Bls autonvuokraukset kaupungista Kiova

Etsi ja vertaa hyviä Bls vuokra-autotarjouksia kaupungissa Kiova

Kiova, Ukraina
19. elokuu — 26. elokuu
Sama palautus
Kiova, Ukraina
pe 19/8
Keskipäivä
pe 26/8
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Kiova Bls toimipaikat

Alla on tietoja kaikista Bls vuokra-autojen sijainneista Kiova, mukaan lukien osoite, puhelinnumero ja asiakasarviot
5 sijaintia

Tietoja Bls autonvuokrauksesta kaupungissa Kiova

Bls haluaa varmistaa, että Kiova alueen asiakkaat ja henkilökunta tuntevat olonsa turvalliseksi COVID-19:n aikana. Tämän seurauksena Bls on ottanut käyttöönsä tehostetun siivouksen kaikissa Kiova vuokra-autojen toimipisteissä. Näihin lisätoimenpiteisiin kuuluu paljon kosketuksia saavien alueiden, kuten ovenkahvojen, ohjauspyörien ja keskikonsoleiden desinfiointi.

Kyllä, vuokraamolla Bls on 1 toimipaikka kentällä Kiova Zhulhany lentokenttä, mitkä sijaitsevat osoitteessa Medova Street 2, Terminal "A".

Keskimääräisen hinnan ollessa 47 €/päivä, Edullinen ajoneuvon vuokraaminen vuokraamolta Bls kaupungissa Kiova syyskuu aikana on suosituin momondo.käyttäjien valitsema vaihtoehto. Voit myös löytää Bls autonvuokraustarjouksia kaupungissa Kiova niinkin alhaiseen hintaan kuin 47 €/päivä, mikä on halvin Edullinen vuokra-autoille löydetty hinta edellisen syyskuu aikana.

Kaupungista Kiova löytyy Bls vuokraamolta 5 toimipistettä. Medova Street 2, Terminal "A" on autovuokraamon suosituimman toimipisteen osoite (käyttäjätietojemme perusteella). Viimeisten 12 kuukauden aikana 58 % momondon käyttäjistä, jotka ovat varanneet Bls vuokra-auton kaupungista Kiova tekivät sen osoitteessa Medova Street 2, Terminal "A" sijaitsevassa toimipisteessä.