FOCO autonvuokraukset kaupungista Recife

Etsi ja vertaa hyviä FOCO vuokra-autotarjouksia kaupungissa Recife

Recife, PE, Brasilia
6. lokakuu — 13. lokakuu
Sama palautus
Recife, PE, Brasilia
pe 6/10
Keskipäivä
pe 13/10
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Recife FOCO toimipaikat

Alla on tietoja kaikista FOCO vuokra-autojen sijainneista Recife, mukaan lukien osoite, puhelinnumero ja asiakasarviot

FOCO

4 sijaintia

Tietoja FOCO autonvuokrauksesta kaupungissa Recife

Onko vuokraamolla FOCO toimipistettä kentällä Recife Guararapes Intl lentokenttä?

Kyllä, löydät 2 autonvuokrauksen toimipistettä vuokraamon autoille FOCO kentällä Recife Guararapes Intl lentokenttä (Avenida Marechal Mascarenhas de Morais, 6133, Imbiribeira - Recife Pernambuco, Brasil ja Recife airport).

Kuinka monta FOCO autonvuokrauksen toimipistettä löytyy kaupungista Recife?

Kaupungista Recife löytyy 4 autonvuokrauksen toimipistettä, jotka FOCO omistaa. Osoitteessa Avenida Marechal Mascarenhas de Morais, 6133, Imbiribeira - Recife Pernambuco, Brasil, Recife sijaitseva toimipiste on suosituin käyttäjien keskuudessa. Viimeisten 12 kuukauden aikana 71 % käyttäjistä, jotka vuokrasivat FOCO auton kaupungissa Recife noutivat kulkuneuvon osoitteessa Avenida Marechal Mascarenhas de Morais, 6133, Imbiribeira - Recife Pernambuco, Brasil sijaitsevasta toimipisteestä.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt autoa Recife hinnat?

autoa Recife hinnat päivitetään joka päivä.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii autoa Recife?

73 toimijaa on valittavissa autoa Recife syyskuuta 2023 alkaen.

Kuinka vanha sinun täytyy olla, jotta voit vuokrata auton kohteessa Recife?

Kuljettajien ikävaatimukset vaihtelevat maittain, mukaan lukien Recife. Useissa EU-maissa kuljettajien on oltava 18-vuotiaita. Jos haluat vuokrata auton ulkomailta, sinun on yleensä oltava vähintään 21-vuotias, ja jos olet alle 25-vuotias, sinulta saatetaan periä nuoren kuljettajan lisämaksu. On suositeltavaa, että tutustut vuokraamon sääntöihin ennen varauksen tekemistä.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset autonvuokraukseen kohteessa Recife?

Kaikkien kuljettajien on esitettävä voimassa oleva ajokortti, kun autonvuokraus tapahtuu kohteessa Recife. Kansainvälinen ajokortti vaaditaan, jos ajokortti on eri kielellä kuin vuokrausmaan kieli, ja se voi olla tarpeen mahdollisten sakkojen välttämiseksi. Jos vuokraat auton ulkomailta, sinun on ehkä myös toimitettava todisteet paluumatkasta ja majoitustiedot oleskelusi ajalta. Suosittelemme aina tarkistamaan asian siltä autovuokraamolta, jonka auton varaat.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Recife

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.

Säästä rahaa, kun varaat autoja momondosta
Varaa luottavaisin mielin
Vertailemme vuokra-autotarjouksia yli 70 000 toimipisteestä, jotta voit tehdä nopean ja helpon valinnan.
Ekotietoinen
Valitse useista ajoneuvoista, mukaan lukien hybridi- ja sähköajoneuvot, varmistaaksesi, että matkustat ympäristöystävällisesti.
Ei piilokuluja
Kaikki ilmoitetut hinnat ovat kokonaishintoja. Ei piilotettuja kuluja tai maksuja, joten voit luottaa näkemääsi hintaan.