Budget autonvuokraukset kaupungista Victoria

Etsi ja vertaa hyviä Budget vuokra-autotarjouksia kaupungissa Victoria

Victoria, BC, Kanada
5. joulukuu — 12. joulukuu
Victoria, BC, Kanada
ti 5/12
Keskipäivä
ti 12/12
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Victoria Budget toimipaikat

Alla on tietoja kaikista Budget vuokra-autojen sijainneista Victoria, mukaan lukien osoite, puhelinnumero ja asiakasarviot

Budget

4 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

9,0

Comfort

8,9

Kokonaisarvosana

8,8

Nouto/palautus

8,6

Value

8,7

Tietoja Budget autonvuokrauksesta kaupungissa Victoria

Onko vuokraamolla Budget toimipistettä kentällä Victoria Inner Harbour Seaplane Base lentokenttä?

Kyllä, löydät 1 autonvuokrauksen toimipisteen vuokraamon autoille Budget kentällä Victoria Inner Harbour Seaplane Base lentokenttä (724 Douglas Street).

Tarjoaako Budget ilmasta autonvuokrauksen peruutusta kaupungissa Victoria?

Budget tarjoaa ilmaisen peruutuksen vuokra-autoille kaupungissa Victoria (viime hetken peruutuksista voidaan kuitenkin periä maksu). Voit soittaa suoraan Budget vuokraamoon saadaksesi lisätietoja heidän käytännöistään. Klikkaa tästä nähdäksesi vuokraamon Budget puhelinnumeroluettelon Toimipisteet-välilehdellä.

Kuinka monta Budget autonvuokrauksen toimipistettä löytyy kaupungista Victoria?

Kaupungista Victoria löytyy 6 autonvuokrauksen toimipistettä, jotka Budget omistaa. Osoitteessa 132-1640 Electra Boulevard, Victoria sijaitseva toimipiste on suosituin käyttäjien keskuudessa. Viimeisten 12 kuukauden aikana 50 % käyttäjistä, jotka vuokrasivat Budget auton kaupungissa Victoria noutivat kulkuneuvon osoitteessa 132-1640 Electra Boulevard sijaitsevasta toimipisteestä.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt autoa Victoria hinnat?

autoa Victoria hinnat päivitetään päivittäin.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii autoa Victoria?

Valittavissa olevien toimijoiden määrä autoa Victoria osiossa on 21 marraskuuta 2023 alkaen.

Kuinka vanha sinun täytyy olla, jotta voit vuokrata auton kohteessa Victoria?

Kuljettajien ikävaatimukset vaihtelevat maittain, mukaan lukien Victoria. Useissa EU-maissa kuljettajien on oltava 18-vuotiaita. Jos haluat vuokrata auton ulkomailta, sinun on yleensä oltava vähintään 21-vuotias, ja jos olet alle 25-vuotias, sinulta saatetaan periä nuoren kuljettajan lisämaksu. On suositeltavaa, että tutustut vuokraamon sääntöihin ennen varauksen tekemistä.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset autonvuokraukseen kohteessa Victoria?

Jotta voit vuokrata auton kohteessa Victoria, on kaikilla kuljettajilla oltava voimassa oleva virallinen ajokortti. Jos ajokortti on kirjoitettu muulla kuin vuokrausmaan kielellä, saatetaan tarvita kansainvälinen ajokortti mahdollisten sakkojen välttämiseksi. Jos vuokraat auton ulkomailta, on sinun mahdollisesti myös toimitettava todisteet paluumatka- ja majoitustiedoista oleskelusi aikana. Suosittelemme, että tarkistat asian vuokraamolta, jonka kanssa teet varauksen.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Victoria

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.