Avis autonvuokraukset kaupungista Batam

Etsi ja vertaa hyviä Avis vuokra-autotarjouksia kaupungissa Batam

Batam, KR, Indonesia
18. elokuu — 25. elokuu
Sama palautus
Batam, KR, Indonesia
to 18/8
Keskipäivä
to 25/8
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Batam Avis toimipaikat

Alla on tietoja kaikista Avis vuokra-autojen sijainneista Batam, mukaan lukien osoite, puhelinnumero ja asiakasarviot
5 sijaintia

Tietoja Avis autonvuokrauksesta kaupungissa Batam

Avis on aloittanut tehostetun siivouksen kentällä Batam sijaitsevassa autonvuokrauksen toimipisteissä estääkseen COVID-19:n leviämisen asiakkaiden ja henkilökunnan keskuudessa. Tehostettuun toimintaan kuuluvat muun muassa auton sisätilojen (ohjauspyörä ja kojelauta), ulkopuolen (kahvat ja avaimenperät) sekä muiden kosketettavien alueiden desinfiointi. Vuokraamo Avis noudattaa myös seuraavia terveys- ja turvallisuuskäytäntöjä:
• Tarjolla kertakäyttökäsineitä ja käsien desinfiointiainetta
• Paperittomat vuokraussopimukset (saatavilla useimmissa paikoissa)
• Bussikuljetusten matkustajamäärää rajoitetaan
• Tehostettu työntekijöiden koulutus

Kyllä, vuokraamolla Avis on 1 toimipaikka kentällä Batam Hang Nadim lentokenttä, mitkä sijaitsevat osoitteessa Hang Hadim Int'l Batam Airport.

Kyllä, vuokraamo Avis kaupungissa Batam tarjoaa ilmaisia peruutuksia autonvuokraukselle. Suosittelemme, että soitat suoraan Avis vuokraamoon jos joudut tekemään viime hetken peruutuksen, koska joissain tapauksissa peruutuksiin liittyy maksuja. Luettelo Avis puhelinnumeroista löytyy täältä Toimipisteet-välilehdeltä.

Vuokraamolla Avis on 4 toimipistettä kaupungissa Batam. Käyttäjiemme mukaan suosituin Avis toimipiste kaupungissa Batam sijaitsee osoitteessa Batam Center Point Ferry Termi. 39 % käyttäjistämme, jotka vuokrasivat Avis auton kaupungissa Batam teki niin tästä paikasta kuluneen vuoden aikana.