Dinek naapurustosta löytyvät Alanya hotellit

Löydä parhaat tarjoukset 9 hotellille kaupungin Alanya naapurustossa Dinek

Tulopäivä
Lähtöpäivä
Vertaile vs. momondo |

Suositut hotellit Dinek, Alanya

Löydä täydellinen Alanya hotelli Dinek naapurustosta
Muz Hotel
Muz Hotel
8,1
19 €
Näytä tarjoukset
Selvi Hotel
Selvi Hotel
45 €
Näytä tarjoukset
Floria Beach Hotel
Floria Beach Hotel
46 €
Näytä tarjoukset

Muut naapurustot Alanya

Etkä ole varma yöpymisestä naapurustossa Dinek? Tutustu näihin lähellä sijaitseviin Alanya naapurustoihin

Paras aika varata Dinek hotelli

Käytä alla olevia tietoja löytääksesi varmasti paras aika suunnitella majoittumista kaupungin Alanya Dinek alueella
Halvin aika varata
Halvin aika varata hotelleita kohteessa Dinek on:
4-5 tähteä
97 € - 146 €

Alanya hotellien hinta naapurustossa Dinek

Käytä alla olevia tietoja löytääksesi laadukkaita Dinek hotellihuoneita kohtuulliseen hintaan

Halvat hotellit Dinek, Alanya

Näissä hotelleissa ja hostelleissa yöpyminen on yleensä edullista Dinek naapurustossa
Muz Hotel
Muz Hotel
8,1
19 €
Selvi Hotel
Selvi Hotel
45 €
Floria Beach Hotel
Floria Beach Hotel
46 €

Varaa nämä korkeimmalle rankatut Alanya hotellit naapurustossa Dinek

Näillä Dinek hotelleilla on paras hinta-asiakasarvio suhde
Muz Hotel
Muz Hotel
8,1
19 €

Tietoja majoittumisesta paikassa Dinek, Alanya

Lue nämä tärkeät matkavinkit ennen kuin varaat hotellin kohteessa Dinek

Mitkä ovat suosituimmat nähtävyydet Dinekissä?

Dinek on pieni kylä aivan Alanyan kupeessa, luonnon keskellä. Edessä aukeaa Välimeri ja aivan rannasta lähtevät pienet vuoristotiet, jotka vievät ylös pieneen Dinekin kylään. Jos Alanyan läheisyys kiinnostaa, mutta kaipaa pois kaupungin sykkeestä luonnon rauhaan, on Dinek juuri täydellinen kylä tähän. Varaa hotellit Dinekissä itsellesi jo heti tänään. Rannassa on pienehkö satama, mutta sieltä löytyy sitäkin mielenkiintoisempia veneitä. Kenties kiinnostavin niistä on Pirates of the Caribbean -tyyliin rakennettu suuri puuvene, jolla tehdään risteilyjä lähialueiden vesille. Vene toimii sekä nähtävyytenä, baarina että yökerhona. Jos mielii vesille enemmän omassa rauhassa, voi satamasta vuokrata itselleen veneen vaikkapa kuljettajan kanssa koko päiväksi. Näin voit itse rentoutua vesillä, ja joku muu hoitaa työt. Dinekin hotellit saattavat tarjota vuokralle mopoa tai polkupyörää ja jos tällainen mahdollisuus on, kannattaa ehdottomasti ajaa Dinekistä molempiin suuntiin lähtevää rantatietä pitkin. Edessä ja sivuilla avautuvat upeat välimerelliset vuoristomaisemat. Halvat hotellit Dinekistä ja lähialueilta löydät parhaiten momondon kautta. momondosta voit etsiä itsellesi sekä seurueellesi juuri oikean hotellin ja huoneen.

Mitkä ravintolat ovat suosittuja Dinekissä?

