Hotellit Viipuri, Venäjän

Etsi hotellitarjoukset  18 Viipuri, Venäjän

Viipuri, Leningradin alue, Venäjä
7. joulukuu — 8. joulukuu2
to 8/12
ma 12/12

Suositut Viipuri hotellit

Löydä täydellinen hotelli vierailullesi kohteeseen Viipuri
Hinta
€12
€128
Arviopisteet
0+
6+
7+
8+
9+
Hotelliluokka
0+
2
3
4
5

Milloin varata hotelli kohteesta Viipuri

Katso alla olevat tiedot löytääksesi paras tarjous hotellihuoneelle kohteessa Viipuri
Halvin viikonpäiväkeskiviikkoon viikon halvin päivä varata
Kallein viikonpäivätorstaion viikon kallein päivä varata
51 €on hotellin keskimääräinen yökohtainen hinta kyseisenä päivänä
28 €on hotellin keskimääräinen yökohtainen hinta kyseisenä päivänä

Hyödyllisiä tärppejä Viipuri hotelleista

Saat nopean yleiskatsauksen hinta- ja majoitustrendeistä vierailullesi kohteeseen Viipuri

Halvin hotellihinta

12 €

Suosituin hotelli (5-tähteä)

Квартира у парка Монрепо

Hotellit lähellä lentokenttää

8190
Halvin hinta huoneelle Viipuri löydetty viimeisten 7 päivän aikana on 12 €/yö. Tämä hinta on saatavilla Vyborghostel, 2-tähden hotelli.
Matkusta mukavasti, kun varaat huoneen Квартира у парка Монрепо, suosituimmasta viiden tähden hotellista Viipuri.
Viipuri löytyy 8 190 hotellia lähellä Pietari Pulkovo. Park Inn Pulkovo Airport St. Petersburg on lähin 0,7 km etäisyydellä tältä lentoasemalta.

Viipuri matkavinkit

Viipurin hotellit eivät tarjoa matkailijoille valtavan laajaa valikoimaa, mutta jokaiselle kaupungissa matkailevalle löytyy varmasti sopiva yösija. Jos mietit, miltä alueelta majoitus kannattaa Viipurissa varata, yleensä parhaan vaihtoehdon tarjoaa keskusta lähialueineen. Merenläheisyys, palvelut ja nähtävyydet ovat matkailijoille mieleen. Hyvä sijainti on esimerkiksi kauppatorin alueen ja vanhan kaupungin majoituspaikoilla. Netissä, esimerkiksi momondon hotellivertailutyökalun avulla, hotellien hintojen ja palveluiden vertailu on helppoa. Viipurin laadukkaimmissa hotelleissa asiakkaille on tarjolla usein esimerkiksi aamiainen ja kylpyamme, mutta palvelut kannattaa aina tarkistaa ennen hotellivarauksen tekemistä. Hostellit voivat olla palveluiltaan hyvinkin niukkoja. Hotellien sijaintien hahmottamisessa apuna kannattaa käyttää nettikarttaa. Hintataso on kaupungissa yleensä melko matala, tosin jonkin verran hotellien hinnat vaihtelevat sesonkien mukaan.

Viipuri on edullinen vierailukohde, sillä majoituksen voi saada kaupungista selvästi edullisemmin kuin esimerkiksi suomalaiskaupungeista. Budjettitason majoitusvaihtoehtoja on useita, ja myös laadukkaamman hotellin voi varata kaupungista kohtuuhintaan. Majoitustarjonta on varsin monenkirjavaa, eli valitse yöpaikkasi tarkoin. Myös monia ostoksia voi tehdä Viipurissa edullisemmin kuin Suomessa. Tosin hintatasoon vaikuttaa jonkin verran ruplan kurssi. Suomeen kannattaa ostaa esimerkiksi alueen käsitöitä. Tuliaiskassiin voi hankkia Viipurista vaikkapa laadukasta venäläistä vodkaa, jota saa Venäjän puolelta selvästi Suomen hintoja edullisemmin. Ruokaile paikallisten suosimissa ravintoloissa ja baareissa, joista tuhtia venäläisruokaa voi saada varsin edulliseen hintaan. Kaupungin ranta-alueissa, puistoissa ja historiallisessa miljöössä riittää tutkittavaa, vaikkei matkabudjetti suuri olisikaan.

