Hotellit Eurooppa Tanska Pääkaupunkialue Kööpenhamina Christianshavn (Kööpenhamina)

Christianshavn naapurustosta löytyvät Kööpenhamina hotellit

Löydä parhaat tarjoukset 56 hotellille kaupungin Kööpenhamina naapurustossa Christianshavn

Tulopäivä
Lähtöpäivä
Vertaile vs. momondo |

Muut naapurustot Kööpenhamina

Etkä ole varma yöpymisestä naapurustossa Christianshavn? Tutustu näihin lähellä sijaitseviin Kööpenhamina naapurustoihin

Paras aika varata Christianshavn hotelli

Käytä alla olevia tietoja löytääksesi varmasti paras aika suunnitella majoittumista kaupungin Kööpenhamina Christianshavn alueella
Halvin aika varata
Halvin aika varata hotelleita kohteessa Christianshavn on: 3 tähteä, samana päivänä, kun vierailusi alkaa.
3 tähteä
166 € - 202 €

Tietoja majoittumisesta paikassa Christianshavn, Kööpenhamina

Lue nämä tärkeät matkavinkit ennen kuin varaat hotellin kohteessa Christianshavn

Mitkä ovat Christianshavnin suosituimmat nähtävyydet?

Christianshavn on Tanskan pääkaupungin, Kööpenhaminan, itä- ja kaakkoispuolella sijaitseva runsaasti pieniä saaria sisältävä kaupunginosa. Halvat hotellit Christianshavnissa ovat täten lähes poikkeuksetta veden äärellä ja mukavien näkymien luona, esimerkiksi tyylikäs Kanalhuset-hotelli. Kaupunginosan ehdottomiin nähtävyyksiin kuuluu Kööpenhaminan hieno ja moderni oopperatalo. Oopperan ystäville laitos tarjoaa kulttuurikokemuksia, mutta jo ulkoapäin katselua varten paikalle kannattaa vaivautua. Muihin alueen kulttuurikohteisiin kuuluu kulttuurikeskus North Atlantic House, jonka historiallisessa rakennuksessa järjestetään monenlaisia näyttelyitä ja harrastetaan useampia taiteen muotoja. Hienoihin kirkkonähtävyyksiin kaupunginosassa kuuluu näyttävällä tornilla varustettu vapahtajan kirkko sekä Christianin kirkko. Museokävijöille alueella on tarjota myös erikoisempia museota, kuten pankki- ja rahoitusalan museo. Christianshavnissa käyskennellessä on myös mukava katsella tyylikkäiden rakennusten lisäksi hienoja siltoja, kuten Circle Bridge -kävelysiltaa ja Butterfly-nostosiltaa, sekä seurailla suuren sataman toimintaa. Alueella kulkiessa ei myöskään välttämättä edes huomaa, että mukavaksi viheralueeksi muutettu Christianshavns Vold on vanha linnoitusaikainen suojavalli. Erikoisuutena Christianshavnin alueelta löytyy Kristianian vapaakaupunki, erillisyhteisö, joka on rakentunut vanhojen hylättyjen armeijarakennusten lähelle ja kehittynyt muun kaupungin mukana jo useamman vuosikymmenen ajan.

Mitkä ravintolat ovat suosituimpia Christianshavnissa?

Tyylikkäässä Christianshavnin kaupunginosassa operoi useita laadukkaita ravintoloita ja ruokamatkailija on siis erittäin hyvällä seudulla. Ylipäätään Kööpenhaminaa voidaan hyvin pitää yhtenä Euroopan kulinaaripääkaupungeista, sillä moni kaupungin lukemattomista ravintoloista on kansainvälisestikin tunnustettu laadustaan. Christianshavnin halvat hotellit sijaitsevat kaikki lyhyiden matkojen päässä useista korkeatasoisista alueista, ja hotelliksi käy hyvin esimerkiksi NH Collection. Kaupunginosassa toimii esimerkiksi useaan kertaan maailman parhaaksi arvostettu, kolmen Michelin-tähden ravintola Noma, jossa kovimmatkin ruokakriitikot saavat hymyn huulille. Myös Michelin-tähdillä palkittu ja kekseliästä modernia ruokaa tarjoava Kadeau Copenhagen kannattaa kulinaristin pistää käyntilistalle. Herkullisten gourmet-hampurilaisten maailmaan pääsee Popl-ravintolassa ja monenkokoisille seurueille sopivasta Barr-ravintolasta löytyy matkailijoille rennomman sosiaalinen ravintolakokemus. Christianshavnin rajoilla sijaitseva katuruokahalli kannattaa myös ilman muuta käydä tarkistamassa, erityisesti pienemmän välipalanälän yllättäessä. Kööpenhaminassa ja Christianshavnissa ruokatarjonta on ravintoloissa erittäin monipuolista, joten valinnanvaraa ja vaihtoehtoja riittää, vaikka tarjonta onkin kallellaan luonnollisista syistä pohjoismaiseen tyyliin onkin.

Mitkä suositut kaupunginosat lähistöllä ovat käymisen arvoisia?

Hotellit Christianshavnissa ovat hyvin lähellä julkisten kulkuneuvojen pysäkkejä. Esimerkiksi majoittumalla edulliseen Cph Living -hotelliin matkaaminen kauemmaksikin kaupunginosan ympäristöön onnistuu oikein hyvin. Kööpenhaminan julkinen liikenne on erittäin luotettavaa ja käytössä oleviin julkisiin kulkuneuvoihin kuuluvat metro, s-junat, linja-autot ja vesibussit. Ja mikä kätevintä, kaikkiin näihin käy sama matkalippu. Kertalippuja on, kulkuvälineestä riippuen, saatavilla suoraan kuskilta tai lippuautomaateista ja mobiilisovelluksella. Mikäli matkailijalla on tarkoitus julkisten kulkuneuvojen käytön lisäksi käydä useammissa maksullisissa nähtävyyksissä, kannattaa ilman muuta harkita myös Kööpenhamina-korttia, jolla pääsee useaan kymmeneen nähtävyyteen ja voi lisäksi käyttää julkisia kulkuvälineitä. Kortti on saatavilla eri pituisiksi ajoiksi aina vuorokaudesta viiteen vuorokauteen. Christianshavnista kohti keskustaa pääsee erittäin kätevästi niin bussilla kuin metrollakin. Linja-autojen pysäkkejä alueella on useita ja metropysäkki löytyy isoimman kaupunginosaan tulevan tien vierestä Torvegade-kadulta. Kaakkoispuolen Amager East -kaupunginosaan pääsee myös näppärästi metrolla. Christianshavnin sisällä liikkuminen on lyhyiden etäisyyksien myötä kenties helpointa jalkaisin. Samalla voi ihastella kaupunginosaa omaan tahtiin.

Kuinka monta päivää minun kannattaa yöpyä kohteessa Christianshavn, Kööpenhamina?

Matkailijoiden vieraillessa kohteessa Christianshavn on heidän yleisin vaihtoehtonsa 2 yön yöpyminen.


Muita suosittuja kaupunkeja lähellä Kööpenhamina

Tutustu alueen Pääkaupunkialue muihin kaupunkeihin, joista momondon käyttäjät tykkäävät
Hotellit Eurooppa Tanska Pääkaupunkialue Kööpenhamina Christianshavn (Kööpenhamina)