Budget autonvuokraukset kaupungista Willemstad

Etsi ja vertaa hyviä Budget vuokra-autotarjouksia kaupungissa Willemstad

Willemstad, Curaçao
27. toukokuu — 3. kesäkuu
Sama palautus
Willemstad, Curaçao
pe 27/5
Keskipäivä
pe 3/6
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Willemstad Budget toimipaikat

Alla on tietoja kaikista Budget vuokra-autojen sijainneista Willemstad, mukaan lukien osoite, puhelinnumero ja asiakasarviot
7 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

6,0

Comfort

6,0

Kokonaisarvosana

5,9

Nouto/palautus

5,8

Value

6,0

Tietoja Budget autonvuokrauksesta kaupungissa Willemstad

Jokaisella Budget autovuokraamon toimipisteellä kentällä Willemstad tehdään tehostettuja siivoustoimia COVID-19-pandemian aikana asiakkaiden ja henkilökunnan turvallisuuden varmistamiseksi. Näihin lisätoimenpiteisiin kuuluvat korkean kosketuksen alueiden, kuten vuokra-autojen sisä- ja ulkotilojen sekä nouto-/palautusalueiden desinfiointi. Budget on myös ottanut käyttöönsä ylimääräisiä varotoimia, kuten:
• Tarjolla kertakäyttökäsineitä ja käsien desinfiointiainetta
• Paperittomat vuokraussopimukset (saatavilla useimmissa paikoissa)
• Bussikuljetusten matkustajamäärää rajoitetaan
• Tehostettu työntekijöiden koulutus

Vuokraamolla Budget on 1 toimipaikkakentällä Willemstad Hato Int. lentokenttä. Vuokraamo Budget löytyy osoitteesta Curacao International Airport.

Vuokraamon Budget vuokra-autovaruksen voidaan peruuttaa maksutta kaupungissa Willemstad. Peruutusmaksuja voidaan kuitenkin periä, jos peruutus tapahtuu viime hetkellä. Suosittelemme, että soitat suoraan Budget vuokraamoon saadaksesi lisätietoja. Willemstad alueen Budget puhelinnumerot löytyvät täältä Toimipisteet-välilehdeltä.

Kaupungista Willemstad löytyy Budget vuokraamolta 7 toimipistettä. Curacao International Airport on autovuokraamon suosituimman toimipisteen osoite (käyttäjätietojemme perusteella). Viimeisten 12 kuukauden aikana 68 % momondon käyttäjistä, jotka ovat varanneet Budget vuokra-auton kaupungista Willemstad tekivät sen osoitteessa Curacao International Airport sijaitsevassa toimipisteessä.


Budget vuokra-autot kaupungissa

Varaa Budget vuokra-auto toisesta kaupungista alueella