Europcar autonvuokraukset kaupungista Kampala

Etsi ja vertaa hyviä Europcar vuokra-autotarjouksia kaupungissa Kampala

Kampala, Uganda
5. lokakuu — 12. lokakuu
Sama palautus
Kampala, Uganda
to 5/10
Keskipäivä
to 12/10
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Kampala Europcar toimipaikat

Alla on tietoja kaikista Europcar vuokra-autojen sijainneista Kampala, mukaan lukien osoite, puhelinnumero ja asiakasarviot

Europcar

2 sijaintia

Tietoja Europcar autonvuokrauksesta kaupungissa Kampala

Tarjoaako Europcar ilmasta autonvuokrauksen peruutusta kaupungissa Kampala?

Kyllä, vuokraamo Europcar kaupungissa Kampala tarjoaa ilmaisia peruutuksia autonvuokraukselle. Suosittelemme, että soitat suoraan Europcar vuokraamoon jos joudut tekemään viime hetken peruutuksen, koska joissain tapauksissa peruutuksiin liittyy maksuja. Luettelo Europcar puhelinnumeroista löytyy täältä Toimipisteet-välilehdeltä.

Kuinka monta Europcar autonvuokrauksen toimipistettä löytyy kaupungista Kampala?

Kaupungista Kampala löytyy Europcar vuokraamolta 4 toimipistettä. Plot 17, Mackinnon Road on autovuokraamon suosituimman toimipisteen osoite (käyttäjätietojemme perusteella). Viimeisten 12 kuukauden aikana 50 % momondon käyttäjistä, jotka ovat varanneet Europcar vuokra-auton kaupungista Kampala tekivät sen osoitteessa Plot 17, Mackinnon Road sijaitsevassa toimipisteessä.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt autoa Kampala hinnat?

autoa Kampala hinnat päivitetään päivittäin.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii autoa Kampala?

syyskuuta 2023 alkaen 14 toimijaa on valittavissa autoa Kampala osiossa.

Kuinka vanha sinun täytyy olla, jotta voit vuokrata auton kohteessa Kampala?

Kuljettajien ikävaatimukset vaihtelevat maittain, mukaan lukien Kampala. Useissa EU-maissa kuljettajien on oltava 18-vuotiaita. Jos haluat vuokrata auton ulkomailta, sinun on yleensä oltava vähintään 21-vuotias, ja jos olet alle 25-vuotias, sinulta saatetaan periä nuoren kuljettajan lisämaksu. On suositeltavaa, että tutustut vuokraamon sääntöihin ennen varauksen tekemistä.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset autonvuokraukseen kohteessa Kampala?

Kaikkien kuljettajien on esitettävä voimassa oleva ajokortti, kun autonvuokraus tapahtuu kohteessa Kampala. Kansainvälinen ajokortti vaaditaan, jos ajokortti on eri kielellä kuin vuokrausmaan kieli, ja se voi olla tarpeen mahdollisten sakkojen välttämiseksi. Jos vuokraat auton ulkomailta, sinun on ehkä myös toimitettava todisteet paluumatkasta ja majoitustiedot oleskelusi ajalta. Suosittelemme aina tarkistamaan asian siltä autovuokraamolta, jonka auton varaat.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Kampala

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.

Säästä rahaa, kun varaat autoja momondosta
Varaa luottavaisin mielin
Vertailemme vuokra-autotarjouksia yli 70 000 toimipisteestä, jotta voit tehdä nopean ja helpon valinnan.
Ekotietoinen
Valitse useista ajoneuvoista, mukaan lukien hybridi- ja sähköajoneuvot, varmistaaksesi, että matkustat ympäristöystävällisesti.
Ei piilokuluja
Kaikki ilmoitetut hinnat ovat kokonaishintoja. Ei piilotettuja kuluja tai maksuja, joten voit luottaa näkemääsi hintaan.