Viipurin keskusta ei ole kooltaan suuri, joten tasaisella keskusta-alueella on helppoa liikkua kävellen tai pyörällä. Mikäli toiveissasi on tutustua Venäjän Karjalaan tarkemmin, helpoimmin se onnistuu autoillen. Taksimatkat ovat kohtuuhintaisia, mutta vain virallisten taksien käyttö on suositeltavaa. Jos tarvitset taksikyytiä kaupungin ulkopuolelle tai esimerkiksi useammalle matkalle, voi hintaa yrittää neuvotella sopivaksi.

Viipuri on erinomainen kohde myös niille, jotka reissaavat ilman luottokortteja, sillä hotellit Viipurissa voi usein varata myös ilman luottokortin tietoja.

Luonnon ja hienojen merimaisemien keskellä sijaitsevasta Viipurista voi löytää myös koko perheelle sopivaa puuhaa. Esimerkiksi kaupungin puistoissa ja historiallisissa kortteleissa voi kierrellä koko perheen voimin. Kaupungin vesistöt tarjoavat mahdollisuuksia veneilyyn.

Juomarahan jättäminen on Venäjällä tavallista, ja tyypillisesti tippi on noin 10 prosenttia.

Viipuri on yleisesti ottaen turvallinen matkakohde, mutta passia, muita matkustusdokumentteja, luottokortteja tai ylimääräistä rahaa ei kannata kantaa turhaan mukana. Arvotavarat on parempi jättää esimerkiksi hotellin säilytyslokeroon. Taskuvarkaudet ovat melko yleisiä.

Venäjällä on pääsääntöisesti käytössä samanlaiset pistokkeet kuin Suomessakin, mutta koska Viipurin rakennuskanta on osaksi hyvin vanhaa, on adapterin ottaminen mukaan varmuuden varalta hyvä idea.


Kuinka paljon maksaa hotelli kaupungissa Viipuri per yö?

Käytä alla olevia tietoja löytääksesi laadukkaita Viipuri hotellihuoneita halpaan hintaan
2 tähteä tai vähemmän
3 tähteä

Osuvimmat momondo-sivuston käyttäjien löytämät hinnat viimeisten 24 tunnin ajalta.


Hostellit ja halvat hotellit kaupungissa Viipuri

Näissä hotelleissa ja hostelleissa yöpyminen on yleensä edullista kaupungissa Viipuri
Etsi hostelleja - Viipuri

Hotellit kaupungissa Viipuri, joissa paras hinta-laatusuhde

Näillä Viipuri hotelleilla on paras hinta-asiakasarvio suhde

Missä majoittua kohteessa Viipuri

Suomenlahden rannikolla sijaitseva kaunis Viipuri on vain kivenheiton päässä Suomen itärajalta, ja suomalaisille kaupunki onkin kaikin puolin helppo matkakohde. Matkailijalle noin 80 000 asukkaan Viipuri on myös sopivan kokoinen, sillä alueella on helppo liikkua, ja monet nähtävyydet sijaitsevat kävelymatkan päässä toisistaan.

Useimmat hotellit Viipurissa sijaitsevat kaupungin keskustassa, ja jos haluat keskeiselle paikalle ja palvelujen äärelle, hae hotellia Viipurin kauppatorin kulmilta, Salakkalahden eteläpuolelta. Torin vieressä on esimerkiksi vehreä Torkkelinpuisto, viralliselta nimeltään Leninin puisto. Lyhyen kävelymatkan päässä kauppatorin kulmilta on Viipurin vanha kaupunki, jonka Krepostnaja-pääkadulla riittää nähtävää. Historiallisessa vanhassa kaupungissa on mahdollista myös yöpyä, ja tarjolla on ennen kaikkea edullisia budjettiluokan hostelleja ja majataloja. Vieraile kaupunginosan alueella ainakin Torkkeli Knuutinpojan torilla.

Kaiken kaikkiaan hotellien hintataso on Viipurissa varsin alhainen, eikä luksusluokan hotellimajoitusta ole kaupungissa tarjolla. Keskustasta löytyvät kaupungin tasokkaimmat hotellit, ja ne ovat noin kolmen tähden luokkaa. Lisäksi tarjolla on lukuisia halpoja guesthouse-tyylisiä majataloja, hostelleja ja huoneistomajoituspalveluita. Mitä tahansa Viipurin aluetta voi siis suositella budjettimatkailijoille, ja miltä tahansa alueelta voi löytää vaikkapa lapsiperheille sopivan hotellin. Suuria eroja alueilla keskustan tuntumassa ei ole. Parhaat hotellit sijaitsevat yleensä melko lähellä rantaa, Suomenlahden äärellä, mikä onkin monien matkailijoiden mielestä Viipurin parasta aluetta majoittua.

