Enterprise Rent-A-Car autonvuokraukset kaupungista Sapporo

Etsi ja vertaa hyviä Enterprise Rent-A-Car vuokra-autotarjouksia kaupungissa Sapporo

Sapporo, Japani
9. lokakuu — 16. lokakuu
Sama palautus
Sapporo, Japani
ma 9/10
Keskipäivä
ma 16/10
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Sapporo Enterprise Rent-A-Car toimipaikat

Alla on tietoja kaikista Enterprise Rent-A-Car vuokra-autojen sijainneista Sapporo, mukaan lukien osoite, puhelinnumero ja asiakasarviot

Enterprise Rent-A-Car

7 sijaintia

Tietoja Enterprise Rent-A-Car autonvuokrauksesta kaupungissa Sapporo

Onko vuokraamolla Enterprise Rent-A-Car toimipistettä kentällä Sapporo Okadama lentokenttä?

Ei, vuokraamolla Enterprise Rent-A-Car ei ole tällä hetkellä toimipistettä kentällä Sapporo Okadama lentokenttä. Lentokentällä voi kuitenkin olla muita autovuokraamoja, jotka vuokraavat autoja.

Tarjoaako Enterprise Rent-A-Car ilmasta autonvuokrauksen peruutusta kaupungissa Sapporo?

Kyllä, voit peruuttaa Enterprise Rent-A-Car vuokra-autovarauksesi kaupungissa Sapporo maksutta. Autovuokrauksen peruuttaminen juuri ennen aikataulun mukaista noutopäivää voi kuitenkin tuoda mukanaan lisämaksuja. Muista soittaa suoraan vuokraamolle Enterprise Rent-A-Car selvittääksesi peruutuskäytännöt. Löydät puhelinnumerot Toimipisteet-välilehdeltä klikkaamalla täältä.

Kuinka monta Enterprise Rent-A-Car autonvuokrauksen toimipistettä löytyy kaupungista Sapporo?

Kaupungista Sapporo löytyy 7 autonvuokrauksen toimipistettä, jotka Enterprise Rent-A-Car omistaa. Osoitteessa 758-136 Bibi, Sapporo sijaitseva toimipiste on suosituin käyttäjien keskuudessa. Viimeisten 12 kuukauden aikana 93 % käyttäjistä, jotka vuokrasivat Enterprise Rent-A-Car auton kaupungissa Sapporo noutivat kulkuneuvon osoitteessa 758-136 Bibi sijaitsevasta toimipisteestä.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt autoa Sapporo hinnat?

autoa Sapporo hinnat päivitettiin viimeksi tänään.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii autoa Sapporo?

lokakuuta 2023 alkaen 130 toimijaa on valittavissa autoa Sapporo osiossa.

Kuinka vanha sinun täytyy olla, jotta voit vuokrata auton kohteessa Sapporo?

Kuljettajien vähimmäisikä vaihtelee maittain, mukaan lukien Sapporo. Useissa EU-maissa kuljettajien on oltava 18-vuotiaita. Jos haluat vuokrata auton ulkomailta, on sinun yleensä oltava vähintään 21-vuotias, ja jos olet alle 25-vuotias, saatetaan sinulta periä nuorelta kuljettajalta lisämaksu. Suosittelemme, että luet valitsemasi vuokraamon säännöt ennen varaamista.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset autonvuokraukseen kohteessa Sapporo?

Kaikkien kuljettajien on esitettävä voimassa oleva ajokortti, kun autonvuokraus tapahtuu kohteessa Sapporo. Kansainvälinen ajokortti vaaditaan, jos ajokortti on eri kielellä kuin vuokrausmaan kieli, ja se voi olla tarpeen mahdollisten sakkojen välttämiseksi. Jos vuokraat auton ulkomailta, sinun on ehkä myös toimitettava todisteet paluumatkasta ja majoitustiedot oleskelusi ajalta. Suosittelemme aina tarkistamaan asian siltä autovuokraamolta, jonka auton varaat.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Sapporo

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.