Hotellit Viipuri: majoitus juuri sinun tarpeisiisi

Löydä osuvimmat tarjoukset 195 hotellille kohteessa Viipuri, Venäjä

Tulopäivä
Lähtöpäivä
Vertaile vs. momondo |
-
1
Tulopäivä
Lähtöpäivä

Parhaat hotellit Viipuri

Löydä hyvä ja halpa hotelli Viipuri työ- tai lomamatkalle


Milloin on paras aika löytää halpa hotellitarjous kaupungista Viipuri?

Katso alla olevat tiedot löytääksesi osuvimman hotellihuonetarjouksen kaupungissa Viipuri
Matalasesonki
marraskuu
Huippusesonki
tammikuu

edullisin kuukausi yöpyä

43 %

odotettu hintojen lasku

kallein aika yöpyä

64 %

odotettu hintojen nousu

Hinta
37 € - 173 €
Kallein viikonpäivä
maanantai
Halvin viikonpäivä
sunnuntai

keskim. hinta edellisten 2 viikon ajalta

Keskim. hinta (viikkoyö)

36 €

keskim. hinta edellisten 2 viikon ajalta

keskim. hinta edellisten 2 viikon ajalta

Keskim. hinta (viikonloppuyö)

36 €

keskim. hinta edellisten 2 viikon ajalta

Halvin aika varata
Halvin aika varata hotelleita kohteessa Viipuri on:
3 tähteä
40 € - 59 €

Viipuri matkavinkit

Parhaat vinkit kohteeseen Viipuri

Miten löytää hyvä hotelli Viipurissa?

Viipurin hotellit eivät tarjoa matkailijoille valtavan laajaa valikoimaa, mutta jokaiselle kaupungissa matkailevalle löytyy varmasti sopiva yösija. Jos mietit, miltä alueelta majoitus kannattaa Viipurissa varata, yleensä parhaan vaihtoehdon tarjoaa keskusta lähialueineen. Merenläheisyys, palvelut ja nähtävyydet ovat matkailijoille mieleen. Hyvä sijainti on esimerkiksi kauppatorin alueen ja vanhan kaupungin majoituspaikoilla. Netissä, esimerkiksi momondon hotellivertailutyökalun avulla, hotellien hintojen ja palveluiden vertailu on helppoa. Viipurin laadukkaimmissa hotelleissa asiakkaille on tarjolla usein esimerkiksi aamiainen ja kylpyamme, mutta palvelut kannattaa aina tarkistaa ennen hotellivarauksen tekemistä. Hostellit voivat olla palveluiltaan hyvinkin niukkoja. Hotellien sijaintien hahmottamisessa apuna kannattaa käyttää nettikarttaa. Hintataso on kaupungissa yleensä melko matala, tosin jonkin verran hotellien hinnat vaihtelevat sesonkien mukaan.

Miten viettää edullinen loma Viipurissa?

Viipuri on edullinen vierailukohde, sillä majoituksen voi saada kaupungista selvästi edullisemmin kuin esimerkiksi suomalaiskaupungeista. Budjettitason majoitusvaihtoehtoja on useita, ja myös laadukkaamman hotellin voi varata kaupungista kohtuuhintaan. Majoitustarjonta on varsin monenkirjavaa, eli valitse yöpaikkasi tarkoin. Myös monia ostoksia voi tehdä Viipurissa edullisemmin kuin Suomessa. Tosin hintatasoon vaikuttaa jonkin verran ruplan kurssi. Suomeen kannattaa ostaa esimerkiksi alueen käsitöitä. Tuliaiskassiin voi hankkia Viipurista vaikkapa laadukasta venäläistä vodkaa, jota saa Venäjän puolelta selvästi Suomen hintoja edullisemmin. Ruokaile paikallisten suosimissa ravintoloissa ja baareissa, joista tuhtia venäläisruokaa voi saada varsin edulliseen hintaan. Kaupungin ranta-alueissa, puistoissa ja historiallisessa miljöössä riittää tutkittavaa, vaikkei matkabudjetti suuri olisikaan.

Liikkuminen Viipurissa?

Viipurin keskusta ei ole kooltaan suuri, joten tasaisella keskusta-alueella on helppoa liikkua kävellen tai pyörällä. Mikäli toiveissasi on tutustua Venäjän Karjalaan tarkemmin, helpoimmin se onnistuu autoillen. Taksimatkat ovat kohtuuhintaisia, mutta vain virallisten taksien käyttö on suositeltavaa. Jos tarvitset taksikyytiä kaupungin ulkopuolelle tai esimerkiksi useammalle matkalle, voi hintaa yrittää neuvotella sopivaksi.