Kaikki keskustan hotellit sijaitsevat suhteellisen lähellä rautatieasemaa, mutta jos haluat aivan rautatiesaseman kylkeen, on sen lähikortteleista mahdollista löytää parikin halpaa majoituspaikkaa.


Lue lisää nähtävyyksistä: Viipuri

Itämeren syleilyssä, Suomenlahden rannalla sijaitseva Viipuri on aikanaan ollut palanen kauneinta Suomea, ja nykyäänkin Venäjän Karjalan puolella sijaitseva kaupunki on yksi suomalaisten suosikkikohteista naapurimaassa. Alueen maine matkakohteena on ollut aiemmin melko kehno, mutta nykyään Viipuri on siisti matkailukaupunki, jonne turisteja Suomesta ja muistakin maista kutsuvat esimerkiksi vanha kaupunki, historialliset nähtävyydet, kaupunkia ympäröivä luonto sekä herkullinen venäläinen ruoka. Kaiken tämän voi Viipurissa kokea varsin edulliseen hintaan.

Kesän lämpimimmät kuukaudet ovat ehdottomasti parasta matkailuaikaa Viipurissa, tosin myös keväällä ja syksyllä Viipuri viehättää tunnelmallaan. Aurinkoisina päivinä kaupungin ykköskohde on kaunis, vaikkakin rapistumaan päästetty Linnasaari, jonka alueella sijaitsee Annikki Tähden tulkitsemasta laulustakin tuttu Monrepos-puisto ja luonnonsuojelualue. Puisto on laajuudeltaan yli 160 hehtaaria. Monrepos on avoinna vuoden ympäri, ja alue on tunnettu muun muassa idyllisistä kaarisilloistaan. Syksyn väreissä loistaessaan puisto on kaunis ilmestys.

Toinen Viipurin vetonauloista on vuoden ympäri matkailijoita kutsuva vanha kaupunki, jonka keskuskatu Krepostnaja tunnetaan suomalaisittain nimellä Linnakatu. Vanhasta kaupungista pääsee sillan yli Linnasaarelle, jossa komeilee itse Viipurin linna, kaupungin ehkä tunnetuin matkailukohde. Tutustumisen arvoinen kohde kaupungissa on myös Leninin puistossa sijaitseva Alvar Aallon kirjasto, joka on Aallon omaa kädenjälkeä. Kirjasto on hiljattain kunnostettu, ja nyt rakennus on taas valmis vastaanottamaan vieraita.

Mikäli et halua rajata matkaasi Venäjän Karjalaan ainoastaan Viipuriin, läheinen valtava Laatokan luontoalue tarjoaa valtavasti mahdollisuuksia luontomatkailun kannalta.


Tietoja majoittumisesta kohteessa Viipuri

Lue nämä tärkeät matkavinkit ennen kuin varaat hotellin kohteessa Viipuri

Hotellihuone kohteessa Viipuri kustantaa yleensä 42 € per yö. Tämä luku on keskiarvo ja hinnat vaihtelevat sijainnin, palveluiden ja huoneen saatavuuden mukaan haluamassasi hotellissa.

syyskuu on edullisin kuukausi varata hotelli kohteessa Viipuri. Hotellihuoneen hinta voi olla jopa 41 % edullisempi kuin sesonkina.

tiistai on tällä hetkellä halvin päivä yöpyä hotellissa kohteessa Viipuri, ja keskiviikko kallein.

Hostelli kohteessa Viipuri (tai enintään 2-tähden hotellit) maksavat keskimäärin 19 € henkilöltä ja yöltä. Hinta on 23 € halvempi kuin hotellit yleensä kohteessa Viipuri.

Jos aiot majoittua hotellissa kaupungissa Viipuri kuukauden joulukuu aikana, on tärkeää tietää, että keskilämpötila on −5 °C ja lumisateen mahdollisuus on pieni ja odotettavissa oleva sademäärä on 62 mm.

Kaupungissa Viipuri on tarjolla sekä loma-asuntoja että hotelleja, jos etsit erilaisia majoitusvaihtoehtoja. Tällä hetkellä kaupungista löytyy 35 loma-asuntoa.Suosittelemme varaamaan lomaasi varten Apartments Ullberg, joka on suosituin loma-asunto kohteessa Viipuri. Etsi loma-asuntotarjouksia kohteessa Viipuri.

