Oivalluksia
Vuokraamohakemisto
Usein kysyttyä (FAQ)

Autonvuokraukset lentokentällä Phnom Penhin kansainvälinen lentoasema lentokenttä

Etsitkö halpoja vuokra-autoja kentältä Phnom Penhin kansainvälinen lentoasema lentokenttä? Vertaa hinnat ja löydä tarjoukset täältä!

Kuljettajan ikä: 26-65
ti 30/7
pe 2/8

Vuokra-autotarjouksia yli 70 000 kohteessa.

Euroopan paras matkasovellus 2023 -voittaja
Säästä rahaa, kun varaat autoja momondosta
Parhaat autotarjoukset
Parhaat autotarjoukset
Katso yli 70 000 paikkakunnan vuokraamojen tarjoukset.
Hintojen läpinäkyvyys
Hintojen läpinäkyvyys
Katso kokonaiskustannukset etukäteen niin vältyt yllätyksiltä.
Varaa joustavasti
Varaa joustavasti
Löydä autoja, joissa on ilmainen peruutus ja tehostettu siivous.
Hintavahdit
Hintavahdit
Etkö ole vielä valmis varaamaan? seurataksesi hintoja.

Autonvuokrauksen trendit ja oivallukset vuodeksi Phnom Penhin kansainvälinen lentoasema lentokenttä

Hyödyllisiä oivalluksia, jotka auttavat sinua varaamaan täydellisen vuokra-auton Phnom Penhin kansainvälinen lentoasema lentokenttä

Minkä auton matkailijat yleensä vuokraavat lentokentällä Phnom Penhin kansainvälinen lentoasema lentokenttä?

Kun vuokraat autoa lentokentältä Phnom Penhin kansainvälinen lentoasema lentokenttä, suurin osa käyttäjistämme valitsee Ford Everest keskimääräiseen hintaan 91 €/pvä. Toiseksi suosituin autonvuokrausvaihtoehto on Ford Transit 127 €/pvä hinnallaan. Käyttäjämme ovat löytäneet Ford Everest vuokra-autoja lentokentältä Phnom Penhin kansainvälinen lentoasema lentokenttä niinkin alhaiseen hintaan kuin 62 €/pvä ja Ford Transit hintaan 109 €/pvä.

Milloin on paras aika vuokrata auto kentältä Pochentong lentokenttä?

Paras aika vuokrata auto on yli 90 päivää ennen noutopäivää kentältä Pochentong lentokenttä. Autonvuokrauksen hinnat ovat 61 € per päivä, kun varaat näin paljon etukäteen. Keskimääräiset viikonloppuvuokrahinna kentällä Pochentong lentokenttä ovat 75 € per päivä ja viikonpäiviksi vastaavasti 63 € per päivä. Olemme havainneet, että syyskuu on paras aika vuodesta löytää halpoja vuokra-autoja kentältä Pochentong lentokenttä. 62 € per päivä on keskimääräinen vuokra-auton hinta kuun syyskuu aikana.

0

Phnom Penhin kansainvälinen lentoasema lentokenttä autonvuokrausta tarjoavat suurimmat vuokraamot

Kaikki suurimmat autovuokraamot kentällä Phnom Penhin kansainvälinen lentoasema lentokenttä

Dollar

1 sijainti

Avis

3 sijaintia

Europcar

1 sijainti
Tiedot

Puhtaus

4,0

Comfort

4,0

Kokonaisarvosana

4,0

Nouto/palautus

4,0

Value

4,0

Budget

2 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

8,0

Comfort

8,0

Kokonaisarvosana

2,0

Nouto/palautus

2,0

Value

2,0

Hertz

1 sijainti

Shouqi

1 sijainti

Autonvuokraukset kentällä Phnom Penhin kansainvälinen lentoasema lentokenttä

Lue kaikki autojen vuokraamisesta kohteessa Phnom Penhin kansainvälinen lentoasema lentokenttä, jotta olet varmasti valmiina seuraavaa matkaasi varten

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt autoa Phnom Penhin kansainvälinen lentoasema lentokenttä hinnat?

autoa Phnom Penhin kansainvälinen lentoasema lentokenttä hinnat päivitetaan jokaisena päivänä.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii autoa Phnom Penhin kansainvälinen lentoasema lentokenttä?

Valittavissa olevien toimijoiden määrä autoa Phnom Penhin kansainvälinen lentoasema lentokenttä osiossa on 14 heinäkuuta 2024 alkaen.

Kuinka vanha sinun täytyy olla, jotta voit vuokrata auton kohteessa Phnom Penhin kansainvälinen lentoasema lentokenttä?

