Avis autonvuokraukset kaupungista Managua

Etsi ja vertaa hyviä Avis vuokra-autotarjouksia kaupungissa Managua

Managua, Nicaragua
4. joulukuu — 11. joulukuu
Managua, Nicaragua
ma 4/12
Keskipäivä
ma 11/12
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Managua Avis toimipaikat

Alla on tietoja kaikista Avis vuokra-autojen sijainneista Managua, mukaan lukien osoite, puhelinnumero ja asiakasarviot

Avis

7 sijaintia

Tietoja Avis autonvuokrauksesta kaupungissa Managua

Onko vuokraamolla Avis toimipistettä kentällä Managua Augusto C Sandino lentokenttä?

Kyllä, vuokraamolla Avis on 1 toimipaikka kentällä Managua Augusto C Sandino lentokenttä, mitkä sijaitsevat osoitteessa Intl Airport Managua.

Tarjoaako Avis ilmasta autonvuokrauksen peruutusta kaupungissa Managua?

Avis tarjoaa ilmaisen peruutuksen vuokra-autoille kaupungissa Managua. Otathan huomioon, että viime hetken peruutuksista voidaan kuitenkin periä maksu. Klikkaa tästä nähdäksesi vuokraamon puhelinnumeroluettelon Toimipisteet-välilehdellä jos haluat tietää lisää Avis peruutuskäytännöistä.

Mikä on suosituin vuokra-auto vuokraamolta Avis, kun vierailet kaupungissa Managua kuukauden joulukuu aikana?

Keskimääräisen hinnan ollessa 37 €/päivä, Pienikokoinen ajoneuvon vuokraaminen vuokraamolta Avis kaupungissa Managua joulukuu aikana on suosituin momondo.käyttäjien valitsema vaihtoehto. Voit myös löytää Avis autonvuokraustarjouksia kaupungissa Managua niinkin alhaiseen hintaan kuin 37 €/päivä, mikä on halvin Pienikokoinen vuokra-autoille löydetty hinta edellisen joulukuu aikana.

Kuinka monta Avis autonvuokrauksen toimipistettä löytyy kaupungista Managua?

Kaupungista Managua löytyy 7 autonvuokrauksen toimipistettä, jotka Avis omistaa. Osoitteessa Intl Airport Managua, Managua sijaitseva toimipiste on suosituin käyttäjien keskuudessa. Viimeisten 12 kuukauden aikana 69 % käyttäjistä, jotka vuokrasivat Avis auton kaupungissa Managua noutivat kulkuneuvon osoitteessa Intl Airport Managua sijaitsevasta toimipisteestä.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt autoa Managua hinnat?

autoa Managua hinnat päivitetään päivittäin.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii autoa Managua?

marraskuuta 2023 alkaen 50 toimijaa on valittavissa autoa Managua osiossa.

Kuinka vanha sinun täytyy olla, jotta voit vuokrata auton kohteessa Managua?

Kuljettajien ikävaatimukset vaihtelevat maittain, mukaan lukien Managua. Useissa EU-maissa kuljettajien on oltava 18-vuotiaita. Jos haluat vuokrata auton ulkomailta, sinun on yleensä oltava vähintään 21-vuotias, ja jos olet alle 25-vuotias, sinulta saatetaan periä nuoren kuljettajan lisämaksu. On suositeltavaa, että tutustut vuokraamon sääntöihin ennen varauksen tekemistä.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset autonvuokraukseen kohteessa Managua?

Kaikilla kuljettajilla on oltava voimassa oleva ajokortti, kun he heluavat vuokrata auton kohteessa Managua. Jos ajokortti on kirjoitettu eri kielellä kuin vuokrausmaassa, saatetaan tarvita kansainvälinen ajokortti mahdollisten sakkojen välttämiseksi. Jos vuokraat auton ulkomailta, on sinun ehkä myös toimitettava todisteet paluumatka- ja majoitustiedoista oleskelusi aikana. On aina suositeltavaa tarkistaa ajolupaan liittyvät asiat suoraan yksittäiseltä vuokraamolta, jonka kanssa teet varauksen.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Managua

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.