Dollar autonvuokraukset kaupungista Managua

Etsi ja vertaa hyviä Dollar vuokra-autotarjouksia kaupungissa Managua

Managua, Nicaragua
3. lokakuu — 10. lokakuu
Sama palautus
Managua, Nicaragua
ti 3/10
Keskipäivä
ti 10/10
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Managua Dollar toimipaikat

Alla on tietoja kaikista Dollar vuokra-autojen sijainneista Managua, mukaan lukien osoite, puhelinnumero ja asiakasarviot

Dollar

4 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

8,5

Comfort

8,5

Kokonaisarvosana

8,0

Nouto/palautus

6,5

Value

8,0

Tietoja Dollar autonvuokrauksesta kaupungissa Managua

Onko vuokraamolla Dollar toimipistettä kentällä Managua Augusto C Sandino lentokenttä?

Kyllä, vuokraamolla Dollar on 1 toimipaikka kentällä Managua Augusto C Sandino lentokenttä, mitkä sijaitsevat osoitteessa Managua Intl Ap.

Tarjoaako Dollar ilmasta autonvuokrauksen peruutusta kaupungissa Managua?

Kyllä, voit peruuttaa Dollar vuokra-autovarauksesi kaupungissa Managua maksutta. Autovuokrauksen peruuttaminen juuri ennen aikataulun mukaista noutopäivää voi kuitenkin tuoda mukanaan lisämaksuja. Muista soittaa suoraan vuokraamolle Dollar selvittääksesi peruutuskäytännöt. Löydät puhelinnumerot Toimipisteet-välilehdeltä klikkaamalla täältä.

Kuinka monta Dollar autonvuokrauksen toimipistettä löytyy kaupungista Managua?

Kaupungista Managua löytyy 4 autonvuokrauksen toimipistettä, jotka Dollar omistaa. Osoitteessa Managua Intl Ap, Managua sijaitseva toimipiste on suosituin käyttäjien keskuudessa. Viimeisten 12 kuukauden aikana 57 % käyttäjistä, jotka vuokrasivat Dollar auton kaupungissa Managua noutivat kulkuneuvon osoitteessa Managua Intl Ap sijaitsevasta toimipisteestä.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt autoa Managua hinnat?

autoa Managua hinnat päivitetään päivittäin.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii autoa Managua?

syyskuuta 2023 alkaen 50 toimijaa on valittavissa autoa Managua osiossa.

Kuinka vanha sinun täytyy olla, jotta voit vuokrata auton kohteessa Managua?

Kuljettajien ikävaatimukset vaihtelevat maittain, mukaan lukien Managua. Useissa EU-maissa kuljettajien on oltava 18-vuotiaita. Jos haluat vuokrata auton ulkomailta, sinun on yleensä oltava vähintään 21-vuotias, ja jos olet alle 25-vuotias, sinulta saatetaan periä nuoren kuljettajan lisämaksu. On suositeltavaa, että tutustut vuokraamon sääntöihin ennen varauksen tekemistä.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset autonvuokraukseen kohteessa Managua?

Kaikilla kuljettajilla on oltava voimassa oleva ajokortti, kun he heluavat vuokrata auton kohteessa Managua. Jos ajokortti on kirjoitettu eri kielellä kuin vuokrausmaassa, saatetaan tarvita kansainvälinen ajokortti mahdollisten sakkojen välttämiseksi. Jos vuokraat auton ulkomailta, on sinun ehkä myös toimitettava todisteet paluumatka- ja majoitustiedoista oleskelusi aikana. On aina suositeltavaa tarkistaa ajolupaan liittyvät asiat suoraan yksittäiseltä vuokraamolta, jonka kanssa teet varauksen.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Managua

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.