Avis autonvuokraukset kaupungista Batam

Etsi ja vertaa hyviä Avis vuokra-autotarjouksia kaupungissa Batam

Batam, KR, Indonesia
15. joulukuu — 22. joulukuu
Batam, KR, Indonesia
pe 15/12
Keskipäivä
pe 22/12
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Batam Avis toimipaikat

Alla on tietoja kaikista Avis vuokra-autojen sijainneista Batam, mukaan lukien osoite, puhelinnumero ja asiakasarviot

Avis

5 sijaintia

Tietoja Avis autonvuokrauksesta kaupungissa Batam

Onko vuokraamolla Avis toimipistettä kentällä Batam Hang Nadim lentokenttä?

Kyllä, vuokraamolla Avis on 1 toimipaikka kentällä Batam Hang Nadim lentokenttä, mitkä sijaitsevat osoitteessa Hang Hadim Int'l Batam Airport.

Tarjoaako Avis ilmasta autonvuokrauksen peruutusta kaupungissa Batam?

Kyllä, vuokraamo Avis kaupungissa Batam tarjoaa ilmaisia peruutuksia autonvuokraukselle. Suosittelemme, että soitat suoraan Avis vuokraamoon jos joudut tekemään viime hetken peruutuksen, koska joissain tapauksissa peruutuksiin liittyy maksuja. Luettelo Avis puhelinnumeroista löytyy täältä Toimipisteet-välilehdeltä.

Kuinka monta Avis autonvuokrauksen toimipistettä löytyy kaupungista Batam?

Vuokraamolla Avis on 4 toimipistettä kaupungissa Batam. Käyttäjiemme mukaan suosituin Avis toimipiste kaupungissa Batam sijaitsee osoitteessa Harbour Bay Ferry Termi. 43 % käyttäjistämme, jotka vuokrasivat Avis auton kaupungissa Batam teki niin tästä paikasta kuluneen vuoden aikana.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt autoa Batam hinnat?

autoa Batam hinnat päivitetaan jokaisena päivänä.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii autoa Batam?

joulukuuta 2023 alkaen 17 toimijaa on valittavissa autoa Batam osiossa.

Kuinka vanha sinun täytyy olla, jotta voit vuokrata auton kohteessa Batam?

Kuljettajien vähimmäisikä vaihtelee maittain, mukaan lukien Batam. Monissa EU-maissa kuljettajan on oltava 18-vuotias. Sinun on oltava pääsääntöisesti 21-vuotias voidaksesi vuokrata auton ulkomailta, ja jos olet alle 25-vuotias, voidaan sinulta periä nuoren kuljettajan lisämaksu. Suosittelemme tutustumaan valitsemasi vuokraamon sääntöihin ennen varauksen tekemistä.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset autonvuokraukseen kohteessa Batam?

Kaikkien kuljettajien on esitettävä voimassa oleva virallinen ajokortti, jos tavoitteena on vuokrata auto kohteessa Batam. Jos ajokortti on kirjoitettu muulla kuin vuokrausmaan kielellä, saatetaan tarvita kansainvälinen ajokortti mahdollisten sakkojen välttämiseksi. Jos vuokraat auton ulkomailta, sinun on ehkä myös toimitettava todisteet paluumatkasta ja majoitustiedot oleskelusi ajalta. Suosittelemme aina, että tarkistat ajokorttiin liittyvät asiat vuokraamosta, jonka kanssa teet varauksen.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Batam

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.