Hertz autonvuokraukset kaupungista St. John's

Etsi ja vertaa hyviä Hertz vuokra-autotarjouksia kaupungissa St. John's

St. John's, Antigua ja Barbuda
6. lokakuu — 13. lokakuu
Sama palautus
St. John's, Antigua ja Barbuda
pe 6/10
Keskipäivä
pe 13/10
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

St. John's Hertz toimipaikat

Alla on tietoja kaikista Hertz vuokra-autojen sijainneista St. John's, mukaan lukien osoite, puhelinnumero ja asiakasarviot

Hertz

6 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

2,0

Comfort

2,0

Kokonaisarvosana

3,0

Nouto/palautus

4,0

Value

3,0

Tietoja Hertz autonvuokrauksesta kaupungissa St. John's

Onko vuokraamolla Hertz toimipistettä kentällä St. John's V.C. Bird Intl lentokenttä?

Kyllä, löydät 1 autonvuokrauksen toimipisteen vuokraamon autoille Hertz kentällä St. John's V.C. Bird Intl lentokenttä (V.c. Bird Intl Airport).

Tarjoaako Hertz ilmasta autonvuokrauksen peruutusta kaupungissa St. John's?

Vuokraamon Hertz vuokra-autovaruksen voidaan peruuttaa maksutta kaupungissa St. John's. Peruutusmaksuja voidaan kuitenkin periä, jos peruutus tapahtuu viime hetkellä. Suosittelemme, että soitat suoraan Hertz vuokraamoon saadaksesi lisätietoja. St. John's alueen Hertz puhelinnumerot löytyvät täältä Toimipisteet-välilehdeltä.

Kuinka monta Hertz autonvuokrauksen toimipistettä löytyy kaupungista St. John's?

Kaupungista St. John's löytyy Hertz vuokraamolta 6 toimipistettä. Heritage Quay on autovuokraamon suosituimman toimipisteen osoite (käyttäjätietojemme perusteella). Viimeisten 12 kuukauden aikana 57 % momondon käyttäjistä, jotka ovat varanneet Hertz vuokra-auton kaupungista St. John's tekivät sen osoitteessa Heritage Quay sijaitsevassa toimipisteessä.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt autoa St. John's hinnat?

autoa St. John's hinnat päivitettiin viimeksi tänään.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii autoa St. John's?

syyskuuta 2023 alkaen 33 toimijaa on valittavissa autoa St. John's osiossa.

Kuinka vanha sinun täytyy olla, jotta voit vuokrata auton kohteessa St. John's?

Kuljettajien ikävaatimukset vaihtelevat maittain, mukaan lukien St. John's. Useissa EU-maissa kuljettajien on oltava 18-vuotiaita. Jos haluat vuokrata auton ulkomailta, sinun on yleensä oltava vähintään 21-vuotias, ja jos olet alle 25-vuotias, sinulta saatetaan periä nuoren kuljettajan lisämaksu. On suositeltavaa, että tutustut vuokraamon sääntöihin ennen varauksen tekemistä.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset autonvuokraukseen kohteessa St. John's?

Kaikkien kuljettajien on esitettävä voimassa oleva ajokortti, kun autonvuokraus tapahtuu kohteessa St. John's. Kansainvälinen ajokortti vaaditaan, jos ajokortti on eri kielellä kuin vuokrausmaan kieli, ja se voi olla tarpeen mahdollisten sakkojen välttämiseksi. Jos vuokraat auton ulkomailta, sinun on ehkä myös toimitettava todisteet paluumatkasta ja majoitustiedot oleskelusi ajalta. Suosittelemme aina tarkistamaan asian siltä autovuokraamolta, jonka auton varaat.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen St. John's

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.

Säästä rahaa, kun varaat autoja momondosta