preload

Mainosta brändiäsi momondossa.

Tavoita haluamasi matkustajat sillä hetkellä, kun he tarvitsevat sinua. Vahvista brändiäsi kiinnostuneen ja aktiivisen yleisön joukossa, joka on markkinoilla ja halukas varaamaan.

Siirretään brändisi sinne, missä sen kuuluukin olla.

Ota yhteyttä

Globaali tiimimme

Miljoonat matkustajat kääntyvät momondon puoleen päivittäin löytääkseen seuraavan matkakohteen, lennon, hotellin, vuokra-auton ja paljon muuta. Etsitpä uusia kohteita minne matkustaa tai sopivaa lentoa momondo auttaa löytämään erilaisia tapoja kokea maailma. Matkustajia palvelevana yrityksenä tiedämme, mikä kiinnittää heidän huomionsa.

Valikoimassamme olevat 7 matkabrändiä:

Yli 6 miljardia

hakua vuodessa

yli 8,9 miljoonaa

seuraajaa sosiaalisessa mediassa

Yli 70

maata ja 30 kieltä

Yli 1500

mainostajaa

Ole mukana siellä, missä tapahtuu.

Matka ei lopu varauksen tekoon. Anna brändisi yhdistyä kaikkien merkityksellisten hetkien kanssa, jotka tekevät kokemuksista mahtavia. Katso kuinka voimme auttaa sinua räätälöimään mainoskampanjasi sellaiseksi, että saat yhteyden matkailijoihin riippumatta siitä, missä he ovat.

Suunnitteleminen

Hyödynnä inspiraatiotyökalujamme ja vaikuta matkapäätöksiin.

Etsiminen

Saat reaaliaikaisia ​​tietoja matkailijoista eri markkinoilla.

Varaaminen

Auta matkailijoita tekemään valintoja ja toimimaan, kun he sitä eniten tarvitsevat.

Matkustaminen

Seuraa matkailijoita heidän lähtiessä reissuun ja varmista, että olet ensimmäisenä heidän mielessään, kun seuraavan matkan suunnittelu alkaa.

Sitouttamisen mahdollisuudet.

Katso mitä mahdollisuuksia tarjoamme mainoskumppaneillemme, ja miten voit kommunikoida sitoutuneen yleisön kanssa. Katso mainosesimerkkejämme.

Katso esimerkkejä

Tässä tarkempaa tietoa siitä, mitä voimme tehdä yrityksesi hyväksi.

Suora dialogi matkailijoiden kanssa.

Tavoita sinua etsivät matkailijat (vaikka he itse eivät vielä tietäisi sitä).

Saat reaaliaikaisia ​​tietoja matkailijoista eri markkinoilla. Mukauta kampanjasi tarjoamaan relevanttia viestintää eri matkustajasegmenteille.

Löydä äänesi – ja luo inspiroivia mainoksia, jotka tuottavat tulosta.

Käytä räätälöityjä työkalujamme ja ominaisuuksiamme, rakenna kampanjoita, jotka lisäävät bränditietoisuutta, tunnettavuutta ja paljon muuta.

Tapaa matkustajia paikan päällä.

Ole läsnä eri alustoilla niin, että olet juuri oikeassa paikassa, kun matkustajat tarvitsevat sinua eniten.

Keksiä luovia ratkaisuja.

Lisää tietoisuutta.

Metahaun edelläkävijöinä meillä on vuosien kokemus onnistuneista matkahauista, miljardeja hakupyyntöjä takana sekä runsaasti dataa, joita voit käyttää brändisi kehittämisen apuna.

Maksimoi suorituskyky.

Testaamme aina löytääksemme sen, mikä toimii parhaiten. Pääset työskentelemään tiimin kanssa, joka tähtää menestykseen. Autamme sinua saavuttamaan myös omat tavoitteesi.

Nopeuta konversioita.

He klikkasivat ja se oli siinä, vai mitä? Ei ihan niin. Saat valikoiman räätälöityjä työkaluja, joilla jatkaa keskustelua.

Ota yhteyttä.

Aloitetaan juttelu.

    Hyväksyt ja suostut siihen, että momondo käsittelee yhteystietojasi ottaakseen sinuun yhteyttä ja esitelläkseen mainostarjouksia. Tallennamme henkilökohtaisia tietojasi niin kauan kuin on tarpeen, mutta maksimissaan kaksi vuotta, jos toimintaa ei ole. Voit milloin tahansa käyttää henkilökohtaisia tietoja koskevia oikeuksiasi, kuten, mutta ei pelkästään rajoittuen, pääsyä tietoihisi ja tietojen poistamista. Jos asut Euroopan talousalueella, momondo voi siirtää henkilökohtaisia tietojasi tytäryhtiöille ja Euroopan talousalueen ulkopuolisille maille, kuten Sveitsille ja Yhdysvalloille.