Hertz autonvuokraukset kaupungista St. John's

Etsi ja vertaa hyviä Hertz vuokra-autotarjouksia kaupungissa St. John's

St. John's, Antigua ja Barbuda
23. toukokuu — 30. toukokuu
Sama palautus
St. John's, Antigua ja Barbuda
ma 23/5
Keskipäivä
ma 30/5
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

St. John's Hertz toimipaikat

Alla on tietoja kaikista Hertz vuokra-autojen sijainneista St. John's, mukaan lukien osoite, puhelinnumero ja asiakasarviot
6 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

2,0

Comfort

2,0

Kokonaisarvosana

4,0

Nouto/palautus

6,0

Value

2,0

Tietoja Hertz autonvuokrauksesta kaupungissa St. John's

Hertz on aloittanut tehostetun siivouksen kentällä St. John's sijaitsevassa autonvuokrauksen toimipisteissä estääkseen COVID-19:n leviämisen asiakkaiden ja henkilökunnan keskuudessa. Tehostettuun toimintaan kuuluvat muun muassa auton sisätilojen (ohjauspyörä ja kojelauta), ulkopuolen (kahvat ja avaimenperät) sekä muiden kosketettavien alueiden desinfiointi. Vuokraamo Hertz noudattaa myös seuraavia terveys- ja turvallisuuskäytäntöjä:
• "Gold Standard Clean" -merkki kiinnitetään jokaiseen vuokra-autoon niiden siivoamisen jälkeen
• Tehostettu työntekijöiden koulutus

Kyllä, löydät 1 autonvuokrauksen toimipisteen vuokraamon autoille Hertz kentällä St. John's V.C. Bird Intl lentokenttä (V.c. Bird Intl Airport).

Vuokraamon Hertz vuokra-autovaruksen voidaan peruuttaa maksutta kaupungissa St. John's. Peruutusmaksuja voidaan kuitenkin periä, jos peruutus tapahtuu viime hetkellä. Suosittelemme, että soitat suoraan Hertz vuokraamoon saadaksesi lisätietoja. St. John's alueen Hertz puhelinnumerot löytyvät täältä Toimipisteet-välilehdeltä.

Kaupungista St. John's löytyy Hertz vuokraamolta 6 toimipistettä. Coolidge on autovuokraamon suosituimman toimipisteen osoite (käyttäjätietojemme perusteella). Viimeisten 12 kuukauden aikana 72 % momondon käyttäjistä, jotka ovat varanneet Hertz vuokra-auton kaupungista St. John's tekivät sen osoitteessa Coolidge sijaitsevassa toimipisteessä.