Vuokraamohakemisto
Usein kysyttyä (FAQ)

Enterprise Rent-A-Car autonvuokraukset kaupungista Saskatoon

Etsi ja vertaa hyviä Enterprise Rent-A-Car vuokra-autotarjouksia kaupungissa Saskatoon

Saskatoon, SK, Kanada
28. helmikuu — 6. maaliskuu
Saskatoon, SK, Kanada
ke 28/2
Keskipäivä
ke 6/3
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:
Euroopan paras matkasovellus 2023 -voittaja

Saskatoon Enterprise Rent-A-Car toimipaikat

Alla on tietoja kaikista Enterprise Rent-A-Car vuokra-autojen sijainneista Saskatoon, mukaan lukien osoite, puhelinnumero ja asiakasarviot

Enterprise Rent-A-Car

5 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

8,5

Comfort

8,5

Kokonaisarvosana

8,3

Nouto/palautus

8,3

Value

8,3

Tietoja Enterprise Rent-A-Car autonvuokrauksesta kaupungissa Saskatoon

Onko vuokraamolla Enterprise Rent-A-Car toimipistettä kentällä Saskatoon John G. Diefenbakerin kansainvälinen lentoasema lentokenttä?

Tällä hetkellä vuokraamolla Enterprise Rent-A-Car on 1 toimipaikka kentällä Saskatoon John G. Diefenbakerin kansainvälinen lentoasema lentokenttä:
2625 Airport Dr. Box 26.

Tarjoaako Enterprise Rent-A-Car ilmasta autonvuokrauksen peruutusta kaupungissa Saskatoon?

Vuokraamon Enterprise Rent-A-Car vuokra-autovaruksen voidaan peruuttaa maksutta kaupungissa Saskatoon. Peruutusmaksuja voidaan kuitenkin periä, jos peruutus tapahtuu viime hetkellä. Suosittelemme, että soitat suoraan Enterprise Rent-A-Car vuokraamoon saadaksesi lisätietoja. Saskatoon alueen Enterprise Rent-A-Car puhelinnumerot löytyvät täältä Toimipisteet-välilehdeltä.

Kuinka monta Enterprise Rent-A-Car autonvuokrauksen toimipistettä löytyy kaupungista Saskatoon?

Kaupungista Saskatoon löytyy Enterprise Rent-A-Car vuokraamolta 5 toimipistettä. 702 1st Ave N on autovuokraamon suosituimman toimipisteen osoite (käyttäjätietojemme perusteella). Viimeisten 12 kuukauden aikana 35 % momondon käyttäjistä, jotka ovat varanneet Enterprise Rent-A-Car vuokra-auton kaupungista Saskatoon tekivät sen osoitteessa 702 1st Ave N sijaitsevassa toimipisteessä.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt autoa Saskatoon hinnat?

autoa Saskatoon hinnat päivitetään päivittäin.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii autoa Saskatoon?

helmikuuta 2024 alkaen 26 toimijaa on valittavissa autoa Saskatoon osiossa.

Kuinka vanha sinun täytyy olla, jotta voit vuokrata auton kohteessa Saskatoon?

Eri maissa, myös kohteessa Saskatoon, kuljettajilta vaadittava vähimmäisikä vaihtelee. Useissa EU-maissa kuljettajien on oltava 18-vuotiaita. Jos haluat vuokrata auton ulkomailta, on sinun yleensä oltava vähintään 21-vuotias, ja jos olet alle 25-vuotias, saatetaan sinulta periä nuorelta kuljettajalta lisämaksu. On suositeltavaa, että tutustut harkitsemasi vuokraamon käytäntöihin ennen varauksen tekemistä.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset autonvuokraukseen kohteessa Saskatoon?

Kaikkien kuljettajien on esitettävä voimassa oleva ajokortti, kun autonvuokraus tapahtuu kohteessa Saskatoon. Kansainvälinen ajokortti vaaditaan, jos ajokortti on eri kielellä kuin vuokrausmaan kieli, ja se voi olla tarpeen mahdollisten sakkojen välttämiseksi. Jos vuokraat auton ulkomailta, sinun on ehkä myös toimitettava todisteet paluumatkasta ja majoitustiedot oleskelusi ajalta. Suosittelemme aina tarkistamaan asian siltä autovuokraamolta, jonka auton varaat.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Saskatoon

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.