Hotellit Aasia Malediivit Kaafu Malé Galolhu (Malé)

Galolhu naapurustosta löytyvät Malé hotellit

Löydä parhaat tarjoukset 5 hotellille kaupungin Malé naapurustossa Galolhu

Tulopäivä
Lähtöpäivä
Vertaile vs. momondo |

Suositut hotellit Galolhu, Malé

Löydä täydellinen Malé hotelli Galolhu naapurustosta
The Park House
The Park House
6,7
57 €
Näytä tarjoukset
Local Escape Boutique
Local Escape Boutique
6,5
77 €
Näytä tarjoukset

Malé hotellien hinta naapurustossa Galolhu

Käytä alla olevia tietoja löytääksesi laadukkaita Galolhu hotellihuoneita kohtuulliseen hintaan

Halvat hotellit Galolhu, Malé

Näissä hotelleissa ja hostelleissa yöpyminen on yleensä edullista Galolhu naapurustossa
The Park House
The Park House
6,7
57 €
Local Escape Boutique
Local Escape Boutique
6,5
77 €

Varaa nämä korkeimmalle rankatut Malé hotellit naapurustossa Galolhu

Näillä Galolhu hotelleilla on paras hinta-asiakasarvio suhde
The Park House
The Park House
6,7
57 €
Local Escape Boutique
Local Escape Boutique
6,5
77 €

Tietoja majoittumisesta paikassa Galolhu, Malé

Lue nämä tärkeät matkavinkit ennen kuin varaat hotellin kohteessa Galolhu

Mitkä ovat suosituimmat nähtävyydet Galolhussa?

Malediivien paratiisisaarten pääkaupunki Malé on helposti käveltävän kokoinen saari. Lähestulkoon keskellä saarta sijaitsee Galolhu-niminen tiheään asutettu naapurusto, jonne erityistä tunnelmaa luovat sen monet kirjakaupat, erilaiset marketit sekä pienemmät ravintolat. Päivää voi siis viettää Galolhussa vaikkapa ostoksia tehden tai paikallisia herkkuja nautiskellen. Alue rajautuu eteläiseltä puolelta turkoosiin Intian valtamereen, mikä tarkoittaa, että rantaviivaakin löytyy jonkin verran. Uimaan siis pääsee tai mikäli mielii pysyä kuivalla maalla, voi ihailla satama-alueelle ankkuroituja veneitä. Jos uskaltaa, voi ottaa itselleen myös venekierroksen rannikkoa pitkin. Urheilun ystäville alueelta löytyy esimerkiksi Rasmee Dhandu -jalkapallostadion, jossa pääsee seuraamaan jalkapallo-otteluita. Galolhussa sijaitsee myös useita yliopistoja sekä kouluja, mikä tuo paikallisia opiskelijoita alueelle. Hotellitarjontaa Malén saarella on rajatusti, joten hotellit Galolhussa kannattaa varata ajoissa. Halvat hotellit Galolhussa - kuten esimerkiksi klassisen tyylikäs The Park House -hotelli - löytyvät helposti momondon kautta.

Mitkä ravintolat ovat suosituimpia Galolhussa?

