Europcar autonvuokraukset kaupungista Antofagasta

Etsi ja vertaa hyviä Europcar vuokra-autotarjouksia kaupungissa Antofagasta

Antofagasta, Chile
3. lokakuu — 10. lokakuu
Sama palautus
Antofagasta, Chile
ti 3/10
Keskipäivä
ti 10/10
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Antofagasta Europcar toimipaikat

Alla on tietoja kaikista Europcar vuokra-autojen sijainneista Antofagasta, mukaan lukien osoite, puhelinnumero ja asiakasarviot

Europcar

4 sijaintia

Tietoja Europcar autonvuokrauksesta kaupungissa Antofagasta

Onko vuokraamolla Europcar toimipistettä kentällä Antofagasta Cerro Moreno lentokenttä?

Kyllä. 1 toimipiste vuokraamolta Europcar löytyy kentältä Antofagasta Cerro Moreno lentokenttä sijaitsevat Cerro Moreno Airport.

Tarjoaako Europcar ilmasta autonvuokrauksen peruutusta kaupungissa Antofagasta?

Europcar tarjoaa ilmaisen peruutuksen vuokra-autoille kaupungissa Antofagasta (viime hetken peruutuksista voidaan kuitenkin periä maksu). Voit soittaa suoraan Europcar vuokraamoon saadaksesi lisätietoja heidän käytännöistään. Klikkaa tästä nähdäksesi vuokraamon Europcar puhelinnumeroluettelon Toimipisteet-välilehdellä.

Kuinka monta Europcar autonvuokrauksen toimipistettä löytyy kaupungista Antofagasta?

Kaupungista Antofagasta löytyy 4 autonvuokrauksen toimipistettä, jotka Europcar omistaa. Osoitteessa Cerro Moreno Airport, Antofagasta sijaitseva toimipiste on suosituin käyttäjien keskuudessa. Viimeisten 12 kuukauden aikana 78 % käyttäjistä, jotka vuokrasivat Europcar auton kaupungissa Antofagasta noutivat kulkuneuvon osoitteessa Cerro Moreno Airport sijaitsevasta toimipisteestä.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt autoa Antofagasta hinnat?

autoa Antofagasta hinnat päivitetaan jokaisena päivänä.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii autoa Antofagasta?

Valittavissa olevien toimijoiden määrä autoa Antofagasta osiossa on 52 syyskuuta 2023 alkaen.

Kuinka vanha sinun täytyy olla, jotta voit vuokrata auton kohteessa Antofagasta?

Kuljettajien vähimmäisikä vaihtelee maittain, mukaan lukien Antofagasta. Monissa EU-maissa kuljettajan on oltava 18-vuotias. Sinun on oltava pääsääntöisesti 21-vuotias voidaksesi vuokrata auton ulkomailta, ja jos olet alle 25-vuotias, voidaan sinulta periä nuoren kuljettajan lisämaksu. Suosittelemme tutustumaan valitsemasi vuokraamon sääntöihin ennen varauksen tekemistä.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset autonvuokraukseen kohteessa Antofagasta?

Kaikilla kuljettajilla on oltava voimassa oleva ajokortti, kun he heluavat vuokrata auton kohteessa Antofagasta. Jos ajokortti on kirjoitettu eri kielellä kuin vuokrausmaassa, saatetaan tarvita kansainvälinen ajokortti mahdollisten sakkojen välttämiseksi. Jos vuokraat auton ulkomailta, on sinun ehkä myös toimitettava todisteet paluumatka- ja majoitustiedoista oleskelusi aikana. On aina suositeltavaa tarkistaa ajolupaan liittyvät asiat suoraan yksittäiseltä vuokraamolta, jonka kanssa teet varauksen.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Antofagasta

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.