Annakhil naapurustosta löytyvät Marrakech hotellit

Löydä parhaat tarjoukset 464 hotellille kaupungin Marrakech naapurustossa Annakhil

Tulopäivä
Lähtöpäivä
Vertaile vs. momondo |

Suositut hotellit Annakhil, Marrakech

Löydä täydellinen Marrakech hotelli Annakhil naapurustosta
La Villa Des Golfs
La Villa Des Golfs
8,1
80 €
Näytä tarjoukset
All Green house
All Green house
8,5
39 €
Näytä tarjoukset
Villa 55
Villa 55
112 €
Näytä tarjoukset
Kasbah Rouge
Kasbah Rouge
28 €
Näytä tarjoukset
Be Live Collection Marrakech Adults Only
Be Live Collection Marrakech Adults Only
8,6
145 €
Näytä tarjoukset

Muut naapurustot Marrakech

Etkä ole varma yöpymisestä naapurustossa Annakhil? Tutustu näihin lähellä sijaitseviin Marrakech naapurustoihin

Paras aika varata Annakhil hotelli

Käytä alla olevia tietoja löytääksesi varmasti paras aika suunnitella majoittumista kaupungin Marrakech Annakhil alueella
Halvin aika varata
Halvin aika varata hotelleita kohteessa Annakhil on: 3 tähteä, samana päivänä, kun vierailusi alkaa. 4-5 tähteä, 78 päivää ennen.
3 tähteä
43 € - 99 €
4-5 tähteä
126 € - 135 €

Marrakech hotellien hinta naapurustossa Annakhil

Käytä alla olevia tietoja löytääksesi laadukkaita Annakhil hotellihuoneita kohtuulliseen hintaan
väh. 4 tähteä
Be Live Collection Marrakech Adults Only
Osuvin

Be Live Collection Marrakech Adults Only

8,6

144 €

Katso hotellitarjouksia

Osuvimmat momondo-sivuston käyttäjien löytämät hinnat viimeisten 24 tunnin ajalta.


Halvat hotellit Annakhil, Marrakech

Näissä hotelleissa ja hostelleissa yöpyminen on yleensä edullista Annakhil naapurustossa
Kasbah Rouge
Kasbah Rouge
28 €
Villa 55
Villa 55
112 €
All Green house
All Green house
8,5
39 €
Be Live Collection Marrakech Adults Only
Be Live Collection Marrakech Adults Only
8,6
145 €
La Villa Des Golfs
La Villa Des Golfs
8,1
80 €

Varaa nämä korkeimmalle rankatut Marrakech hotellit naapurustossa Annakhil

Näillä Annakhil hotelleilla on paras hinta-asiakasarvio suhde
All Green house
All Green house
8,5
39 €
Be Live Collection Marrakech Adults Only
Be Live Collection Marrakech Adults Only
8,6
145 €
La Villa Des Golfs
La Villa Des Golfs
8,1
80 €

Tietoja majoittumisesta paikassa Annakhil, Marrakech

Lue nämä tärkeät matkavinkit ennen kuin varaat hotellin kohteessa Annakhil

Mitkä ovat Annakhil Palmeraiesin suosituimmat nähtävyydet?

Suurehko Annakhil Palmeraies on ison marokkolaiskaupungin Marrakeshin itäpuolella sijaitseva kaupunginosa. Se on tunnettu golfradoistaan ja tuhansien palmujen täyttämistä palmulehdoistaan. Annakhilin palmupuiden ja auringonpaisteen täyttämillä seuduilla on turisteilla mahdollisuus tehdä hauskoja retkiä esimerkiksi mönkijöillä tai kameleilla. Alueella toimii kaksi huipputason golf-aluetta, PalmGolf Marrakech ja Amelkis Golf, jotka houkuttelevat jo itsessään paljon matkaajia. Hotellit Annakhilissa ovat levittäytyneet melko hyvin joka puolelle aluetta, mutta ymmärrettävästi niitä on hieman enemmän lähempänä Marrakeshin keskustaa ja golfkeskuksia. Esimerkiksi Hotel Du Golf Rotana sopii golfarille mainiosti. Vaikka Annakhilista ei juuri löydy turistinähtävyyksiksi yleisesti koettuja monumentteja, raunioita tai luonnonihmeitä, kaupunginosassa on kuitenkin kulttuurisisältöä matkalleen etsivälle muun muassa mielenkiintoinen vesimuseo, Musée de Léau, sekä taidemuseo Musée de la Palmeraie, jossa voi ihastella marokkolaisia taideteoksia 1940-luvun siirtomaatilalla. Lisäksi Annakhilissa on nykytaiteen tyylikäs MACAAL-museo, jossa afrikkalaisten taiteilijoiden teosten lisäksi löytyy kahvila, sekä puutarha, jossa järjestetään joskus myös tapahtumia.