Mikäli olet päättänyt yöpyä Galolhusa, ei ruokapaikkoja tarvitse lähteä etsimään kaukaa. Naapurustosta löytyy kaikenlaista aina pikaruokaloista tunnelmallisiin kahviloihin sekä paikallista kalaa tarjoaviin ravintoloihin. Malediiveilla käydessä kannattaa ehdottomasti maistaa ainakin kerran paikallisia mereneläviä. Niitä saa esimerkiksi Manhattan Fish Market Malésta tai upein merinäköaloin varustetusta Cafe Taaseerista. Kaikenlaista muuta paikallista löytyy esimerkiksi Moon Cafesta. Srilankalaista ruokaa tarjoilee Isso Restaurant. Aasialaista valikoimaa löytyy myös Secret Recipe -ravintolasta sekä China Gardenista. Kego's Café & Restaurant sekä Pita Pan puolestaan tarjoilevat kaikkea laidasta laitaan. Mikäli kaipaa jotain tutumpaa, voi välillä piipahtaa vaikkapa KFC:ssä tai Pizza Hutissa. Erilaisia kahviloita ja leipomoita Galolhussa on myös paljon, joten herkkusuilla on varaa valita. Kahvia kannattaa lähteä hakemaan esimerkiksi tunnelmallisesta Odegalla Coffeesta. Jäätelöä tarjoilee Gelatofix Maldives ja erilaisia kakkuja esimerkiksi Fruity Mellow Cakes, The Rolling Pin Bakery, Bakery Buruzu sekä Nashee Cakes. Jälkiruoat voi siis ottaa vaikkapa mukaan ja suunnata hotellille syömään. Hotellit Galolhussa ovat edullisia, joten rahaa jää varmasti ruokailuun.

Mitkä suositut alueet lähistöllä ovat vierailun arvoisia?

Galolhun hotellit ovat oivia paikkoja yöpyä ja naapurusto itsessään tarjoaa jo paljon nähtävää, mutta Malén saaren muitakin osia kannattaa ehdottomasti kiertää. Esimerkiksi Hanveirun naapuruston pohjoisella puolella, saaren pohjoisrannan kupeessa sijaitsee myös useampi uskonnollisesti tärkeä kohde, kuten korallista rakennettu Hukuru Miskiyyn moskeija, joka on koko maan vanhin moskeija. Hieman suurempi ja uudempi moskeija on aivan sen vieressä sijaitseva Masjid Al-Sultan Muhammad Thakurufaanu Al-Arzamin moskeija sekä Islamin keskus kultaisine kupoleineen. Myös Medhuziyaaraiy Shrine eli islamin uskon Malediiveille tuoneen Abdul Barakat Yoosuf Al Barbaryn hauta sijaitsee alueella. Sultan Parkissa kannattaa käydä nauttimaan puiden varjosta ja lähistöllä sijaitsevassa Malediivien kansallismuseossa oppimassa hieman maan historiaa. Hanveirun itäisessä osassa sijaitsevat lämpimän päivän viettoon sopivat valkeat hiekkarannat Varunulaa Raalhugandu sekä Artificial Beach eli niin sanottu tekoranta, joilla voi esimerkiksi ihailla Malén lentokentältä nousevia ja laskevia koneita. Hanveirun ja Galolhun välillä kulkee parhaiten kävellen tai saarta kiertävillä busseilla. Vesiurheilusta sekä rauhallisista rannoista kiinnostuneen kannattaa suunnata Malén saarelta viereiselle Villingilin saarelle ottamalla lautta Maafannussa sijaitsevalta Villingilin lauttaterminaalilta. Galolhu on keskeisen sijaintinsa ansiosta sopiva naapurusto yöpyä, sillä sieltä käsin voi tehdä erilaisia päiväretkiä Malén saaren eri osiin. Löydä halvat hotellit Galolhusta momondon kautta.

Kuinka monta päivää minun kannattaa yöpyä kohteessa Galolhu, Malé?

Matkailijoiden vieraillessa kohteessa Galolhu on heidän yleisin vaihtoehtonsa 9 yön yöpyminen.

Mikä on hotellihuoneen hinta kohteessa Malé Galolhu?

Hotellit kohteessa Galolhu tarjoavat eri hintaluokan huoneita. Hinnat määräytyvät eri tekijöiden, kuten saatavuuden, sijainnin ja palveluiden perusteella. Huoneet maksavat keskimäärin 57 € yöltä.


Muita suosittuja kaupunkeja lähellä Malé

Tutustu alueen Kaafu muihin kaupunkeihin, joista momondon käyttäjät tykkäävät
Hotellit Aasia Malediivit Kaafu Malé Galolhu (Malé)