Sixt autonvuokraukset kaupungista Willemstad

Etsi ja vertaa hyviä Sixt vuokra-autotarjouksia kaupungissa Willemstad

Willemstad, Curaçao
29. syyskuu — 6. lokakuu
Sama palautus
Willemstad, Curaçao
pe 29/9
Keskipäivä
pe 6/10
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Willemstad Sixt toimipaikat

Alla on tietoja kaikista Sixt vuokra-autojen sijainneista Willemstad, mukaan lukien osoite, puhelinnumero ja asiakasarviot

Sixt

4 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

5,4

Comfort

5,6

Kokonaisarvosana

5,6

Nouto/palautus

5,7

Value

6,2

Tietoja Sixt autonvuokrauksesta kaupungissa Willemstad

Onko vuokraamolla Sixt toimipistettä kentällä Willemstad Hato Int. lentokenttä?

Kyllä, vuokraamolla Sixt on 1 toimipaikka kentällä Willemstad Hato Int. lentokenttä, mitkä sijaitsevat osoitteessa Plasa Margaret Abraham.

Mikä on suosituin vuokra-auto vuokraamolta Sixt, kun vierailet kaupungissa Willemstad kuukauden lokakuu aikana?

Kuukauden lokakuu aikana käyttäjämme, jotka vuokraavat Sixt autoja kaupungissa Willemstad pitävät enemmän Pienikokoinen ajoneuvoista. Jos aiot varata yhden heidän Pienikokoinen vuokra-autoistaan tässä kuussa, hinnat ovat yleensä 60 €/päivä ja 60 €/päivä halvimmillaan. Pidä mielessä, että hinnat voivat vaihdella sen perusteella, kuinka paljon etukäteen teet varauksen sekä minkä automallin valitset.

Kuinka monta Sixt autonvuokrauksen toimipistettä löytyy kaupungista Willemstad?

Vuokraamolla Sixt on 4 toimipistettä kaupungissa Willemstad. Heidän Plasa Margaret Abraham toimipisteensä on suosituin käyttäjätietojemme mukaan. Viimeisten 12 kuukauden aikana 65 % käyttäjistä, jotka halusivat vuokrata Sixt auton kaupungissa Willemstad, päättivät vuokrata omansa vuokraamon Sixt Plasa Margaret Abraham toimipisteestä.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt autoa Willemstad hinnat?

autoa Willemstad hinnat päivitetään joka päivä.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii autoa Willemstad?

syyskuuta 2023 alkaen 70 toimijaa on valittavissa autoa Willemstad osiossa.

Kuinka vanha sinun täytyy olla, jotta voit vuokrata auton kohteessa Willemstad?

Kuljettajien vähimmäisikä vaihtelee maittain, mukaan lukien Willemstad. Useissa EU-maissa kuljettajien on oltava 18-vuotiaita. Jos haluat vuokrata auton ulkomailta, on sinun yleensä oltava vähintään 21-vuotias, ja jos olet alle 25-vuotias, saatetaan sinulta periä nuorelta kuljettajalta lisämaksu. Suosittelemme, että luet valitsemasi vuokraamon säännöt ennen varaamista.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset autonvuokraukseen kohteessa Willemstad?

Kaikkien kuljettajien on esitettävä voimassa oleva virallinen ajokortti, jos tavoitteena on vuokrata auto kohteessa Willemstad. Jos ajokortti on kirjoitettu muulla kuin vuokrausmaan kielellä, saatetaan tarvita kansainvälinen ajokortti mahdollisten sakkojen välttämiseksi. Jos vuokraat auton ulkomailta, sinun on ehkä myös toimitettava todisteet paluumatkasta ja majoitustiedot oleskelusi ajalta. Suosittelemme aina, että tarkistat ajokorttiin liittyvät asiat vuokraamosta, jonka kanssa teet varauksen.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Willemstad

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.