Enterprise autonvuokraukset kaupungista Guatemala

Etsi ja vertaa hyviä Enterprise vuokra-autotarjouksia kaupungissa Guatemala

Guatemala, Guatemala
26. elokuu — 2. syyskuu
Sama palautus
Guatemala, Guatemala
pe 26/8
Keskipäivä
pe 2/9
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Guatemala Enterprise toimipaikat

Alla on tietoja kaikista Enterprise vuokra-autojen sijainneista Guatemala, mukaan lukien osoite, puhelinnumero ja asiakasarviot
7 sijaintia

Tietoja Enterprise autonvuokrauksesta kaupungissa Guatemala

Enterprise on aloittanut tehostetun siivouksen kentällä Guatemala sijaitsevassa autonvuokrauksen toimipisteissä estääkseen COVID-19:n leviämisen asiakkaiden ja henkilökunnan keskuudessa. Tehostettuun toimintaan kuuluvat muun muassa auton sisätilojen (ohjauspyörä ja kojelauta), ulkopuolen (kahvat ja avaimenperät) sekä muiden kosketettavien alueiden desinfiointi. Vuokraamo Enterprise noudattaa myös seuraavia terveys- ja turvallisuuskäytäntöjä:
• Autonvuokraus tien päällä sosiaalista etäisyyttä lisäämässä
• Bussikuljetusten matkustajamäärää rajoitetaan
• Tehostettu siivous bussikuljetuksissa
• Täysin puhdasta -lupaus
• Tehostettu työntekijöiden koulutus

Kyllä. 1 toimipiste vuokraamolta Enterprise löytyy kentältä Guatemala La Aurora lentokenttä sijaitsevat La Aurora Intl Airport.

Enterprise tarjoaa ilmaisen peruutuksen vuokra-autoille kaupungissa Guatemala. Otathan huomioon, että viime hetken peruutuksista voidaan kuitenkin periä maksu. Klikkaa tästä nähdäksesi vuokraamon puhelinnumeroluettelon Toimipisteet-välilehdellä jos haluat tietää lisää Enterprise peruutuskäytännöistä.

Vuokraamolla Enterprise on 8 toimipistettä kaupungissa Guatemala. Käyttäjiemme mukaan suosituin Enterprise toimipiste kaupungissa Guatemala sijaitsee osoitteessa La Aurora Intl Airport. 76 % käyttäjistämme, jotka vuokrasivat Enterprise auton kaupungissa Guatemala teki niin tästä paikasta kuluneen vuoden aikana.