Europcar autonvuokraukset kaupungista Lomé

Etsi ja vertaa hyviä Europcar vuokra-autotarjouksia kaupungissa Lomé

Lomé, Togo
24. toukokuu — 31. toukokuu
Sama palautus
Lomé, Togo
ti 24/5
Keskipäivä
ti 31/5
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Lomé Europcar toimipaikat

Alla on tietoja kaikista Europcar vuokra-autojen sijainneista Lomé, mukaan lukien osoite, puhelinnumero ja asiakasarviot
6 sijaintia

Tietoja Europcar autonvuokrauksesta kaupungissa Lomé

Tehostetut siivoustoimet, kuten kaikkien Europcar vuokra-autojen sisä- ja ulkopintojen desinfiointi, ovat vain muutamia turvatoimenpiteitä, joita kyiseinen vuokraamo on ottanut käyttöönsä COVID-19:n aikana.Varmistaakseen, että heidän Lomé asiakkaansa ja henkilökuntansa tuntevat olonsa turvalliseksi, Europcar on ottanut käyttöönsä myös nämä lisäkäytännöt:
• “Zero Contact” -käytäntö, jolla varmistetaan, että jokainen ajoneuvon avain suljetaan kirjekuoreen erikseen desinfioinnin jälkeen

Kyllä. 1 toimipiste vuokraamolta Europcar löytyy kentältä Lome lentokenttä sijaitsevat Avenue De La Paix.

Vuokraamon Europcar vuokra-autovaruksen voidaan peruuttaa maksutta kaupungissa Lomé. Peruutusmaksuja voidaan kuitenkin periä, jos peruutus tapahtuu viime hetkellä. Suosittelemme, että soitat suoraan Europcar vuokraamoon saadaksesi lisätietoja. Lomé alueen Europcar puhelinnumerot löytyvät täältä Toimipisteet-välilehdeltä.

Vuokraamolla Europcar on 9 toimipistettä kaupungissa Lomé. Heidän Avenue De La Paix toimipisteensä on suosituin käyttäjätietojemme mukaan. Viimeisten 12 kuukauden aikana 72 % käyttäjistä, jotka halusivat vuokrata Europcar auton kaupungissa Lomé, päättivät vuokrata omansa vuokraamon Europcar Avenue De La Paix toimipisteestä.