Dinekin pienen koon takia ravintolatarjonta alueella on hieman suppeaa. Alueelta löytyy muutamia kaikenlaista ruokaa tarjoilevia ravintoloita, joista avautuu upeat näkymät Dinekin venesatamaan sekä avomerelle. Kesän helteillä näissä voi nauttia ruokaa tai kylmää juotavaa mukavasti varjossa sijaitsevilla aurinkotuoleilla istuskellen. Esimerkiksi Marina Beach -ravintola aivan sataman tuntumassa tarjoaa hyvää ja laadukasta ruokaa nälkäiselle matkailijalle. Myös eri hotellit Dinekissä tarjoilevat ruokaa ja niissäkin kannattaa pistäytyä nälän iskiessä. Yöelämä alueella on pääosin keskittynyt paikallisiin hotelleihin ja lomakeskuksiin. Niissä on usein baarit sekä hotellissa että altaalla ja siellä voi nauttia kylmää juomaa samalla kun pulahtaa uima-altaaseen. Dinekin erikoisuus on kuitenkin satamasta lähtevä Caribbean Alanya -laiva, joka on Pirates of the Carribeanin tyyliin rakennettu huvialus. Tässä veneessä voit vain nauttia maisemista tai vaihtoehtoisesti tanssia sydämesi kyllyydestä tiskijukan soittaessa musiikkia. Varaudu kuitenkin viettämään merellä useampi tunti kerrallaan sen jälkeen, kun laiva on lähtenyt satamasta.

Mitkä alueet lähistöllä ovat vierailemisen arvoisia?

Jos ajatuksena on viettää lomalla hieman enemmän aikaa aktiviteettien ja ihmisten parissa, kannattaa ehdottomasti suunnata läheiseen Alanyan kaupunkiin. Alanya on yksi Turkin suosituimmista lomakohteista ja tekemistä siellä riittää aamusta iltaan sekä läpi yön. Kaupunki sijaitsee Dinekistä vain muutaman kilometrin päässä ja helpoin tapa matkata sinne on taksilla. Kannattaa myös tiedustella, onko hotellilla tarjota omaa kuljetuspalvelua Alanyaan ja takaisin. Julkinen liikenne alueella on hyvin epäsäännöllistä, ja hotellin työntekijöiltä kannattaa tiedustella aikatauluja. Matka on kuitenkin niin lyhyt, ja julkinen liikenne epäluotettavaa, että taksi on helpoin tapa matkustaa. Hinnasta kannattaa kuitenkin neuvotella etukäteen, jotta välttyy yllätyksiltä perille saapuessaan. Paikan päällä voi nauttia kävelyistä tai auringonotosta pitkillä hiekkarannoilla, lukemattomista kaupoista sekä monipuolisesta ruoka- ja juomatarjonnasta. Jos tapaa viettää iltaa baarissa tai yökerhossa, on kaupunki mitä parhaimpia paikkoja tähän Välimerellä. Suurin osa yöelämän kohteista sijaitsee aivan Alanyan venesataman läheisyydessä helpon ja lyhyen kävelymatkan päässä toisistaan. Kaupunki tarjoaa nähtävyyksien lisäksi myös historiaa. Alanyan niemenkärjessä sijaitsee useampia vanhoja raunioita ja historiallisia maamerkkejä. Näitä kierrellessä voi helposti kuluttaa kokonaisen päivän ja samalla saa itselleen mukavasti hyötyliikuntaa.

Kuinka monta päivää minun kannattaa yöpyä kohteessa Dinek, Alanya?

Matkailijoiden vieraillessa kohteessa Dinek on heidän yleisin vaihtoehtonsa 9 yön yöpyminen.

Mikä on hotellihuoneen hinta kohteessa Alanya Dinek?

Hotellit kohteessa Dinek tarjoavat eri hintaluokan huoneita. Hinnat määräytyvät eri tekijöiden, kuten saatavuuden, sijainnin ja palveluiden perusteella. Huoneet maksavat keskimäärin 26 € yöltä.

Mihin aikaan vuodesta on paras varata hotelli kohteessa Dinek?

Hotellit kohteessa Dinek ovat yleensä edullisempia: toukokuu. Odotettu hintojen lasku noin 30 % tänä aikana.

Mikä on suosituin nähtävyys kaupungin Alanya naapurustossa Dinek?

Alanyan Aquapark on suosituin nähtävyys Dinek Alanya momondo-käywttäjien mukaan. Jos olet myös kiinnostunut tästä suositusta nähtävyydestä, niin varaa majoitus Gallion Hotel hotellista,mikä on Dinek hotelleista lähinnä Alanyan Aquapark sijaitseva.


momondon suosikkihotellit kaupungissa Alanya

Varaa ja saat lisätietoja näistä käyttäjien suosimista hotelleista

Muita suosittuja kaupunkeja lähellä Alanya

Tutustu alueen Antalyan maakunta muihin kaupunkeihin, joista momondon käyttäjät tykkäävät