Sunnycars autonvuokraukset kaupungista Willemstad

Etsi ja vertaa hyviä Sunnycars vuokra-autotarjouksia kaupungissa Willemstad

Willemstad, Curaçao
19. elokuu — 26. elokuu
Sama palautus
Willemstad, Curaçao
pe 19/8
Keskipäivä
pe 26/8
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Willemstad Sunnycars toimipaikat

Alla on tietoja kaikista Sunnycars vuokra-autojen sijainneista Willemstad, mukaan lukien osoite, puhelinnumero ja asiakasarviot
22 sijaintia

Tietoja Sunnycars autonvuokrauksesta kaupungissa Willemstad

Sunnycars haluaa varmistaa, että Willemstad alueen asiakkaat ja henkilökunta tuntevat olonsa turvalliseksi COVID-19:n aikana. Tämän seurauksena Sunnycars on ottanut käyttöönsä tehostetun siivouksen kaikissa Willemstad vuokra-autojen toimipisteissä. Näihin lisätoimenpiteisiin kuuluu paljon kosketuksia saavien alueiden, kuten ovenkahvojen, ohjauspyörien ja keskikonsoleiden desinfiointi.

Kentältä Willemstad Hato Int. lentokenttä löytyy 3 toimipaikkaa . äiden 3 autonvuokrauskeskusten osoitteet ovat Plaza Margareth Abraham, Desk in arrival hall ja Weg naar Westpunt-Next to Petrol Station.

Vuokraamolla Sunnycars on 23 toimipistettä kaupungissa Willemstad. Käyttäjiemme mukaan suosituin Sunnycars toimipiste kaupungissa Willemstad sijaitsee osoitteessa Reigerweg 24. 29 % käyttäjistämme, jotka vuokrasivat Sunnycars auton kaupungissa Willemstad teki niin tästä paikasta kuluneen vuoden aikana.


Sunnycars vuokra-autot kaupungissa

Varaa Sunnycars vuokra-auto toisista kaupungeista ympäri , kuten Pointe-à-Pitre, Oranjestad ja Simpson Bay