Alamo autonvuokraukset kaupungista Guatemala

Etsi ja vertaa hyviä Alamo vuokra-autotarjouksia kaupungissa Guatemala

Guatemala, Guatemala
3. lokakuu — 10. lokakuu
Sama palautus
Guatemala, Guatemala
ti 3/10
Keskipäivä
ti 10/10
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Guatemala Alamo toimipaikat

Alla on tietoja kaikista Alamo vuokra-autojen sijainneista Guatemala, mukaan lukien osoite, puhelinnumero ja asiakasarviot

Alamo

7 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

7,4

Comfort

7,3

Kokonaisarvosana

7,3

Nouto/palautus

7,1

Value

7,1

Tietoja Alamo autonvuokrauksesta kaupungissa Guatemala

Onko vuokraamolla Alamo toimipistettä kentällä Guatemala La Aurora lentokenttä?

Kyllä, vuokraamolla Alamo on 1 toimipaikka kentällä Guatemala La Aurora lentokenttä, mitkä sijaitsevat osoitteessa La Aurora Intl Airport.

Tarjoaako Alamo ilmasta autonvuokrauksen peruutusta kaupungissa Guatemala?

Kyllä, vuokraamo Alamo kaupungissa Guatemala tarjoaa ilmaisia peruutuksia autonvuokraukselle. Suosittelemme, että soitat suoraan Alamo vuokraamoon jos joudut tekemään viime hetken peruutuksen, koska joissain tapauksissa peruutuksiin liittyy maksuja. Luettelo Alamo puhelinnumeroista löytyy täältä Toimipisteet-välilehdeltä.

Kuinka monta Alamo autonvuokrauksen toimipistettä löytyy kaupungista Guatemala?

Vuokraamolla Alamo on 7 toimipistettä kaupungissa Guatemala. Käyttäjiemme mukaan suosituin Alamo toimipiste kaupungissa Guatemala sijaitsee osoitteessa La Aurora Intl Airport. 90 % käyttäjistämme, jotka vuokrasivat Alamo auton kaupungissa Guatemala teki niin tästä paikasta kuluneen vuoden aikana.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt autoa Guatemala hinnat?

autoa Guatemala hinnat päivitetaan jokaisena päivänä.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii autoa Guatemala?

63 toimijaa on valittavissa autoa Guatemala syyskuuta 2023 alkaen.

Kuinka vanha sinun täytyy olla, jotta voit vuokrata auton kohteessa Guatemala?

Kuljettajien vähimmäisikä vaihtelee maittain, mukaan lukien Guatemala. Monissa EU-maissa kuljettajan on oltava 18-vuotias. Sinun on oltava pääsääntöisesti 21-vuotias voidaksesi vuokrata auton ulkomailta, ja jos olet alle 25-vuotias, voidaan sinulta periä nuoren kuljettajan lisämaksu. Suosittelemme tutustumaan valitsemasi vuokraamon sääntöihin ennen varauksen tekemistä.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset autonvuokraukseen kohteessa Guatemala?

Kaikilla kuljettajilla on oltava voimassa oleva ajokortti, kun he heluavat vuokrata auton kohteessa Guatemala. Jos ajokortti on kirjoitettu eri kielellä kuin vuokrausmaassa, saatetaan tarvita kansainvälinen ajokortti mahdollisten sakkojen välttämiseksi. Jos vuokraat auton ulkomailta, on sinun ehkä myös toimitettava todisteet paluumatka- ja majoitustiedoista oleskelusi aikana. On aina suositeltavaa tarkistaa ajolupaan liittyvät asiat suoraan yksittäiseltä vuokraamolta, jonka kanssa teet varauksen.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Guatemala

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.