ADDCAR RENTAL autonvuokraukset kaupungista Kiova

Etsi ja vertaa hyviä ADDCAR RENTAL vuokra-autotarjouksia kaupungissa Kiova

Kiova, Ukraina
29. syyskuu — 6. lokakuu
Sama palautus
Kiova, Ukraina
pe 29/9
Keskipäivä
pe 6/10
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Kiova ADDCAR RENTAL toimipaikat

Alla on tietoja kaikista ADDCAR RENTAL vuokra-autojen sijainneista Kiova, mukaan lukien osoite, puhelinnumero ja asiakasarviot

ADDCAR RENTAL

6 sijaintia

Tietoja ADDCAR RENTAL autonvuokrauksesta kaupungissa Kiova

Onko vuokraamolla ADDCAR RENTAL toimipistettä kentällä Kiova Zhulhany lentokenttä?

Vuokraamolla ADDCAR RENTAL on 1 toimipaikkakentällä Kiova Zhulhany lentokenttä. Vuokraamo ADDCAR RENTAL löytyy osoitteesta KIEV ZHULIANY AIRPORT -An Addcar representative will meet you in the arrivals hall.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt autoa Kiova hinnat?

autoa Kiova hinnat päivitetaan jokaisena päivänä.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii autoa Kiova?

Valittavissa olevien toimijoiden määrä autoa Kiova osiossa on 117 syyskuuta 2023 alkaen.

Kuinka vanha sinun täytyy olla, jotta voit vuokrata auton kohteessa Kiova?

Eri maissa, myös kohteessa Kiova, kuljettajilta vaadittava vähimmäisikä vaihtelee. Useissa EU-maissa kuljettajien on oltava 18-vuotiaita. Jos haluat vuokrata auton ulkomailta, on sinun yleensä oltava vähintään 21-vuotias, ja jos olet alle 25-vuotias, saatetaan sinulta periä nuorelta kuljettajalta lisämaksu. On suositeltavaa, että tutustut harkitsemasi vuokraamon käytäntöihin ennen varauksen tekemistä.

Mitä asiakirjoja tai henkilöllisyystodistuksia tarvitset autonvuokraukseen kohteessa Kiova?

Jotta voit vuokrata auton kohteessa Kiova, on kaikilla kuljettajilla oltava voimassa oleva virallinen ajokortti. Jos ajokortti on kirjoitettu muulla kuin vuokrausmaan kielellä, saatetaan tarvita kansainvälinen ajokortti mahdollisten sakkojen välttämiseksi. Jos vuokraat auton ulkomailta, on sinun mahdollisesti myös toimitettava todisteet paluumatka- ja majoitustiedoista oleskelusi aikana. Suosittelemme, että tarkistat asian vuokraamolta, jonka kanssa teet varauksen.


Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Kiova

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.