Eri maissa, myös kohteessa Phnom Penhin kansainvälinen lentoasema lentokenttä, kuljettajilta vaadittava vähimmäisikä vaihtelee. Useissa EU-maissa kuljettajien on oltava 18-vuotiaita. Jos haluat vuokrata auton ulkomailta, on sinun yleensä oltava vähintään 21-vuotias, ja jos olet alle 25-vuotias, saatetaan sinulta periä nuorelta kuljettajalta lisämaksu. On suositeltavaa, että tutustut harkitsemasi vuokraamon käytäntöihin ennen varauksen tekemistä.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset autonvuokraukseen kohteessa Phnom Penhin kansainvälinen lentoasema lentokenttä?

Jotta voit vuokrata auton kohteessa Phnom Penhin kansainvälinen lentoasema lentokenttä, on kaikilla kuljettajilla oltava voimassa oleva virallinen ajokortti. Jos ajokortti on kirjoitettu muulla kuin vuokrausmaan kielellä, saatetaan tarvita kansainvälinen ajokortti mahdollisten sakkojen välttämiseksi. Jos vuokraat auton ulkomailta, on sinun mahdollisesti myös toimitettava todisteet paluumatka- ja majoitustiedoista oleskelusi aikana. Suosittelemme, että tarkistat asian vuokraamolta, jonka kanssa teet varauksen.


Miksi käyttää momondoa?

Miksi minun tulisi käyttää momondo-sivustoa varatakseni vuokra-auto kohteessa Phnom Penhin kansainvälinen lentoasema lentokenttä?

Sinun kannattaa varata autonvuokraus kohteessa Phnom Penhin kansainvälinen lentoasema lentokenttä käyttämällä momondo-sivustoa, koska se on nopea, maksuton ja helppokäyttöinen, ja voit säästää rahaa. momondo tekee kovan työn vuokra-autojen hintojen ja käytäntöjen löytämiseksi, sinun tarvitsee vain vertailla ja valita, mikä sopii parhaiten matkasi osaksi.

Miten momondo auttaa minua löytämään parhaan autonvuokraustarjouksen kohteessa Phnom Penhin kansainvälinen lentoasema lentokenttä?

Kun olet tehnyt haun autonvuokrauksesta kohteessa Phnom Penhin kansainvälinen lentoasema lentokenttä, momondo näyttää tulokset ja antaa sinulle mahdollisuuden löytää parhaan tarjouksen käyttämällä suodattimia. Voit rajoittaa hakutuloksia esimerkiksi ajoneuvotyypin, hinnan, vuokraamojen ja sovellettavien käytäntöjen mukaan.

Näyttääkö momondo autonvuokraustarjouksia kohteessa Phnom Penhin kansainvälinen lentoasema lentokenttä, jotka sisältävät ilmaisen peruutuksen?

Kyllä, olipa kyse autoista jotka sijaitsevat kohteessa Phnom Penhin kansainvälinen lentoasema lentokenttä tai jossain muualla momondo avulla voit suodattaa erityisesti käytäntöjät, jotka tarjoavat ilmaisen peruutuksen.

Voinko vuokrata auton hyvällä polttoainekäytännökkä kohteessa Phnom Penhin kansainvälinen lentoasema lentokenttä momondo avulla?

momondo avulla voit erityisesti etsiä autovuokraamoja kohteessa Phnom Penhin kansainvälinen lentoasema lentokenttä, joissa on hyvät polttoainekäytännöt.

Löytyykö kohteesta Phnom Penhin kansainvälinen lentoasema lentokenttä autonvuokrausta, joka tarjoaa tehostetun siivouksen momondo?

Kyllä, momondo näyttää tarjouksia, jotka sisältävät tehostetun siivouksen kohteen Phnom Penhin kansainvälinen lentoasema lentokenttä vuokra-autoille.

Voinko etsiä Phnom Penhin kansainvälinen lentoasema lentokenttä vuokra-autoja rajoittamattomalla kilometrimäärällä momondo-sivustolta?

Kyllä, löydät momondo-sivustolta autonvuokraustarjouksia kohteesta Phnom Penhin kansainvälinen lentoasema lentokenttä, joissa on rajoittamaton kilometrimäärä.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Phnom Penhin kansainvälinen lentoasema lentokenttä

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.

Saat ilmoituksen, jos hinta laskee

Päivittäiset hinnanmuutokset postilaatikkoosi - hintavahtien avulla.
ti 30/7
Keskipäivä
pe 2/8
Keskipäivä
Haluan, että momondo ja matkakumppanit lähettävät minulle tietoa palveluista ja tuotteista sekä hyvistä tarjouksista ja erikoishinnoista.

Löydä osuvampia hakutuloksia Phnom Penhin kansainvälinen lentoasema lentokenttä (PNH) kentälle

Viimeistele matkasi kohteeseen Phnom Penhin kansainvälinen lentoasema lentokenttä