Europcar autonvuokraukset kaupungista Kampala

Etsi ja vertaa hyviä Europcar vuokra-autotarjouksia kaupungissa Kampala

Kampala, Uganda
16. elokuu — 23. elokuu
Sama palautus
Kampala, Uganda
ti 16/8
Keskipäivä
ti 23/8
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Kampala Europcar toimipaikat

Alla on tietoja kaikista Europcar vuokra-autojen sijainneista Kampala, mukaan lukien osoite, puhelinnumero ja asiakasarviot
2 sijaintia

Tietoja Europcar autonvuokrauksesta kaupungissa Kampala

Jokaisella Europcar autovuokraamon toimipisteellä kentällä Kampala tehdään tehostettuja siivoustoimia COVID-19-pandemian aikana asiakkaiden ja henkilökunnan turvallisuuden varmistamiseksi. Näihin lisätoimenpiteisiin kuuluvat korkean kosketuksen alueiden, kuten vuokra-autojen sisä- ja ulkotilojen sekä nouto-/palautusalueiden desinfiointi. Europcar on myös ottanut käyttöönsä ylimääräisiä varotoimia, kuten:
• “Zero Contact” -käytäntö, jolla varmistetaan, että jokainen ajoneuvon avain suljetaan kirjekuoreen erikseen desinfioinnin jälkeen

Kyllä, vuokraamo Europcar kaupungissa Kampala tarjoaa ilmaisia peruutuksia autonvuokraukselle. Suosittelemme, että soitat suoraan Europcar vuokraamoon jos joudut tekemään viime hetken peruutuksen, koska joissain tapauksissa peruutuksiin liittyy maksuja. Luettelo Europcar puhelinnumeroista löytyy täältä Toimipisteet-välilehdeltä.

Kaupungista Kampala löytyy Europcar vuokraamolta 4 toimipistettä. Entebbe International Airport on autovuokraamon suosituimman toimipisteen osoite (käyttäjätietojemme perusteella). Viimeisten 12 kuukauden aikana 56 % momondon käyttäjistä, jotka ovat varanneet Europcar vuokra-auton kaupungista Kampala tekivät sen osoitteessa Entebbe International Airport sijaitsevassa toimipisteessä.