Europcar autonvuokraukset kaupungista Montevideo

Etsi ja vertaa hyviä Europcar vuokra-autotarjouksia kaupungissa Montevideo

Montevideo, Uruguay
5. lokakuu — 12. lokakuu
Sama palautus
Montevideo, Uruguay
to 5/10
Keskipäivä
to 12/10
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Montevideo Europcar toimipaikat

Alla on tietoja kaikista Europcar vuokra-autojen sijainneista Montevideo, mukaan lukien osoite, puhelinnumero ja asiakasarviot

Europcar

6 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

8,0

Comfort

8,0

Kokonaisarvosana

8,0

Nouto/palautus

8,0

Value

8,0

Tietoja Europcar autonvuokrauksesta kaupungissa Montevideo

Onko vuokraamolla Europcar toimipistettä kentällä Montevideo Carrasco lentokenttä?

Kyllä. 1 toimipiste vuokraamolta Europcar löytyy kentältä Montevideo Carrasco lentokenttä sijaitsevat Carrasco International Airport.

Tarjoaako Europcar ilmasta autonvuokrauksen peruutusta kaupungissa Montevideo?

Kyllä, vuokraamo Europcar kaupungissa Montevideo tarjoaa ilmaisia peruutuksia autonvuokraukselle. Suosittelemme, että soitat suoraan Europcar vuokraamoon jos joudut tekemään viime hetken peruutuksen, koska joissain tapauksissa peruutuksiin liittyy maksuja. Luettelo Europcar puhelinnumeroista löytyy täältä Toimipisteet-välilehdeltä.

Mikä on suosituin vuokra-auto vuokraamolta Europcar, kun vierailet kaupungissa Montevideo kuukauden lokakuu aikana?

Vuokraamon Europcar suosituin vuokra-autotyyppi kaupungissa Montevideo kuukauden lokakuu aikana ovat: Mini. Voit olettaa maksavasi noin 40 € per päivä Mini vuokra-autoista lokakuu aikana. Osa käyttäjistä on löytänyt niinkin alhaisia hintoja kuin 40 € per päivä.

Kuinka monta Europcar autonvuokrauksen toimipistettä löytyy kaupungista Montevideo?

Kaupungista Montevideo löytyy 6 autonvuokrauksen toimipistettä, jotka Europcar omistaa. Osoitteessa Carrasco International Airport, Montevideo sijaitseva toimipiste on suosituin käyttäjien keskuudessa. Viimeisten 12 kuukauden aikana 70 % käyttäjistä, jotka vuokrasivat Europcar auton kaupungissa Montevideo noutivat kulkuneuvon osoitteessa Carrasco International Airport sijaitsevasta toimipisteestä.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt autoa Montevideo hinnat?

autoa Montevideo hinnat päivitetään joka päivä.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii autoa Montevideo?

syyskuuta 2023 alkaen 57 toimijaa on valittavissa autoa Montevideo osiossa.

Kuinka vanha sinun täytyy olla, jotta voit vuokrata auton kohteessa Montevideo?

Kuljettajien ikävaatimukset vaihtelevat maittain, mukaan lukien Montevideo. Useissa EU-maissa kuljettajien on oltava 18-vuotiaita. Jos haluat vuokrata auton ulkomailta, sinun on yleensä oltava vähintään 21-vuotias, ja jos olet alle 25-vuotias, sinulta saatetaan periä nuoren kuljettajan lisämaksu. On suositeltavaa, että tutustut vuokraamon sääntöihin ennen varauksen tekemistä.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset autonvuokraukseen kohteessa Montevideo?

Kaikkien kuljettajien on esitettävä voimassa oleva ajokortti, kun autonvuokraus tapahtuu kohteessa Montevideo. Kansainvälinen ajokortti vaaditaan, jos ajokortti on eri kielellä kuin vuokrausmaan kieli, ja se voi olla tarpeen mahdollisten sakkojen välttämiseksi. Jos vuokraat auton ulkomailta, sinun on ehkä myös toimitettava todisteet paluumatkasta ja majoitustiedot oleskelusi ajalta. Suosittelemme aina tarkistamaan asian siltä autovuokraamolta, jonka auton varaat.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Montevideo

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.

Säästä rahaa, kun varaat autoja momondosta
Varaa luottavaisin mielin
Vertailemme vuokra-autotarjouksia yli 70 000 toimipisteestä, jotta voit tehdä nopean ja helpon valinnan.