Voiko hotellin varata Viipurissa ilman luottokorttia?

Viipuri on erinomainen kohde myös niille, jotka reissaavat ilman luottokortteja, sillä hotellit Viipurissa voi usein varata myös ilman luottokortin tietoja.

Mitä tehdä Viipurissa lasten kanssa?

Luonnon ja hienojen merimaisemien keskellä sijaitsevasta Viipurista voi löytää myös koko perheelle sopivaa puuhaa. Esimerkiksi kaupungin puistoissa ja historiallisissa kortteleissa voi kierrellä koko perheen voimin. Kaupungin vesistöt tarjoavat mahdollisuuksia veneilyyn.

Tippi ja juomarahakäytännöt Viipurissa?

Juomarahan jättäminen on Venäjällä tavallista, ja tyypillisesti tippi on noin 10 prosenttia.

Onko Viipurissa turvallista?

Viipuri on yleisesti ottaen turvallinen matkakohde, mutta passia, muita matkustusdokumentteja, luottokortteja tai ylimääräistä rahaa ei kannata kantaa turhaan mukana. Arvotavarat on parempi jättää esimerkiksi hotellin säilytyslokeroon. Taskuvarkaudet ovat melko yleisiä.

Tarvitaanko Viipurissa adapteria?

Venäjällä on pääsääntöisesti käytössä samanlaiset pistokkeet kuin Suomessakin, mutta koska Viipurin rakennuskanta on osaksi hyvin vanhaa, on adapterin ottaminen mukaan varmuuden varalta hyvä idea.


Kuinka paljon maksaa hotelli kaupungissa Viipuri per yö?

Käytä alla olevia tietoja löytääksesi laadukkaita Viipuri hotellihuoneita halpaan hintaan
2 tähteä tai vähemmän
Vyborghostel
Osuvin

Vyborghostel

8,6

13 €

Katso hotellitarjouksia
3 tähteä
Druzhba
Nro 1 suosio

Druzhba

8,2

37 €

Katso hotellitarjouksia
Victoria Hotel Vyborg
Nro 2 suosio

Victoria Hotel Vyborg

8,4

46 €

Katso hotellitarjouksia
Letuchaya Mysh Hotel
Osuvin

Letuchaya Mysh Hotel

7,2

27 €

Katso hotellitarjouksia

Osuvimmat momondo-sivuston käyttäjien löytämät hinnat viimeisten 24 tunnin ajalta.

Hostellit ja halvat hotellit kaupungissa Viipuri

Näissä hotelleissa ja hostelleissa yöpyminen on yleensä edullista kaupungissa Viipuri

Hotellit kaupungissa Viipuri, joissa paras hinta-laatusuhde

Näillä hotelleilla on paras hinta-asiakasarvio suhde.

Missä majoittua Viipuri

Suomenlahden rannikolla sijaitseva kaunis Viipuri on vain kivenheiton päässä Suomen itärajalta, ja suomalaisille kaupunki onkin kaikin puolin helppo matkakohde. Matkailijalle noin 80 000 asukkaan Viipuri on myös sopivan kokoinen, sillä alueella on helppo liikkua, ja monet nähtävyydet sijaitsevat kävelymatkan päässä toisistaan.

Useimmat hotellit Viipurissa sijaitsevat kaupungin keskustassa, ja jos haluat keskeiselle paikalle ja palvelujen äärelle, hae hotellia Viipurin kauppatorin kulmilta, Salakkalahden eteläpuolelta. Torin vieressä on esimerkiksi vehreä Torkkelinpuisto, viralliselta nimeltään Leninin puisto. Lyhyen kävelymatkan päässä kauppatorin kulmilta on Viipurin vanha kaupunki, jonka Krepostnaja-pääkadulla riittää nähtävää. Historiallisessa vanhassa kaupungissa on mahdollista myös yöpyä, ja tarjolla on ennen kaikkea edullisia budjettiluokan hostelleja ja majataloja. Vieraile kaupunginosan alueella ainakin Torkkeli Knuutinpojan torilla.

Kaiken kaikkiaan hotellien hintataso on Viipurissa varsin alhainen, eikä luksusluokan hotellimajoitusta ole kaupungissa tarjolla. Keskustasta löytyvät kaupungin tasokkaimmat hotellit, ja ne ovat noin kolmen tähden luokkaa. Lisäksi tarjolla on lukuisia halpoja guesthouse-tyylisiä majataloja, hostelleja ja huoneistomajoituspalveluita. Mitä tahansa Viipurin aluetta voi siis suositella budjettimatkailijoille, ja miltä tahansa alueelta voi löytää vaikkapa lapsiperheille sopivan hotellin. Suuria eroja alueilla keskustan tuntumassa ei ole. Parhaat hotellit sijaitsevat yleensä melko lähellä rantaa, Suomenlahden äärellä, mikä onkin monien matkailijoiden mielestä Viipurin parasta aluetta majoittua.

