Europcar autonvuokraukset kaupungista Teheran

Etsi ja vertaa hyviä Europcar vuokra-autotarjouksia kaupungissa Teheran

Teheran, Iran
19. elokuu — 26. elokuu
Sama palautus
Teheran, Iran
pe 19/8
Keskipäivä
pe 26/8
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Teheran Europcar toimipaikat

Alla on tietoja kaikista Europcar vuokra-autojen sijainneista Teheran, mukaan lukien osoite, puhelinnumero ja asiakasarviot
5 sijaintia

Tietoja Europcar autonvuokrauksesta kaupungissa Teheran

Jokaisella Europcar autovuokraamon toimipisteellä kentällä Teheran tehdään tehostettuja siivoustoimia COVID-19-pandemian aikana asiakkaiden ja henkilökunnan turvallisuuden varmistamiseksi. Näihin lisätoimenpiteisiin kuuluvat korkean kosketuksen alueiden, kuten vuokra-autojen sisä- ja ulkotilojen sekä nouto-/palautusalueiden desinfiointi. Europcar on myös ottanut käyttöönsä ylimääräisiä varotoimia, kuten:
• “Zero Contact” -käytäntö, jolla varmistetaan, että jokainen ajoneuvon avain suljetaan kirjekuoreen erikseen desinfioinnin jälkeen

Kyllä, vuokraamolla Europcar on 3 toimipaikkaa kentällä Teheran Mehrabad lentokenttä, mitkä sijaitsevat osoitteissa Mehrabad Airport, Terminal 2 ja Terminal 6.

Europcar tarjoaa ilmaisen peruutuksen vuokra-autoille kaupungissa Teheran. Otathan huomioon, että viime hetken peruutuksista voidaan kuitenkin periä maksu. Klikkaa tästä nähdäksesi vuokraamon puhelinnumeroluettelon Toimipisteet-välilehdellä jos haluat tietää lisää Europcar peruutuskäytännöistä.