Enterprise autonvuokraukset kaupungista Dammam

Etsi ja vertaa hyviä Enterprise vuokra-autotarjouksia kaupungissa Dammam

Dammam, Saudi-Arabia
27. elokuu — 3. syyskuu
Sama palautus
Dammam, Saudi-Arabia
la 27/8
Keskipäivä
la 3/9
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Dammam Enterprise toimipaikat

Alla on tietoja kaikista Enterprise vuokra-autojen sijainneista Dammam, mukaan lukien osoite, puhelinnumero ja asiakasarviot
4 sijaintia

Tietoja Enterprise autonvuokrauksesta kaupungissa Dammam

Enterprise on aloittanut tehostetun siivouksen kentällä Dammam sijaitsevassa autonvuokrauksen toimipisteissä estääkseen COVID-19:n leviämisen asiakkaiden ja henkilökunnan keskuudessa. Tehostettuun toimintaan kuuluvat muun muassa auton sisätilojen (ohjauspyörä ja kojelauta), ulkopuolen (kahvat ja avaimenperät) sekä muiden kosketettavien alueiden desinfiointi. Vuokraamo Enterprise noudattaa myös seuraavia terveys- ja turvallisuuskäytäntöjä:
• Autonvuokraus tien päällä sosiaalista etäisyyttä lisäämässä
• Bussikuljetusten matkustajamäärää rajoitetaan
• Tehostettu siivous bussikuljetuksissa
• Täysin puhdasta -lupaus
• Tehostettu työntekijöiden koulutus

Kyllä, voit peruuttaa Enterprise vuokra-autovarauksesi kaupungissa Dammam maksutta. Autovuokrauksen peruuttaminen juuri ennen aikataulun mukaista noutopäivää voi kuitenkin tuoda mukanaan lisämaksuja. Muista soittaa suoraan vuokraamolle Enterprise selvittääksesi peruutuskäytännöt. Löydät puhelinnumerot Toimipisteet-välilehdeltä klikkaamalla täältä.

Vuokraamolla Enterprise on 4 toimipistettä kaupungissa Dammam. Heidän King Fahad Rd toimipisteensä on suosituin käyttäjätietojemme mukaan. Viimeisten 12 kuukauden aikana 45 % käyttäjistä, jotka halusivat vuokrata Enterprise auton kaupungissa Dammam, päättivät vuokrata omansa vuokraamon Enterprise King Fahad Rd toimipisteestä.