Europcar autonvuokraukset kaupungista Teheran

Etsi ja vertaa hyviä Europcar vuokra-autotarjouksia kaupungissa Teheran

Teheran, Iran
6. lokakuu — 13. lokakuu
Sama palautus
Teheran, Iran
pe 6/10
Keskipäivä
pe 13/10
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Teheran Europcar toimipaikat

Alla on tietoja kaikista Europcar vuokra-autojen sijainneista Teheran, mukaan lukien osoite, puhelinnumero ja asiakasarviot

Europcar

5 sijaintia

Tietoja Europcar autonvuokrauksesta kaupungissa Teheran

Onko vuokraamolla Europcar toimipistettä kentällä Teheran Mehrabad lentokenttä?

Kyllä, vuokraamolla Europcar on 3 toimipaikkaa kentällä Teheran Mehrabad lentokenttä, mitkä sijaitsevat osoitteissa Mehrabad Airport, Terminal 2 ja Terminal 6.

Tarjoaako Europcar ilmasta autonvuokrauksen peruutusta kaupungissa Teheran?

Europcar tarjoaa ilmaisen peruutuksen vuokra-autoille kaupungissa Teheran. Otathan huomioon, että viime hetken peruutuksista voidaan kuitenkin periä maksu. Klikkaa tästä nähdäksesi vuokraamon puhelinnumeroluettelon Toimipisteet-välilehdellä jos haluat tietää lisää Europcar peruutuskäytännöistä.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt autoa Teheran hinnat?

autoa Teheran hinnat päivitetään joka päivä.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii autoa Teheran?

14 toimijaa on valittavissa autoa Teheran syyskuuta 2023 alkaen.

Kuinka vanha sinun täytyy olla, jotta voit vuokrata auton kohteessa Teheran?

Kuljettajien ikävaatimukset vaihtelevat maittain, mukaan lukien Teheran. Useissa EU-maissa kuljettajien on oltava 18-vuotiaita. Jos haluat vuokrata auton ulkomailta, sinun on yleensä oltava vähintään 21-vuotias, ja jos olet alle 25-vuotias, sinulta saatetaan periä nuoren kuljettajan lisämaksu. On suositeltavaa, että tutustut vuokraamon sääntöihin ennen varauksen tekemistä.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset autonvuokraukseen kohteessa Teheran?

Jotta voit vuokrata auton kohteessa Teheran, on kaikilla kuljettajilla oltava voimassa oleva virallinen ajokortti. Jos ajokortti on kirjoitettu muulla kuin vuokrausmaan kielellä, saatetaan tarvita kansainvälinen ajokortti mahdollisten sakkojen välttämiseksi. Jos vuokraat auton ulkomailta, on sinun mahdollisesti myös toimitettava todisteet paluumatka- ja majoitustiedoista oleskelusi aikana. Suosittelemme, että tarkistat asian vuokraamolta, jonka kanssa teet varauksen.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Teheran

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.

Säästä rahaa, kun varaat autoja momondosta
Varaa luottavaisin mielin
Vertailemme vuokra-autotarjouksia yli 70 000 toimipisteestä, jotta voit tehdä nopean ja helpon valinnan.
Ekotietoinen
Valitse useista ajoneuvoista, mukaan lukien hybridi- ja sähköajoneuvot, varmistaaksesi, että matkustat ympäristöystävällisesti.
Ei piilokuluja
Kaikki ilmoitetut hinnat ovat kokonaishintoja. Ei piilotettuja kuluja tai maksuja, joten voit luottaa näkemääsi hintaan.