Budget autonvuokraukset kaupungista Managua

Etsi ja vertaa hyviä Budget vuokra-autotarjouksia kaupungissa Managua

Managua, Nicaragua
19. elokuu — 26. elokuu
Sama palautus
Managua, Nicaragua
pe 19/8
Keskipäivä
pe 26/8
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Managua Budget toimipaikat

Alla on tietoja kaikista Budget vuokra-autojen sijainneista Managua, mukaan lukien osoite, puhelinnumero ja asiakasarviot
7 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

6,6

Comfort

6,6

Kokonaisarvosana

6,6

Nouto/palautus

6,6

Value

6,6

Tietoja Budget autonvuokrauksesta kaupungissa Managua

Tehostetut siivoustoimet, kuten kaikkien Budget vuokra-autojen sisä- ja ulkopintojen desinfiointi, ovat vain muutamia turvatoimenpiteitä, joita kyiseinen vuokraamo on ottanut käyttöönsä COVID-19:n aikana.Varmistaakseen, että heidän Managua asiakkaansa ja henkilökuntansa tuntevat olonsa turvalliseksi, Budget on ottanut käyttöönsä myös nämä lisäkäytännöt:
• Tarjolla kertakäyttökäsineitä ja käsien desinfiointiainetta
• Paperittomat vuokraussopimukset (saatavilla useimmissa paikoissa)
• Bussikuljetusten matkustajamäärää rajoitetaan
• Tehostettu työntekijöiden koulutus

Kyllä, vuokraamolla Budget on 1 toimipaikka kentällä Managua Augusto C Sandino lentokenttä, mitkä sijaitsevat osoitteessa Augusto C Sandino Intl Airport.

Vuokraamon Budget vuokra-autovaruksen voidaan peruuttaa maksutta kaupungissa Managua. Peruutusmaksuja voidaan kuitenkin periä, jos peruutus tapahtuu viime hetkellä. Suosittelemme, että soitat suoraan Budget vuokraamoon saadaksesi lisätietoja. Managua alueen Budget puhelinnumerot löytyvät täältä Toimipisteet-välilehdeltä.

Harkitse Maasturi vuokraamista vuokraamolta Budget jos tarvitse vuokra-autoa kaupungissa Managua syyskuu aikana. Kun vuokraat Maasturi autoja kuukauden syyskuu aikana, voit olettaa hintojen olevan keskimäärin 60 € per päivä ja niinkin alhaiset kuin 60 € per päivä. Otathan huomioon, että Budget tarjoaa myös muunlaisia vuokra-autoja—Maasturi ajoneuvot ovat vain suosituimpia käyttäjien keskuudessa kuluvana vuonna.

Kaupungista Managua löytyy Budget vuokraamolta 7 toimipistettä. Km 12 Carretera A Masaya on autovuokraamon suosituimman toimipisteen osoite (käyttäjätietojemme perusteella). Viimeisten 12 kuukauden aikana 37 % momondon käyttäjistä, jotka ovat varanneet Budget vuokra-auton kaupungista Managua tekivät sen osoitteessa Km 12 Carretera A Masaya sijaitsevassa toimipisteessä.