Enterprise autonvuokraukset kaupungista Saskatoon

Etsi ja vertaa hyviä Enterprise vuokra-autotarjouksia kaupungissa Saskatoon

Saskatoon, SK, Kanada
18. elokuu — 25. elokuu
Sama palautus
Saskatoon, SK, Kanada
to 18/8
Keskipäivä
to 25/8
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Saskatoon Enterprise toimipaikat

Alla on tietoja kaikista Enterprise vuokra-autojen sijainneista Saskatoon, mukaan lukien osoite, puhelinnumero ja asiakasarviot
5 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

8,4

Comfort

7,9

Kokonaisarvosana

7,3

Nouto/palautus

7,1

Value

7,9

Tietoja Enterprise autonvuokrauksesta kaupungissa Saskatoon

Tehdäkseen autonvuokrauksesta mieluisampaa COVID-19:n aikana kaupungissa Saskatoon sijaitseva vuokraamo Enterprise on , aloittanut esimerkiksi ajoneuvojen ja vuokraustiskien tehostetun siivouksen. Enterprise on myös ottanut käyttöönsä alla olevat käytännöt ennaltaehkäisevinä lisätoimenpiteinä:
• Autonvuokraus tien päällä sosiaalista etäisyyttä lisäämässä
• Bussikuljetusten matkustajamäärää rajoitetaan
• Tehostettu siivous bussikuljetuksissa
• Täysin puhdasta -lupaus
• Tehostettu työntekijöiden koulutus

Tällä hetkellä vuokraamolla Enterprise on 1 toimipaikka kentällä Saskatoon John G. Diefenbakerin kansainvälinen lentoasema lentokenttä:
2625 Airport Dr. Box 26.

Vuokraamon Enterprise vuokra-autovaruksen voidaan peruuttaa maksutta kaupungissa Saskatoon. Peruutusmaksuja voidaan kuitenkin periä, jos peruutus tapahtuu viime hetkellä. Suosittelemme, että soitat suoraan Enterprise vuokraamoon saadaksesi lisätietoja. Saskatoon alueen Enterprise puhelinnumerot löytyvät täältä Toimipisteet-välilehdeltä.

Kaupungista Saskatoon löytyy Enterprise vuokraamolta 5 toimipistettä. 702 1st Ave N on autovuokraamon suosituimman toimipisteen osoite (käyttäjätietojemme perusteella). Viimeisten 12 kuukauden aikana 53 % momondon käyttäjistä, jotka ovat varanneet Enterprise vuokra-auton kaupungista Saskatoon tekivät sen osoitteessa 702 1st Ave N sijaitsevassa toimipisteessä.