Vuokraamohakemisto
Usein kysyttyä (FAQ)

Enterprise Rent-A-Car autonvuokraukset kaupungista Dammam

Etsi ja vertaa hyviä Enterprise Rent-A-Car vuokra-autotarjouksia kaupungissa Dammam

Dammam, Saudi-Arabia
12. maaliskuu — 19. maaliskuu
Dammam, Saudi-Arabia
ti 12/3
Keskipäivä
ti 19/3
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:
Euroopan paras matkasovellus 2023 -voittaja

Dammam Enterprise Rent-A-Car toimipaikat

Alla on tietoja kaikista Enterprise Rent-A-Car vuokra-autojen sijainneista Dammam, mukaan lukien osoite, puhelinnumero ja asiakasarviot

Enterprise Rent-A-Car

5 sijaintia

Tietoja Enterprise Rent-A-Car autonvuokrauksesta kaupungissa Dammam

Tarjoaako Enterprise Rent-A-Car ilmasta autonvuokrauksen peruutusta kaupungissa Dammam?

Kyllä, voit peruuttaa Enterprise Rent-A-Car vuokra-autovarauksesi kaupungissa Dammam maksutta. Autovuokrauksen peruuttaminen juuri ennen aikataulun mukaista noutopäivää voi kuitenkin tuoda mukanaan lisämaksuja. Muista soittaa suoraan vuokraamolle Enterprise Rent-A-Car selvittääksesi peruutuskäytännöt. Löydät puhelinnumerot Toimipisteet-välilehdeltä klikkaamalla täältä.

Mikä on suosituin vuokra-auto vuokraamolta Enterprise Rent-A-Car, kun vierailet kaupungissa Dammam kuukauden huhtikuu aikana?

Vuokraamon Enterprise Rent-A-Car suosituin vuokra-autotyyppi kaupungissa Dammam kuukauden huhtikuu aikana ovat: Maasturi. Voit olettaa maksavasi noin 80 € per päivä Maasturi vuokra-autoista huhtikuu aikana. Osa käyttäjistä on löytänyt niinkin alhaisia hintoja kuin 50 € per päivä.

Mikä on vuokraamon Enterprise Rent-A-Car halvin vuokra-autotyyppi kaupungissa Dammam?

Jos haluat säästää rahaa Enterprise Rent-A-Car autonvuokrauksesta, niin harkitse vuokraavasi Maasturi, mikä on vuokra-autotyyppi, joka vuokraamolla on saatavilla kaupungissa Dammam. Maasturi vuokraus vupkraamolta Enterprise Rent-A-Car maksaa keskimäärin 80 € per päivä, mikä on 27 % chalvempi kuin heidän kallein autonsa. Kuluneen vuoden aikana 50 % käyttäjistämme varasi Maasturi auton vuokraamolta Enterprise Rent-A-Car säästääkseen rahaa Dammam matkalla.

Kuinka monta Enterprise Rent-A-Car autonvuokrauksen toimipistettä löytyy kaupungista Dammam?

Vuokraamolla Enterprise Rent-A-Car on 5 toimipistettä kaupungissa Dammam. Heidän King Fahad Rd toimipisteensä on suosituin käyttäjätietojemme mukaan. Viimeisten 12 kuukauden aikana 70 % käyttäjistä, jotka halusivat vuokrata Enterprise Rent-A-Car auton kaupungissa Dammam, päättivät vuokrata omansa vuokraamon Enterprise Rent-A-Car King Fahad Rd toimipisteestä.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt autoa Dammam hinnat?

autoa Dammam hinnat päivitettiin viimeksi tänään.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii autoa Dammam?

maaliskuuta 2024 alkaen 34 toimijaa on valittavissa autoa Dammam osiossa.

Kuinka vanha sinun täytyy olla, jotta voit vuokrata auton kohteessa Dammam?

Kuljettajien vähimmäisikä vaihtelee maittain, mukaan lukien Dammam. Useissa EU-maissa kuljettajien on oltava 18-vuotiaita. Jos haluat vuokrata auton ulkomailta, on sinun yleensä oltava vähintään 21-vuotias, ja jos olet alle 25-vuotias, saatetaan sinulta periä nuorelta kuljettajalta lisämaksu. Suosittelemme, että luet valitsemasi vuokraamon säännöt ennen varaamista.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset autonvuokraukseen kohteessa Dammam?

Kaikkien kuljettajien on esitettävä voimassa oleva ajokortti, kun autonvuokraus tapahtuu kohteessa Dammam. Kansainvälinen ajokortti vaaditaan, jos ajokortti on eri kielellä kuin vuokrausmaan kieli, ja se voi olla tarpeen mahdollisten sakkojen välttämiseksi. Jos vuokraat auton ulkomailta, sinun on ehkä myös toimitettava todisteet paluumatkasta ja majoitustiedot oleskelusi ajalta. Suosittelemme aina tarkistamaan asian siltä autovuokraamolta, jonka auton varaat.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Dammam

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.

Säästä rahaa, kun varaat autoja momondosta
Parhaat autotarjoukset
Parhaat autotarjoukset
Katso yli 70 000 paikkakunnan vuokraamojen tarjoukset.
Hintojen läpinäkyvyys
Hintojen läpinäkyvyys
Katso kokonaiskustannukset etukäteen niin vältyt yllätyksiltä.
Varaa joustavasti
Varaa joustavasti
Löydä autoja, joissa on ilmainen peruutus ja tehostettu siivous.
Hintavahdit
Hintavahdit
Etkö ole vielä valmis varaamaan? Luo hintavahti seurataksesi hintoja

Saat ilmoituksen, jos hinta laskee

Päivittäiset hinnanmuutokset postilaatikkoosi - hintavahtien avulla.
Autot Dammam
ti 12/3
Keskipäivä
ti 19/3
Keskipäivä
Haluan, että momondo ja matkakumppanit lähettävät minulle tietoa palveluista ja tuotteista sekä hyvistä tarjouksista ja erikoishinnoista.