West Point Grey naapurustosta löytyvät Vancouver hotellit

Löydä parhaat tarjoukset 20 hotellille kaupungin Vancouver naapurustossa West Point Grey

Tulopäivä
Lähtöpäivä
Vertaile vs. momondo |

Suositut hotellit West Point Grey, Vancouver

Löydä täydellinen Vancouver hotelli West Point Grey naapurustosta
West Point Grey Guest House Ubc
West Point Grey Guest House Ubc
1005 €
Näytä tarjoukset
Point Grey Guest House
Point Grey Guest House
9,5
109 €
Näytä tarjoukset

Muut naapurustot Vancouver

Etkä ole varma yöpymisestä naapurustossa West Point Grey? Tutustu näihin lähellä sijaitseviin Vancouver naapurustoihin

Paras aika varata West Point Grey hotelli

Käytä alla olevia tietoja löytääksesi varmasti paras aika suunnitella majoittumista kaupungin Vancouver West Point Grey alueella
Halvin aika varata
Halvin aika varata hotelleita kohteessa West Point Grey on: 3 tähteä, samana päivänä, kun vierailusi alkaa.
3 tähteä
33 € - 131 €

Vancouver hotellien hinta naapurustossa West Point Grey

Käytä alla olevia tietoja löytääksesi laadukkaita West Point Grey hotellihuoneita kohtuulliseen hintaan

Halvat hotellit West Point Grey, Vancouver

Näissä hotelleissa ja hostelleissa yöpyminen on yleensä edullista West Point Grey naapurustossa
Point Grey Guest House
Point Grey Guest House
9,5
109 €
West Point Grey Guest House Ubc
West Point Grey Guest House Ubc
1005 €

Varaa nämä korkeimmalle rankatut Vancouver hotellit naapurustossa West Point Grey

Näillä West Point Grey hotelleilla on paras hinta-asiakasarvio suhde
Point Grey Guest House
Point Grey Guest House
9,5
109 €

Tietoja majoittumisesta paikassa West Point Grey, Vancouver

Lue nämä tärkeät matkavinkit ennen kuin varaat hotellin kohteessa West Point Grey

Mitkä ovat kuuluisimmat nähtävyydet West-Point-Grey -naapurustossa?

West Point Grey on hätkähdyttävän kaunis merellinen kaupunginosa Vancouverissa. West Point Grey vetää vierailijoita puoleensa kauniiden maisemien ja luontonsa ansiosta. Alue tarjoaa joitakin koko kaupungin parhaimpia näkymiä rantoineen ja vuoristomaisemineen. Sekä paikalliset että matkailijat suuntaavat usein Spanish Banks- tai Jeriko Beach -rannoille. Molemmilta rannoilta voi ihastella upeaa taivaan värinäytelmää auringon laskiessa. Alueella on myös rauhallisia puistoja, esimerkiksi Pacific Spirit Regional Park tarjoaa helpon pakotien kaupungin kiireiltä. Point Grey Village on alueen ostoskeskittymä, jossa kannattaa ehdottomasti vierailla. Keskusta tarjoaa rauhaisaa pikkukylän tunnelmaa pienine putiikkeineen ja yksityisyrittäjineen.  West Point Grey on ihastuttava alue Vancouverin sydämessä, ja tarjoaa täydellisen poispääsyn suurkaupungin vilinästä. Monet suuntavatkin alueelle juuri sen tarjoaman rauhan, upeiden maisemien ja pikkukylän tunnelman vuoksi. Hotellit West Point Greystä löytyvät kätevästi momondosta. Edullinen hotelli West Point Greyssä on rannan läheisyydestä esimerkiksi Hi-Vancouver Jericho Beach, jokaon suloinen ja edullinen Jerico Beachillä sijaitseva hostelli. Löydä halvat hotellit West Point Greyn lähellä olevilta muiltakin alueilta momondon kautta.

Mitkä ovat suosituimmat ravintolat West-Point-Grey -naapurustossa?

West Point Greyn suosittu ostoskeskittymä Point Grey Village tarjoaa laajan valikoiman ravintoloita. Alueella on monia ravintoloita, jotka tarjoavat makuelämyksiä ympäri maailmaan. Halusitpa sushia, pizzaa tai kolmen ruokalajin aterian, löytyy Point Grey Villagesta jokaisen makuun jotakin. Bella Roma Pizzaria on ihastuttava italialainen ravintola Point Grey Villagessa, ja on nimetty muun muassa parhaaksi italialaiseksi ravintolaksi Where Magazinessa. Pääkokki ja omistaja Jimmy Khinda tarjoaa nautinnollisen ruokailukokemuksen, johon kuuluu herkullisia aitoja italialaisia ruokia. Toinen ihastuttava ravintola alueella on Four Olives, joka tarjoaa maukasta Välimeren fuusioruokaa laadukkaalla tunnelmalla.Point Grey Villagen tunnelma on kuin pienestä kylästä ja ravintoloita ja kahviloita löytyy lyhyiden etäisyyksien päästä toisistaan. Alueella on myös terveellistä luomu- ja vegaaniruokaa tarjoavia ravintoloita sekä pikaruokaravintoloita.

Mitkä lähellä olevat naapurustot ovat vierailemisen arvoisia?

Vanvouver on kaupunki, joka tarjoaa useita ihastuttavia naapurustoja. West Point Greyn läheisyydessä on useita naapurustoja, jonne pääsee jo reilussa puolessa tunnissa taksilla tai julkisilla kulkuneuvoilla. Vancouverin julkinen liikenne toimii erinomaisesti. Translink-järjestelmään kuuluvat bussit, SeaBus-lautta ja kevyt rautatie Sky Train, jotka kaikki ovat ympäristöystävällisiä, luotettavia ja edullisia. Lisäksi kaupunki on pyörätuoliystävällinen ja turistinakin moniin paikkoihin pääsee kätevästi pyörällä. Mikäli West Point Greyn hotellit eivät tarjoa sitä, mitä etsit, on hyvä vilkaista myös lähinaapurustojen hotellitarjontaa. momondon kautta voit varata hotellit niin West Point Greystä kuin muistakin naapurustoista. Esimerkiksi Yaletown on tunnettu korkeista lasitroneistaan, design-liikkeistään sekä trendikkäästä ravintola- ja baaritarjonnastaan. Bussi numero 104 vie sinut suoraan Yaletowniin reilussa puolessa tunnissa. Gastown on toinen suosittu naapurusto, johon bussi 104 vie sinut myös suoraan reilussa puolessa tunnissa. Gastown on Vancouverin vanhin kaupunki, joka on sekoitus vanhaa kaupunkitunnelmaa mukulakivikatuineen ja modernia kaupunkivilinää trendikkäine design-putiikkeineen. Gastownissa voi helposti viettää koko päivän kävellen ja nauttien alueen tunnelmasta. Pyörällä pääsee myös mukavasti sekä Yaletowniin että Gastowiniin reilussa puolessa tunnissa. Vertaile aluidein hotellitarjontaa momondossa.

Kuinka monta päivää minun kannattaa yöpyä kohteessa West Point Grey, Vancouver?

Matkailijoiden vieraillessa kohteessa West Point Grey on heidän yleisin vaihtoehtonsa 4 yön yöpyminen.


Muita suosittuja kaupunkeja lähellä Vancouver

Tutustu alueen Brittiläinen Kolumbia muihin kaupunkeihin, joista momondon käyttäjät tykkäävät