Enterprise autonvuokraukset kaupungista Surrey

Etsi ja vertaa hyviä Enterprise vuokra-autotarjouksia kaupungissa Surrey

Surrey, BC, Kanada
22. elokuu — 29. elokuu
Sama palautus
Surrey, BC, Kanada
ma 22/8
Keskipäivä
ma 29/8
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Surrey Enterprise toimipaikat

Alla on tietoja kaikista Enterprise vuokra-autojen sijainneista Surrey, mukaan lukien osoite, puhelinnumero ja asiakasarviot
4 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

4,6

Comfort

4,6

Kokonaisarvosana

4,6

Nouto/palautus

4,6

Value

3,3

Tietoja Enterprise autonvuokrauksesta kaupungissa Surrey

Jokaisella Enterprise autovuokraamon toimipisteellä kentällä Surrey tehdään tehostettuja siivoustoimia COVID-19-pandemian aikana asiakkaiden ja henkilökunnan turvallisuuden varmistamiseksi. Näihin lisätoimenpiteisiin kuuluvat korkean kosketuksen alueiden, kuten vuokra-autojen sisä- ja ulkotilojen sekä nouto-/palautusalueiden desinfiointi. Enterprise on myös ottanut käyttöönsä ylimääräisiä varotoimia, kuten:
• Autonvuokraus tien päällä sosiaalista etäisyyttä lisäämässä
• Bussikuljetusten matkustajamäärää rajoitetaan
• Tehostettu siivous bussikuljetuksissa
• Täysin puhdasta -lupaus
• Tehostettu työntekijöiden koulutus

Ei, vuokraamolla Enterprise ei ole tällä hetkellä toimipistettä kentällä Vancouver Coal Harbour lentokenttä. Lentokentällä voi kuitenkin olla muita autovuokraamoja, jotka vuokraavat autoja.

Kyllä, Enterprise tarjoaa ilmaisen peruutuksen vuokra-autoille kaupungissa Surrey. Viime hetken peruutuksista voidaan kuitenkin periä maksu. Jos sinulla on erityisiä kysymyksiä maksuista ja peruutuskäytännöistä, voit soittaa Enterprise johonkin heidän Surrey toimipisteistään. Klikkaa tästä nähdäksesi luettelon puhelinnumeroista Toimipisteet-välilehdellä.

Kaupungista Surrey löytyy Enterprise vuokraamolta 4 toimipistettä. 13467 72 Ave on autovuokraamon suosituimman toimipisteen osoite (käyttäjätietojemme perusteella). Viimeisten 12 kuukauden aikana 54 % momondon käyttäjistä, jotka ovat varanneet Enterprise vuokra-auton kaupungista Surrey tekivät sen osoitteessa 13467 72 Ave sijaitsevassa toimipisteessä.


Enterprise vuokra-autot kaupungissa Brittiläinen Kolumbia

Varaa Enterprise vuokra-auto toisesta kaupungista alueella Brittiläinen Kolumbia