Kaikki keskustan hotellit sijaitsevat suhteellisen lähellä rautatieasemaa, mutta jos haluat aivan rautatiesaseman kylkeen, on sen lähikortteleista mahdollista löytää parikin halpaa majoituspaikkaa.


Lue lisää nähtävyyksistä: Viipuri

Itämeren syleilyssä, Suomenlahden rannalla sijaitseva Viipuri on aikanaan ollut palanen kauneinta Suomea, ja nykyäänkin Venäjän Karjalan puolella sijaitseva kaupunki on yksi suomalaisten suosikkikohteista naapurimaassa. Alueen maine matkakohteena on ollut aiemmin melko kehno, mutta nykyään Viipuri on siisti matkailukaupunki, jonne turisteja Suomesta ja muistakin maista kutsuvat esimerkiksi vanha kaupunki, historialliset nähtävyydet, kaupunkia ympäröivä luonto sekä herkullinen venäläinen ruoka. Kaiken tämän voi Viipurissa kokea varsin edulliseen hintaan.

Kesän lämpimimmät kuukaudet ovat ehdottomasti parasta matkailuaikaa Viipurissa, tosin myös keväällä ja syksyllä Viipuri viehättää tunnelmallaan. Aurinkoisina päivinä kaupungin ykköskohde on kaunis, vaikkakin rapistumaan päästetty Linnasaari, jonka alueella sijaitsee Annikki Tähden tulkitsemasta laulustakin tuttu Monrepos-puisto ja luonnonsuojelualue. Puisto on laajuudeltaan yli 160 hehtaaria. Monrepos on avoinna vuoden ympäri, ja alue on tunnettu muun muassa idyllisistä kaarisilloistaan. Syksyn väreissä loistaessaan puisto on kaunis ilmestys.

Toinen Viipurin vetonauloista on vuoden ympäri matkailijoita kutsuva vanha kaupunki, jonka keskuskatu Krepostnaja tunnetaan suomalaisittain nimellä Linnakatu. Vanhasta kaupungista pääsee sillan yli Linnasaarelle, jossa komeilee itse Viipurin linna, kaupungin ehkä tunnetuin matkailukohde. Tutustumisen arvoinen kohde kaupungissa on myös Leninin puistossa sijaitseva Alvar Aallon kirjasto, joka on Aallon omaa kädenjälkeä. Kirjasto on hiljattain kunnostettu, ja nyt rakennus on taas valmis vastaanottamaan vieraita.

Mikäli et halua rajata matkaasi Venäjän Karjalaan ainoastaan Viipuriin, läheinen valtava Laatokan luontoalue tarjoaa valtavasti mahdollisuuksia luontomatkailun kannalta.


Viipuri matkatiedot

Kuinka pitkään ihmiset yöpyvät kohteessa Viipuri?

Keskimääräinen yöpymisen pituus kohteessa Viipuri on 1 yö.

Kuinka paljon hotelli maksaa kohteessa: Viipuri?

Hotellihuone kohteessa Viipuri kustantaa yleensä 42 € per yö. Tämä luku on keskiarvo ja hinnat vaihtelevat sijainnin, palveluiden ja huoneen saatavuuden mukaan haluamassasi hotellissa.

Milloin on paras aika löytää edullinen hotellitarjous kohteessa Viipuri?

marraskuu on edullisin kuukausi varata hotelli kohteessa Viipuri. Hotellihuoneen hinta voi olla jopa 42 % edullisempi kuin sesonkina.

Mikä on edullisin viikonpäivä yöpyä kohteessa Viipuri?

lauantai on tällä hetkellä halvin päivä yöpyä hotellissa kohteessa Viipuri, ja sunnuntai kallein.

Kuinka paljon hostelli maksaa kohteessa: Viipuri?

Hostelli kohteessa Viipuri (tai enintään 2-tähden hotellit) maksavat keskimäärin 38 € henkilöltä ja yöltä. Hinta on 4 € halvempi kuin hotellit yleensä kohteessa Viipuri.

Mitkä nähtävyydet ovat suosittuja kuukauden joulukuu aikana kohteen Viipuri sään perusteella?

Jos aiot majoittua hotellissa kaupungissa Viipuri kuukauden joulukuu aikana, on tärkeää tietää, että keskilämpötila on −5 °C ja lumisateen mahdollisuus on pieni ja odotettavissa oleva sademäärä on 62 mm.