Hertz autonvuokraukset kaupungista Bonn

Etsi ja vertaa hyviä Hertz vuokra-autotarjouksia kaupungissa Bonn

Bonn, Saksa
29. toukokuu — 5. kesäkuu
Sama palautus
Bonn, Saksa
su 29/5
Keskipäivä
su 5/6
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Bonn Hertz toimipaikat

Alla on tietoja kaikista Hertz vuokra-autojen sijainneista Bonn, mukaan lukien osoite, puhelinnumero ja asiakasarviot
4 sijaintia

Tietoja Hertz autonvuokrauksesta kaupungissa Bonn

Tehostetut siivoustoimet, kuten kaikkien Hertz vuokra-autojen sisä- ja ulkopintojen desinfiointi, ovat vain muutamia turvatoimenpiteitä, joita kyiseinen vuokraamo on ottanut käyttöönsä COVID-19:n aikana.Varmistaakseen, että heidän Bonn asiakkaansa ja henkilökuntansa tuntevat olonsa turvalliseksi, Hertz on ottanut käyttöönsä myös nämä lisäkäytännöt:
• "Gold Standard Clean" -merkki kiinnitetään jokaiseen vuokra-autoon niiden siivoamisen jälkeen
• Tehostettu työntekijöiden koulutus

Kyllä, löydät 1 autonvuokrauksen toimipisteen vuokraamon autoille Hertz kentällä Kölnin–Bonnin lentoasema lentokenttä (Koeln-bonn Airport).

Kyllä, Hertz tarjoaa ilmaisen peruutuksen vuokra-autoille kaupungissa Bonn. Viime hetken peruutuksista voidaan kuitenkin periä maksu. Jos sinulla on erityisiä kysymyksiä maksuista ja peruutuskäytännöistä, voit soittaa Hertz johonkin heidän Bonn toimipisteistään. Klikkaa tästä nähdäksesi luettelon puhelinnumeroista Toimipisteet-välilehdellä.

Vuokraamolla Hertz on 4 toimipistettä kaupungissa Bonn. Heidän Db Reisezentrum toimipisteensä on suosituin käyttäjätietojemme mukaan. Viimeisten 12 kuukauden aikana 72 % käyttäjistä, jotka halusivat vuokrata Hertz auton kaupungissa Bonn, päättivät vuokrata omansa vuokraamon Hertz Db Reisezentrum toimipisteestä.


Hertz vuokra-autot kaupungissa Nordrhein-Westfalen

Varaa Hertz vuokra-auto toisesta kaupungista alueella Nordrhein-Westfalen

Hertz autot muissa kaupungeissa maan Saksa sisällä