Bls autonvuokraukset kaupungista Kiova

Etsi ja vertaa hyviä Bls vuokra-autotarjouksia kaupungissa Kiova

Kiova, Ukraina
6. joulukuu — 13. joulukuu
Kiova, Ukraina
ke 6/12
Keskipäivä
ke 13/12
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Kiova Bls toimipaikat

Alla on tietoja kaikista Bls vuokra-autojen sijainneista Kiova, mukaan lukien osoite, puhelinnumero ja asiakasarviot

Bls

6 sijaintia

Tietoja Bls autonvuokrauksesta kaupungissa Kiova

Onko vuokraamolla Bls toimipistettä kentällä Kiova Zhulhany lentokenttä?

Kyllä, vuokraamolla Bls on 1 toimipaikka kentällä Kiova Zhulhany lentokenttä, mitkä sijaitsevat osoitteessa Medova Street 2, Terminal "A".

Mikä on suosituin vuokra-auto vuokraamolta Bls, kun vierailet kaupungissa Kiova kuukauden joulukuu aikana?

Keskimääräisen hinnan ollessa 44 €/päivä, Edullinen ajoneuvon vuokraaminen vuokraamolta Bls kaupungissa Kiova joulukuu aikana on suosituin momondo.käyttäjien valitsema vaihtoehto. Voit myös löytää Bls autonvuokraustarjouksia kaupungissa Kiova niinkin alhaiseen hintaan kuin 44 €/päivä, mikä on halvin Edullinen vuokra-autoille löydetty hinta edellisen joulukuu aikana.

Kuinka monta Bls autonvuokrauksen toimipistettä löytyy kaupungista Kiova?

Kaupungista Kiova löytyy Bls vuokraamolta 6 toimipistettä. 13, Dniprovska Naberezhna Street on autovuokraamon suosituimman toimipisteen osoite (käyttäjätietojemme perusteella). Viimeisten 12 kuukauden aikana 95 % momondon käyttäjistä, jotka ovat varanneet Bls vuokra-auton kaupungista Kiova tekivät sen osoitteessa 13, Dniprovska Naberezhna Street sijaitsevassa toimipisteessä.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt autoa Kiova hinnat?

autoa Kiova hinnat päivitetaan jokaisena päivänä.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii autoa Kiova?

Valittavissa olevien toimijoiden määrä autoa Kiova osiossa on 117 marraskuuta 2023 alkaen.

Kuinka vanha sinun täytyy olla, jotta voit vuokrata auton kohteessa Kiova?

Eri maissa, myös kohteessa Kiova, kuljettajilta vaadittava vähimmäisikä vaihtelee. Useissa EU-maissa kuljettajien on oltava 18-vuotiaita. Jos haluat vuokrata auton ulkomailta, on sinun yleensä oltava vähintään 21-vuotias, ja jos olet alle 25-vuotias, saatetaan sinulta periä nuorelta kuljettajalta lisämaksu. On suositeltavaa, että tutustut harkitsemasi vuokraamon käytäntöihin ennen varauksen tekemistä.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset autonvuokraukseen kohteessa Kiova?

Jotta voit vuokrata auton kohteessa Kiova, on kaikilla kuljettajilla oltava voimassa oleva virallinen ajokortti. Jos ajokortti on kirjoitettu muulla kuin vuokrausmaan kielellä, saatetaan tarvita kansainvälinen ajokortti mahdollisten sakkojen välttämiseksi. Jos vuokraat auton ulkomailta, on sinun mahdollisesti myös toimitettava todisteet paluumatka- ja majoitustiedoista oleskelusi aikana. Suosittelemme, että tarkistat asian vuokraamolta, jonka kanssa teet varauksen.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Kiova

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.