Sixt autonvuokraukset kaupungista Ulan Bator

Etsi ja vertaa hyviä Sixt vuokra-autotarjouksia kaupungissa Ulan Bator

Ulan Bator, Mongolia
5. lokakuu — 12. lokakuu
Sama palautus
Ulan Bator, Mongolia
to 5/10
Keskipäivä
to 12/10
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Ulan Bator Sixt toimipaikat

Alla on tietoja kaikista Sixt vuokra-autojen sijainneista Ulan Bator, mukaan lukien osoite, puhelinnumero ja asiakasarviot

Sixt

7 sijaintia

Tietoja Sixt autonvuokrauksesta kaupungissa Ulan Bator

Onko vuokraamolla Sixt toimipistettä kentällä Ulan Bator Buyant Ukhaa lentokenttä?

Kyllä, vuokraamolla Sixt on 1 toimipaikka kentällä Ulan Bator Buyant Ukhaa lentokenttä, mitkä sijaitsevat osoitteessa Chinggis Khaan Int. Airport.

Mikä on suosituin vuokra-auto vuokraamolta Sixt, kun vierailet kaupungissa Ulan Bator kuukauden lokakuu aikana?

Tietojemme mukaan Suuri ajoneuvot ovat suosituimpia käyttäjiemme joukossa heidän varatessa vuokra-autoa vuokraamolta Sixt Ulan Bator vierailun yhteydessä lokakuu aikana. Perustuen Sixt autonvuokrauksen hintoihin lokakuu viime vuonna, voit olettaa keskimääräisen hinnan olevan Suuri ajoneuvoille 242 €/päivä. Käyttäjämme ovat myöskin löytäneen niinkin alhaisia hintoja kuin 242 €/päivä edellisen lokakuu aikana, mikä tarkoittaa, että saatat löytää samanlaisia vuokrahintoja tänä vuonna momondossa.

Kuinka monta Sixt autonvuokrauksen toimipistettä löytyy kaupungista Ulan Bator?

Vuokraamolla Sixt on 7 toimipistettä kaupungissa Ulan Bator. Käyttäjiemme mukaan suosituin Sixt toimipiste kaupungissa Ulan Bator sijaitsee osoitteessa Chinggis Khaan Int. Airport. 79 % käyttäjistämme, jotka vuokrasivat Sixt auton kaupungissa Ulan Bator teki niin tästä paikasta kuluneen vuoden aikana.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt autoa Ulan Bator hinnat?

autoa Ulan Bator hinnat päivitetään päivittäin.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii autoa Ulan Bator?

syyskuuta 2023 alkaen 14 toimijaa on valittavissa autoa Ulan Bator osiossa.

Kuinka vanha sinun täytyy olla, jotta voit vuokrata auton kohteessa Ulan Bator?

Kuljettajien ikävaatimukset vaihtelevat maittain, mukaan lukien Ulan Bator. Useissa EU-maissa kuljettajien on oltava 18-vuotiaita. Jos haluat vuokrata auton ulkomailta, sinun on yleensä oltava vähintään 21-vuotias, ja jos olet alle 25-vuotias, sinulta saatetaan periä nuoren kuljettajan lisämaksu. On suositeltavaa, että tutustut vuokraamon sääntöihin ennen varauksen tekemistä.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset autonvuokraukseen kohteessa Ulan Bator?

Kaikkien kuljettajien on esitettävä voimassa oleva virallinen ajokortti, jos tavoitteena on vuokrata auto kohteessa Ulan Bator. Jos ajokortti on kirjoitettu muulla kuin vuokrausmaan kielellä, saatetaan tarvita kansainvälinen ajokortti mahdollisten sakkojen välttämiseksi. Jos vuokraat auton ulkomailta, sinun on ehkä myös toimitettava todisteet paluumatkasta ja majoitustiedot oleskelusi ajalta. Suosittelemme aina, että tarkistat ajokorttiin liittyvät asiat vuokraamosta, jonka kanssa teet varauksen.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Ulan Bator

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.

Säästä rahaa, kun varaat autoja momondosta