Budget autonvuokraukset kaupungista Al Khobar

Etsi ja vertaa hyviä Budget vuokra-autotarjouksia kaupungissa Al Khobar

Al Khobar, Saudi-Arabia
27. toukokuu — 3. kesäkuu
Sama palautus
Al Khobar, Saudi-Arabia
pe 27/5
Keskipäivä
pe 3/6
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Al Khobar Budget toimipaikat

Alla on tietoja kaikista Budget vuokra-autojen sijainneista Al Khobar, mukaan lukien osoite, puhelinnumero ja asiakasarviot
5 sijaintia

Tietoja Budget autonvuokrauksesta kaupungissa Al Khobar

Budget on aloittanut tehostetun siivouksen kentällä Al Khobar sijaitsevassa autonvuokrauksen toimipisteissä estääkseen COVID-19:n leviämisen asiakkaiden ja henkilökunnan keskuudessa. Tehostettuun toimintaan kuuluvat muun muassa auton sisätilojen (ohjauspyörä ja kojelauta), ulkopuolen (kahvat ja avaimenperät) sekä muiden kosketettavien alueiden desinfiointi. Vuokraamo Budget noudattaa myös seuraavia terveys- ja turvallisuuskäytäntöjä:
• Tarjolla kertakäyttökäsineitä ja käsien desinfiointiainetta
• Paperittomat vuokraussopimukset (saatavilla useimmissa paikoissa)
• Bussikuljetusten matkustajamäärää rajoitetaan
• Tehostettu työntekijöiden koulutus

Budget tarjoaa ilmaisen peruutuksen vuokra-autoille kaupungissa Al Khobar. Otathan huomioon, että viime hetken peruutuksista voidaan kuitenkin periä maksu. Klikkaa tästä nähdäksesi vuokraamon puhelinnumeroluettelon Toimipisteet-välilehdellä jos haluat tietää lisää Budget peruutuskäytännöistä.

Vuokraamolla Budget on 5 toimipistettä kaupungissa Al Khobar. Käyttäjiemme mukaan suosituin Budget toimipiste kaupungissa Al Khobar sijaitsee osoitteessa Movenpick Hotel. 50 % käyttäjistämme, jotka vuokrasivat Budget auton kaupungissa Al Khobar teki niin tästä paikasta kuluneen vuoden aikana.