Budget autonvuokraukset kaupungista Nanaimo

Etsi ja vertaa hyviä Budget vuokra-autotarjouksia kaupungissa Nanaimo

Nanaimo, BC, Kanada
29. syyskuu — 6. lokakuu
Sama palautus
Nanaimo, BC, Kanada
pe 29/9
Keskipäivä
pe 6/10
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Nanaimo Budget toimipaikat

Alla on tietoja kaikista Budget vuokra-autojen sijainneista Nanaimo, mukaan lukien osoite, puhelinnumero ja asiakasarviot

Budget

4 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

9,0

Comfort

8,9

Kokonaisarvosana

8,8

Nouto/palautus

8,8

Value

8,7

Tietoja Budget autonvuokrauksesta kaupungissa Nanaimo

Onko vuokraamolla Budget toimipistettä kentällä Nanaimo Harbour lentokenttä?

Vuokraamolla Budget on 1 toimipaikkakentällä Nanaimo Harbour lentokenttä. Vuokraamo Budget löytyy osoitteesta 90 Front Street.

Tarjoaako Budget ilmasta autonvuokrauksen peruutusta kaupungissa Nanaimo?

Budget tarjoaa ilmaisen peruutuksen vuokra-autoille kaupungissa Nanaimo (viime hetken peruutuksista voidaan kuitenkin periä maksu). Voit soittaa suoraan Budget vuokraamoon saadaksesi lisätietoja heidän käytännöistään. Klikkaa tästä nähdäksesi vuokraamon Budget puhelinnumeroluettelon Toimipisteet-välilehdellä.

Kuinka monta Budget autonvuokrauksen toimipistettä löytyy kaupungista Nanaimo?

Vuokraamolla Budget on 4 toimipistettä kaupungissa Nanaimo. Käyttäjiemme mukaan suosituin Budget toimipiste kaupungissa Nanaimo sijaitsee osoitteessa 33 Terminal Avenue. 68 % käyttäjistämme, jotka vuokrasivat Budget auton kaupungissa Nanaimo teki niin tästä paikasta kuluneen vuoden aikana.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt autoa Nanaimo hinnat?

autoa Nanaimo hinnat päivitetään joka päivä.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii autoa Nanaimo?

Valittavissa olevien toimijoiden määrä autoa Nanaimo osiossa on 10 syyskuuta 2023 alkaen.

Kuinka vanha sinun täytyy olla, jotta voit vuokrata auton kohteessa Nanaimo?

Eri maissa, myös kohteessa Nanaimo, kuljettajilta vaadittava vähimmäisikä vaihtelee. Useissa EU-maissa kuljettajien on oltava 18-vuotiaita. Jos haluat vuokrata auton ulkomailta, on sinun yleensä oltava vähintään 21-vuotias, ja jos olet alle 25-vuotias, saatetaan sinulta periä nuorelta kuljettajalta lisämaksu. On suositeltavaa, että tutustut harkitsemasi vuokraamon käytäntöihin ennen varauksen tekemistä.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset autonvuokraukseen kohteessa Nanaimo?

Kaikkien kuljettajien on esitettävä voimassa oleva virallinen ajokortti, jos tavoitteena on vuokrata auto kohteessa Nanaimo. Jos ajokortti on kirjoitettu muulla kuin vuokrausmaan kielellä, saatetaan tarvita kansainvälinen ajokortti mahdollisten sakkojen välttämiseksi. Jos vuokraat auton ulkomailta, sinun on ehkä myös toimitettava todisteet paluumatkasta ja majoitustiedot oleskelusi ajalta. Suosittelemme aina, että tarkistat ajokorttiin liittyvät asiat vuokraamosta, jonka kanssa teet varauksen.


Budget vuokra-autot kaupungissa Brittiläinen Kolumbia

Varaa Budget vuokra-auto toisesta kaupungista alueella Brittiläinen Kolumbia

Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Nanaimo

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.