Mitkä ravintolat ovat suosituimpia Annakhil Parmeraiesissa?

Marokkolaisen ruokakulttuurin perinteiden mukaan myös Annakhilin alueiden ravintoloissa on monesti tarjolla hyvin maustettuja tagine-pataruokia sekä ranskalaisesta keittiöstä perittyjä erittäin maukkaita leivonnaisia. Juomapuolella erikoisuutena saattaa hyvinkin matkailijalle tulla vastaan vaaleaa roseeviiniä, joka tunnetaan nimellä vin gris, harmaa viini. Tätä erikoisuutta ei monessa paikassa muualla ole tarjolla. Annakhilin hotellit on monessa tapauksessa siunattu laadukkailla ravintoloilla vähintäänkin niiden välittömässä lähipiirissä, joten saattaa joskus olla hyvä idea käydä muidenkin kuin oman hotellin ravintoloita. Esimerkiksi majoittumalla Palais Mehdi -hotelliin on samassa yhteydessä useita laaturavintoloita, kuten laadukkaat Le Blokk ja Palais M. Suosittuun andaluusialaiseen Palmerie Palace -ravintolaan kannattaa myös käydä tutustumassa. Annakhilin alueella on myös runsaasti lounaspaikkoja, pikaruokaan keskittyneitä yrityksiä ja paikallisten suosiossa olevia rentoja ravintoloita. Suurin Annakhilin ravintolakeskittymä on Oued Issil -joen lähistöllä, lähellä Marrakeshin keskeisimpiä alueita kuten Medinaa.

Mitkä suositut kaupunginosat lähistöllä ovat käymisen arvoisia?

Marrakechistä ja Annakhilin tuhansista palmuista nauttiakseen kävely paikasta toiseen ei ole lainkaan huono vaihtoehto. Nopein tapa liikkumiseen on taksit, jotka ovat myös mukavan edullisia. Paikallisliikenteen linja-autoja kulkee myös, mutta ne ovat yleensä todella täynnä. Vähintään kerran Marokon matkan aikana kannattaa kokeilla myös calèche-hevoskyytiä, joka on yllättävän kätevä tapa liikkua vilkkaassa kaupungissa. Bussilinjoja kulkee Annakhilissa lähinnä vain Route de Fés -kadulla, joka halkaisee alueen keskeltä. Pohjoisemmassa ainoat paikallisbussien pysäkit ovat PalmGolf Marrakech -golfradan läheltä löytyvät pari pysäkkiä. Mikäli matkalaisella on tarkoitus liikkua paljon julkisilla kulkuneuvoilla, saattaa olla, että hotelli Annakhilista kannattaa valita läheltä Medinaan vievää tietä. Hyvä vaihtoehto voisi olla esimerkiksi Riad Joudia, jonka läheltä löytyy niin bussipysäkkejä kuin muutakin liikennettä, joten taksien saaminen on entistäkin helpompaa. Taksin saa tosin tilattua lähestulkoon mihin vain erittäin nopeasti. Länteen, Medinaan ja Marrakeshin keskustaan, pääsee siis sujuvasti taksilla tai halutessaan bussilla. Kävelykään ei vie päätä huimaavaa aikaa , eikä Medinan alueen kapeilla teillä oikein jalkoja parempaa kulkuvälinettä olekaan. Juuri itsellesi sopivan hotellin Palmeraiesista löydät helposti momondon kautta.

Kuinka monta päivää minun kannattaa yöpyä kohteessa Annakhil, Marrakech?

7 yön yöpyminen on kaikkein suosituin matkailijoiden keskuudessa, jotka vierailevat kohteessa Annakhil.

Mikä on hotellihuoneen hinta kohteessa Marrakech Annakhil?

Hotellit kohteessa Annakhil tarjoavat eri hintaluokan huoneita. Hinnat määräytyvät eri tekijöiden, kuten saatavuuden, sijainnin ja palveluiden perusteella. Huoneet maksavat keskimäärin 179 € yöltä.


momondon suosikkihotellit kaupungissa Marrakech

Varaa ja saat lisätietoja näistä käyttäjien suosimista hotelleista

Muita suosittuja kaupunkeja lähellä Marrakech

Tutustu alueen Marrakesh-Safi muihin kaupunkeihin, joista momondon käyttäjät tykkäävät