Budget autonvuokraukset kaupungista Al Khobar

Etsi ja vertaa hyviä Budget vuokra-autotarjouksia kaupungissa Al Khobar

Al Khobar, Saudi-Arabia
3. lokakuu — 10. lokakuu
Sama palautus
Al Khobar, Saudi-Arabia
ti 3/10
Keskipäivä
ti 10/10
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Al Khobar Budget toimipaikat

Alla on tietoja kaikista Budget vuokra-autojen sijainneista Al Khobar, mukaan lukien osoite, puhelinnumero ja asiakasarviot

Budget

5 sijaintia

Tietoja Budget autonvuokrauksesta kaupungissa Al Khobar

Tarjoaako Budget ilmasta autonvuokrauksen peruutusta kaupungissa Al Khobar?

Budget tarjoaa ilmaisen peruutuksen vuokra-autoille kaupungissa Al Khobar. Otathan huomioon, että viime hetken peruutuksista voidaan kuitenkin periä maksu. Klikkaa tästä nähdäksesi vuokraamon puhelinnumeroluettelon Toimipisteet-välilehdellä jos haluat tietää lisää Budget peruutuskäytännöistä.

Kuinka monta Budget autonvuokrauksen toimipistettä löytyy kaupungista Al Khobar?

Vuokraamolla Budget on 5 toimipistettä kaupungissa Al Khobar. Käyttäjiemme mukaan suosituin Budget toimipiste kaupungissa Al Khobar sijaitsee osoitteessa Dharan Street. 59 % käyttäjistämme, jotka vuokrasivat Budget auton kaupungissa Al Khobar teki niin tästä paikasta kuluneen vuoden aikana.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt autoa Al Khobar hinnat?

autoa Al Khobar hinnat päivitetään päivittäin.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii autoa Al Khobar?

syyskuuta 2023 alkaen 25 toimijaa on valittavissa autoa Al Khobar osiossa.

Kuinka vanha sinun täytyy olla, jotta voit vuokrata auton kohteessa Al Khobar?

Kuljettajien vähimmäisikä vaihtelee maittain, mukaan lukien Al Khobar. Useissa EU-maissa kuljettajien on oltava 18-vuotiaita. Jos haluat vuokrata auton ulkomailta, on sinun yleensä oltava vähintään 21-vuotias, ja jos olet alle 25-vuotias, saatetaan sinulta periä nuorelta kuljettajalta lisämaksu. Suosittelemme, että luet valitsemasi vuokraamon säännöt ennen varaamista.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset autonvuokraukseen kohteessa Al Khobar?

Kaikkien kuljettajien on esitettävä voimassa oleva ajokortti, kun autonvuokraus tapahtuu kohteessa Al Khobar. Kansainvälinen ajokortti vaaditaan, jos ajokortti on eri kielellä kuin vuokrausmaan kieli, ja se voi olla tarpeen mahdollisten sakkojen välttämiseksi. Jos vuokraat auton ulkomailta, sinun on ehkä myös toimitettava todisteet paluumatkasta ja majoitustiedot oleskelusi ajalta. Suosittelemme aina tarkistamaan asian siltä autovuokraamolta, jonka auton varaat.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Al Khobar

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.