Yrityksen tiedot

Momondo A/S is a public limited company under Danish law with headquarters in Copenhagen

Postiosoite

Farvergade 10, 1 DK-1463 Copenhagen K Denmark

Puhelinnumero

+45 33378080

Sähköposti

feedback@momondo.com

Momondo A/S on rekisteröity Tanskan kaupparekisteriin CVR-numerolla 20181397.

ALV-tunnistenumero: DK 20181397.

Ota yhteyttä

Momondo A/S Farvergade 10, 1 DK-1463 Copenhagen K Danmark

Y-tunnus Tanska, CVR 20181397

Huomioithan

Emme ole matkatoimisto, emmekä myy lippuja. Jos sinulla on kysyttävää varauksesta, ota yhteyttä suoraan matkantarjoajaan tai lentoyhtiöön

Asetuksen (EU) N:o 2022/2065 mukaiset tiedot (DSA).

DSA:n 11 artiklan mukainen yhteyspisteemme on täällä yhteydenottolomake. Tiedot voidaan lähettää englanniksi tai tanskaksi.

DSA:n 13 artiklan mukainen laillinen edustajamme on Momondo A/S, Farvergade 10, DK-1463 Kööpenhamina K, Tanska, CVR DK 20181397, feedback@momondo.com.

EU:n digitaalisia palveluja koskevan lain mukaisten velvoitteidemme mukaisesti arvioimme, että palveluidemme (mukaan lukien KAYAK, momondo, HotelsCombined, SWOODOO, checkfelix, Cheapflights, roomsearch) keskimääräiset kuukausittaiset käyttäjät* Euroopan unionin alueella 2023-08-01 sisältäen 2024-01-31 on reilusti alle 45 miljoonan.

Tämä on vain arvio, ja se perustuu käytettävissämme tällä hetkellä oleviin tietoihin ja digitaalipalvelulain (Digital Services Act, DSA) rajoitettuihin ohjeisiin. Tämä arvio on julkaistava DSA:n mukaisesti, eikä sitä saa käyttää mihinkään muuhun tarkoitukseen. Metodologiat, joita käytetään DSA:ssa määriteltyjen keskimääräisten kuukausittaisten vastaanottajien arvioimiseksi, edellyttävät merkittävää harkintaa ja suunnittelua ja niihin liittyy aineisto- ja muita rajoituksia sekä luonnollista tilastollista vaihtelua ja muita epävarmuustekijöitä. Tätä arviota voidaan tarkistaa ylös- tai alaspäin tarkentaessamme lähestymistapaamme ja vastatessamme Euroopan komission julkaisemiin metodologioihin.

SivullaBooking Holdings Inc. Sijoittajasuhteet on lueteltu käyttäjämetriikkoja, joita pidämme liiketoimintamme kannalta tärkeimpinä.

* “DSA:n määritelmän mukaan palvelun vastaanottajalla tarkoitetaan “luonnollista henkilöä tai oikeushenkilöä, joka käyttää edustuspalvelua erityisesti tiedonhakuun ja sen saatavilla olemiseen”. Tämä edellyttää niiden käyttäjien lukumäärän laskemista, joille palvelumme on näyttänyt tietoja, vaikka kyseinen käyttäjä ei olisi suorittanut maksutapahtumaa.

Lisätietoja luokittelusta, suosittelujärjestelmistä, laittomasta sisällöstä ilmoittamisesta ja sisällön moderointikäytännöistämme löytyy Näin toimimme -sivulta.

Tietojen antaminen (EU) asetuksen 2019/1150 11 artiklan mukaisesti.

Voimme kertoa seuraavat tiedot sisäisen valituskäsittelyjärjestelmämme toiminnasta ja tehokkuudesta asetuksen (EU) 2019/1150 mukaisesti:

Valitusten kokonaismäärä: 0
Valitusten päätyypit: ei saatavilla
Keskimääräinen aika valitusten käsittelyyn ja ratkaisemiseen: ei saatavilla
Yhteenlasketut valitusten tulokset: ei saatavilla

Päivitetty viimeksi: tammikuussa 2024.


momondo lisätietoja

Miten momondo toimii ja miksi se on käyttäjille ilmainen

Etsi parhaat tarjoukset

Etsimme ja vertaamme reaaliaikaisia lento-, hotelli- ja autonvuokraushintoja, jotta voit löytää halvimmat, nopeimmat ja parhaat matkatarjoukset

100 % hintojen läpinäkyvyys

Hakusi eivät vaikuta näkemiisi lentojen hintoihin riippumatta siitä, kuinka monta hakua teet. Emme käytä evästeitä hintojen mukauttamiseen tai korottamiseen

Luotettava ja ilmainen

Lentohakumme on täysin ilmainen käyttää – ei piilokuluja – ja meitä’re suosittelevat Frommer’s, CNN ja The New York Times