NarsCars autonvuokraukset kaupungista Kiova

Etsi ja vertaa hyviä NarsCars vuokra-autotarjouksia kaupungissa Kiova

Kiova, Ukraina
5. lokakuu — 12. lokakuu
Sama palautus
Kiova, Ukraina
to 5/10
Keskipäivä
to 12/10
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Kiova NarsCars toimipaikat

Alla on tietoja kaikista NarsCars vuokra-autojen sijainneista Kiova, mukaan lukien osoite, puhelinnumero ja asiakasarviot

NarsCars

4 sijaintia

Tietoja NarsCars autonvuokrauksesta kaupungissa Kiova

Onko vuokraamolla NarsCars toimipistettä kentällä Kiova Zhulhany lentokenttä?

Kentältä Kiova Zhulhany lentokenttä löytyy 1 toimipaikka . Tämän NarsCars autonvuokrauskeskuksen osoite on Airport Zhulyany.

Kuinka monta NarsCars autonvuokrauksen toimipistettä löytyy kaupungista Kiova?

Vuokraamolla NarsCars on 4 toimipistettä kaupungissa Kiova. Käyttäjiemme mukaan suosituin NarsCars toimipiste kaupungissa Kiova sijaitsee osoitteessa International airport - Borispol. 43 % käyttäjistämme, jotka vuokrasivat NarsCars auton kaupungissa Kiova teki niin tästä paikasta kuluneen vuoden aikana.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt autoa Kiova hinnat?

autoa Kiova hinnat päivitetaan jokaisena päivänä.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii autoa Kiova?

Valittavissa olevien toimijoiden määrä autoa Kiova osiossa on 117 syyskuuta 2023 alkaen.

Kuinka vanha sinun täytyy olla, jotta voit vuokrata auton kohteessa Kiova?

Eri maissa, myös kohteessa Kiova, kuljettajilta vaadittava vähimmäisikä vaihtelee. Useissa EU-maissa kuljettajien on oltava 18-vuotiaita. Jos haluat vuokrata auton ulkomailta, on sinun yleensä oltava vähintään 21-vuotias, ja jos olet alle 25-vuotias, saatetaan sinulta periä nuorelta kuljettajalta lisämaksu. On suositeltavaa, että tutustut harkitsemasi vuokraamon käytäntöihin ennen varauksen tekemistä.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset autonvuokraukseen kohteessa Kiova?

Jotta voit vuokrata auton kohteessa Kiova, on kaikilla kuljettajilla oltava voimassa oleva virallinen ajokortti. Jos ajokortti on kirjoitettu muulla kuin vuokrausmaan kielellä, saatetaan tarvita kansainvälinen ajokortti mahdollisten sakkojen välttämiseksi. Jos vuokraat auton ulkomailta, on sinun mahdollisesti myös toimitettava todisteet paluumatka- ja majoitustiedoista oleskelusi aikana. Suosittelemme, että tarkistat asian vuokraamolta, jonka kanssa teet varauksen.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Kiova

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.

Säästä rahaa, kun varaat autoja momondosta
Varaa luottavaisin mielin
Vertailemme vuokra-autotarjouksia yli 70 000 toimipisteestä, jotta voit tehdä nopean ja helpon valinnan.
Ekotietoinen
Valitse useista ajoneuvoista, mukaan lukien hybridi- ja sähköajoneuvot, varmistaaksesi, että matkustat ympäristöystävällisesti.
Ei piilokuluja
Kaikki ilmoitetut hinnat ovat kokonaishintoja. Ei piilotettuja kuluja tai maksuja, joten voit luottaa näkemääsi hintaan.