Alamo autonvuokraukset kaupungista Guatemala

Etsi ja vertaa hyviä Alamo vuokra-autotarjouksia kaupungissa Guatemala

Guatemala, Guatemala
1. heinäkuu — 8. heinäkuu
Sama palautus
Guatemala, Guatemala
pe 1/7
Keskipäivä
pe 8/7
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Guatemala Alamo toimipaikat

Alla on tietoja kaikista Alamo vuokra-autojen sijainneista Guatemala, mukaan lukien osoite, puhelinnumero ja asiakasarviot
6 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

6,8

Comfort

6,7

Kokonaisarvosana

6,6

Nouto/palautus

6,4

Value

7,1

Tietoja Alamo autonvuokrauksesta kaupungissa Guatemala

Tehdäkseen autonvuokrauksesta mieluisampaa COVID-19:n aikana kaupungissa Guatemala sijaitseva vuokraamo Alamo on , aloittanut esimerkiksi ajoneuvojen ja vuokraustiskien tehostetun siivouksen. Alamo on myös ottanut käyttöönsä alla olevat käytännöt ennaltaehkäisevinä lisätoimenpiteinä:
• Bussikuljetusten matkustajamäärää rajoitetaan
• Tehostettu siivous bussikuljetuksissa
• Täysin puhdasta -lupaus
• Tehostettu työntekijöiden koulutus

Kyllä, vuokraamolla Alamo on 1 toimipaikka kentällä Guatemala La Aurora lentokenttä, mitkä sijaitsevat osoitteessa La Aurora Intl Airport.

Kyllä, vuokraamo Alamo kaupungissa Guatemala tarjoaa ilmaisia peruutuksia autonvuokraukselle. Suosittelemme, että soitat suoraan Alamo vuokraamoon jos joudut tekemään viime hetken peruutuksen, koska joissain tapauksissa peruutuksiin liittyy maksuja. Luettelo Alamo puhelinnumeroista löytyy täältä Toimipisteet-välilehdeltä.

Vuokraamolla Alamo on 6 toimipistettä kaupungissa Guatemala. Käyttäjiemme mukaan suosituin Alamo toimipiste kaupungissa Guatemala sijaitsee osoitteessa La Aurora Intl Airport. 79 % käyttäjistämme, jotka vuokrasivat Alamo auton kaupungissa Guatemala teki niin tästä paikasta kuluneen vuoden aikana.