Budget autonvuokraukset kaupungista Managua

Etsi ja vertaa hyviä Budget vuokra-autotarjouksia kaupungissa Managua

Managua, Nicaragua
29. syyskuu — 6. lokakuu
Sama palautus
Managua, Nicaragua
pe 29/9
Keskipäivä
pe 6/10
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Managua Budget toimipaikat

Alla on tietoja kaikista Budget vuokra-autojen sijainneista Managua, mukaan lukien osoite, puhelinnumero ja asiakasarviot

Budget

7 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

7,3

Comfort

7,6

Kokonaisarvosana

7,5

Nouto/palautus

8,0

Value

7,0

Tietoja Budget autonvuokrauksesta kaupungissa Managua

Onko vuokraamolla Budget toimipistettä kentällä Managua Augusto C Sandino lentokenttä?

Kyllä, vuokraamolla Budget on 1 toimipaikka kentällä Managua Augusto C Sandino lentokenttä, mitkä sijaitsevat osoitteessa Augusto C Sandino Intl Airport.

Tarjoaako Budget ilmasta autonvuokrauksen peruutusta kaupungissa Managua?

Vuokraamon Budget vuokra-autovaruksen voidaan peruuttaa maksutta kaupungissa Managua. Peruutusmaksuja voidaan kuitenkin periä, jos peruutus tapahtuu viime hetkellä. Suosittelemme, että soitat suoraan Budget vuokraamoon saadaksesi lisätietoja. Managua alueen Budget puhelinnumerot löytyvät täältä Toimipisteet-välilehdeltä.

Mikä on suosituin vuokra-auto vuokraamolta Budget, kun vierailet kaupungissa Managua kuukauden lokakuu aikana?

Harkitse Maasturi vuokraamista vuokraamolta Budget jos tarvitse vuokra-autoa kaupungissa Managua lokakuu aikana. Kun vuokraat Maasturi autoja kuukauden lokakuu aikana, voit olettaa hintojen olevan keskimäärin 228 € per päivä ja niinkin alhaiset kuin 228 € per päivä. Otathan huomioon, että Budget tarjoaa myös muunlaisia vuokra-autoja—Maasturi ajoneuvot ovat vain suosituimpia käyttäjien keskuudessa kuluvana vuonna.

Kuinka monta Budget autonvuokrauksen toimipistettä löytyy kaupungista Managua?

Kaupungista Managua löytyy Budget vuokraamolta 7 toimipistettä. Augusto C Sandino Intl Airport on autovuokraamon suosituimman toimipisteen osoite (käyttäjätietojemme perusteella). Viimeisten 12 kuukauden aikana 58 % momondon käyttäjistä, jotka ovat varanneet Budget vuokra-auton kaupungista Managua tekivät sen osoitteessa Augusto C Sandino Intl Airport sijaitsevassa toimipisteessä.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt autoa Managua hinnat?

autoa Managua hinnat päivitetään päivittäin.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii autoa Managua?

syyskuuta 2023 alkaen 50 toimijaa on valittavissa autoa Managua osiossa.

Kuinka vanha sinun täytyy olla, jotta voit vuokrata auton kohteessa Managua?

Kuljettajien ikävaatimukset vaihtelevat maittain, mukaan lukien Managua. Useissa EU-maissa kuljettajien on oltava 18-vuotiaita. Jos haluat vuokrata auton ulkomailta, sinun on yleensä oltava vähintään 21-vuotias, ja jos olet alle 25-vuotias, sinulta saatetaan periä nuoren kuljettajan lisämaksu. On suositeltavaa, että tutustut vuokraamon sääntöihin ennen varauksen tekemistä.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset autonvuokraukseen kohteessa Managua?

Kaikilla kuljettajilla on oltava voimassa oleva ajokortti, kun he heluavat vuokrata auton kohteessa Managua. Jos ajokortti on kirjoitettu eri kielellä kuin vuokrausmaassa, saatetaan tarvita kansainvälinen ajokortti mahdollisten sakkojen välttämiseksi. Jos vuokraat auton ulkomailta, on sinun ehkä myös toimitettava todisteet paluumatka- ja majoitustiedoista oleskelusi aikana. On aina suositeltavaa tarkistaa ajolupaan liittyvät asiat suoraan yksittäiseltä vuokraamolta, jonka kanssa teet varauksen.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Managua

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.