Europcar autonvuokraukset kaupungista Jokohama

Etsi ja vertaa hyviä Europcar vuokra-autotarjouksia kaupungissa Jokohama

Jokohama, Japani
12. joulukuu — 19. joulukuu
Jokohama, Japani
ti 12/12
Keskipäivä
ti 19/12
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Jokohama Europcar toimipaikat

Alla on tietoja kaikista Europcar vuokra-autojen sijainneista Jokohama, mukaan lukien osoite, puhelinnumero ja asiakasarviot

Europcar

4 sijaintia

Tietoja Europcar autonvuokrauksesta kaupungissa Jokohama

Onko vuokraamolla Europcar toimipistettä kentällä Tokio Haneda lentokenttä?

Kyllä, löydät 1 autonvuokrauksen toimipisteen vuokraamon autoille Europcar kentällä Tokio Haneda lentokenttä (Please Go To The Reception Desk In).

Tarjoaako Europcar ilmasta autonvuokrauksen peruutusta kaupungissa Jokohama?

Europcar tarjoaa ilmaisen peruutuksen vuokra-autoille kaupungissa Jokohama (viime hetken peruutuksista voidaan kuitenkin periä maksu). Voit soittaa suoraan Europcar vuokraamoon saadaksesi lisätietoja heidän käytännöistään. Klikkaa tästä nähdäksesi vuokraamon Europcar puhelinnumeroluettelon Toimipisteet-välilehdellä.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt autoa Jokohama hinnat?

autoa Jokohama hinnat päivitetään joka päivä.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii autoa Jokohama?

joulukuuta 2023 alkaen 122 toimijaa on valittavissa autoa Jokohama osiossa.

Kuinka vanha sinun täytyy olla, jotta voit vuokrata auton kohteessa Jokohama?

Kuljettajien vähimmäisikä vaihtelee maittain, mukaan lukien Jokohama. Monissa EU-maissa kuljettajan on oltava 18-vuotias. Sinun on oltava pääsääntöisesti 21-vuotias voidaksesi vuokrata auton ulkomailta, ja jos olet alle 25-vuotias, voidaan sinulta periä nuoren kuljettajan lisämaksu. Suosittelemme tutustumaan valitsemasi vuokraamon sääntöihin ennen varauksen tekemistä.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset autonvuokraukseen kohteessa Jokohama?

Jotta voit vuokrata auton kohteessa Jokohama, on kaikilla kuljettajilla oltava voimassa oleva virallinen ajokortti. Jos ajokortti on kirjoitettu muulla kuin vuokrausmaan kielellä, saatetaan tarvita kansainvälinen ajokortti mahdollisten sakkojen välttämiseksi. Jos vuokraat auton ulkomailta, on sinun mahdollisesti myös toimitettava todisteet paluumatka- ja majoitustiedoista oleskelusi aikana. Suosittelemme, että tarkistat asian vuokraamolta, jonka kanssa teet varauksen.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Jokohama

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.