Dollar autonvuokraukset kaupungista Managua

Etsi ja vertaa hyviä Dollar vuokra-autotarjouksia kaupungissa Managua

Managua, Nicaragua
27. toukokuu — 3. kesäkuu
Sama palautus
Managua, Nicaragua
pe 27/5
Keskipäivä
pe 3/6
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Managua Dollar toimipaikat

Alla on tietoja kaikista Dollar vuokra-autojen sijainneista Managua, mukaan lukien osoite, puhelinnumero ja asiakasarviot
4 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

7,5

Comfort

7,2

Kokonaisarvosana

6,9

Nouto/palautus

6,9

Value

6,6

Tietoja Dollar autonvuokrauksesta kaupungissa Managua

Tehostetut siivoustoimet, kuten kaikkien Dollar vuokra-autojen sisä- ja ulkopintojen desinfiointi, ovat vain muutamia turvatoimenpiteitä, joita kyiseinen vuokraamo on ottanut käyttöönsä COVID-19:n aikana.Varmistaakseen, että heidän Managua asiakkaansa ja henkilökuntansa tuntevat olonsa turvalliseksi, Dollar on ottanut käyttöönsä myös nämä lisäkäytännöt:
• Tehostettu siivous bussikuljetuksissa

Kyllä, vuokraamolla Dollar on 1 toimipaikka kentällä Managua Augusto C Sandino lentokenttä, mitkä sijaitsevat osoitteessa Managua Intl Ap.

Kyllä, voit peruuttaa Dollar vuokra-autovarauksesi kaupungissa Managua maksutta. Autovuokrauksen peruuttaminen juuri ennen aikataulun mukaista noutopäivää voi kuitenkin tuoda mukanaan lisämaksuja. Muista soittaa suoraan vuokraamolle Dollar selvittääksesi peruutuskäytännöt. Löydät puhelinnumerot Toimipisteet-välilehdeltä klikkaamalla täältä.

Kaupungista Managua löytyy 4 autonvuokrauksen toimipistettä, jotka Dollar omistaa. Osoitteessa Carretera A Masaya Km 3, Managua sijaitseva toimipiste on suosituin käyttäjien keskuudessa. Viimeisten 12 kuukauden aikana 55 % käyttäjistä, jotka vuokrasivat Dollar auton kaupungissa Managua noutivat kulkuneuvon osoitteessa Carretera A Masaya Km 3 sijaitsevasta toimipisteestä.