Kyllä, voit varata hostellin kohteessa Viipuri. Alueelta löytyy tällä hetkellä 44 hostellia ja Atlantik Hotel on kaikkein suosituin momondon käyttäjien keskuudessa. Vertaile hostellitarjouksia kohteessa Viipuri.


momondon suosikkihotellit kaupungissa Viipuri

Lisätietoja näistä käyttäjien suosimista hotelleista kaupungissa Viipuri

W Apartaments Krepostnaya 12

Viipuri, Leningradin alue, Venäjä

28 €

W Apartament Leningradskoye 10

Viipuri, Leningradin alue, Venäjä

19 €

Апарт-коттедж Jasmine-mini с зоной барбекю рядом лес и гора Выборг

Viipuri, Leningradin alue, Venäjä

11 €

Turbaza Scandi Land Hostel

Viipuri, Leningradin alue, Venäjä

19 €

Linna Mini Hotel

ulitsa Rubezhnaya 18, Vyborg, Leningrad, Russia

53 €

Apart-cottage Estrella-mini

Viipuri, Leningradin alue, Venäjä

33 €

Mini Hotel Usadba

Parkovaia ulitsa 2, Vyborg, Leningrad, Russia

41 €

Diligence

21 Ulitsa Zapadnaya, Vyborg, Leningrad, Russia

13 €

Apartment in Historic Center

Viipuri, Leningradin alue, Venäjä

32 €

Krasnoflotskaya 4A

Viipuri, Leningradin alue, Venäjä

15 €

Аистенок - апартаменты для отдыха с детьми

Viipuri, Leningradin alue, Venäjä

16 €

Scandinavia Motel

162 km of trassa Scandinavia, Vyborg, Leningrad, Russia

32 €

Apartment on Vyborgskaya

Viipuri, Leningradin alue, Venäjä

31 €

Big apt in old Vyborg

Viipuri, Leningradin alue, Venäjä

16 €

W aprt. Vodnoy Zastavy 6

Viipuri, Leningradin alue, Venäjä

15 €

Greenland Apartments

Ulitsa Zapadnaya, Dom 23, Vyborg, Leningrad, Russia

28 €

Апартаменты на московском

Viipuri, Leningradin alue, Venäjä

74 €

Cottage Scandi Gold

Viipuri, Leningradin alue, Venäjä

139 €

W Apartament Lenina 9

Viipuri, Leningradin alue, Venäjä

18 €

Lesnaya Skazka

Viipuri, Leningradin alue, Venäjä

55 €

Hotellit muissa kaupungeissa alueella Venäjän

Tarkista hotellien hinnat näissä muissa kaupungeissa, jotka ovat myös alueella Venäjän

Aloita matkan suunnittelu - Viipuri


Miksi käyttää momondo?

Majoituksen tai hotellit varaaminen kohteessa Viipuri on helppoa momondon avulla. Sivustomme käyttöminen on ilmaista, eikä meillä ole piilokuluja tai maksuja. momondo vertailee satoja verkkosivustoja ja tarjoaa sinulle kaikki Viipuri hotellit ja muut majoitusvaihtoehdot yhdessä paikassa.

Momondon avulla voit löytää loistavan majoituspaikan kohteesta Viipuri. Voit järjestellä kaikki majoitusvaihtoehdot löytääksesi juuri sinulle sopivan paikan. Etsitkö majoitusta, jossa on uima-allas tai 24h-vastaanotto? Meillä on suodattimet sitä varten. Ilmainen aamiainen? momondo löytää ne myös sinulle. Suodata arvostelun, hinnan ja monien muiden tekijöiden perusteella, kaikki ilmaiseksi, kaikki momondon sivuilla.


Näistä syistä matkailijat haluavat käyttää momondo-sivustoa
Kattava matkahaku
momondo vertailee yli kolmea miljoonaa hotellia ja muita majoitustyyppejä varmistaakseen, että löydät parhaan majoituspaikan.
Intuitiiviset hakusuodattimet
Suodata hinnan, mukavuuksien, ilmaisen peruutuksen, tehostetun siivouksen, ilmaisen aamiaisen ja paljon muun mukaan.
Älykkäät hintavahdit
Jos olet löytänyt jostain majoituspaikan, momondo voi seurata hintaa ja ilmoittaa sinulle, kun se muuttuu.