Enterprise autonvuokraukset kaupungista Tulsa

Etsi ja vertaa hyviä Enterprise vuokra-autotarjouksia kaupungissa Tulsa

Tulsa, OK, Yhdysvallat
16. elokuu — 23. elokuu
Sama palautus
Tulsa, OK, Yhdysvallat
ti 16/8
Keskipäivä
ti 23/8
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Tulsa Enterprise toimipaikat

Alla on tietoja kaikista Enterprise vuokra-autojen sijainneista Tulsa, mukaan lukien osoite, puhelinnumero ja asiakasarviot
9 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

7,0

Comfort

6,7

Kokonaisarvosana

6,7

Nouto/palautus

6,9

Value

6,9

Tietoja Enterprise autonvuokrauksesta kaupungissa Tulsa

Tehostetut siivoustoimet, kuten kaikkien Enterprise vuokra-autojen sisä- ja ulkopintojen desinfiointi, ovat vain muutamia turvatoimenpiteitä, joita kyiseinen vuokraamo on ottanut käyttöönsä COVID-19:n aikana.Varmistaakseen, että heidän Tulsa asiakkaansa ja henkilökuntansa tuntevat olonsa turvalliseksi, Enterprise on ottanut käyttöönsä myös nämä lisäkäytännöt:
• Autonvuokraus tien päällä sosiaalista etäisyyttä lisäämässä
• Bussikuljetusten matkustajamäärää rajoitetaan
• Tehostettu siivous bussikuljetuksissa
• Täysin puhdasta -lupaus
• Tehostettu työntekijöiden koulutus

Kyllä, vuokraamolla Enterprise on 1 toimipaikka kentällä Tulsa lentokenttä, mitkä sijaitsevat osoitteessa 7777 E Apache St.

Kyllä, vuokraamo Enterprise kaupungissa Tulsa tarjoaa ilmaisia peruutuksia autonvuokraukselle. Suosittelemme, että soitat suoraan Enterprise vuokraamoon jos joudut tekemään viime hetken peruutuksen, koska joissain tapauksissa peruutuksiin liittyy maksuja. Luettelo Enterprise puhelinnumeroista löytyy täältä Toimipisteet-välilehdeltä.

Kaupungista Tulsa löytyy 9 autonvuokrauksen toimipistettä, jotka Enterprise omistaa. Osoitteessa 7777 E Apache St, Tulsa sijaitseva toimipiste on suosituin käyttäjien keskuudessa. Viimeisten 12 kuukauden aikana 33 % käyttäjistä, jotka vuokrasivat Enterprise auton kaupungissa Tulsa noutivat kulkuneuvon osoitteessa 7777 E Apache St sijaitsevasta toimipisteestä.


Enterprise vuokra-autot kaupungissa Oklahoma

Varaa Enterprise vuokra-auto toisesta kaupungista alueella Oklahoma

Enterprise autot muissa kaupungeissa maan Yhdysvallat sisällä