Hertz autonvuokraukset kaupungista Nassau

Etsi ja vertaa hyviä Hertz vuokra-autotarjouksia kaupungissa Nassau

Nassau, Bahama
28. toukokuu — 4. kesäkuu
Sama palautus
Nassau, Bahama
la 28/5
Keskipäivä
la 4/6
Keskipäivä
Kuljettajan ikä:

Nassau Hertz toimipaikat

Alla on tietoja kaikista Hertz vuokra-autojen sijainneista Nassau, mukaan lukien osoite, puhelinnumero ja asiakasarviot
3 sijaintia
Tiedot

Puhtaus

9,0

Comfort

9,0

Kokonaisarvosana

9,0

Nouto/palautus

9,0

Value

9,0

Tietoja Hertz autonvuokrauksesta kaupungissa Nassau

Hertz on aloittanut tehostetun siivouksen kentällä Nassau sijaitsevassa autonvuokrauksen toimipisteissä estääkseen COVID-19:n leviämisen asiakkaiden ja henkilökunnan keskuudessa. Tehostettuun toimintaan kuuluvat muun muassa auton sisätilojen (ohjauspyörä ja kojelauta), ulkopuolen (kahvat ja avaimenperät) sekä muiden kosketettavien alueiden desinfiointi. Vuokraamo Hertz noudattaa myös seuraavia terveys- ja turvallisuuskäytäntöjä:
• "Gold Standard Clean" -merkki kiinnitetään jokaiseen vuokra-autoon niiden siivoamisen jälkeen
• Tehostettu työntekijöiden koulutus

Tällä hetkellä vuokraamolla Hertz on 2 toimipaikkaa kentällä Nassau Lynden Pindlingin kansainvälinen lentoasema lentokenttä:
P.o. Box N1603
Nassau Intl Airport.

Kyllä, vuokraamo Hertz kaupungissa Nassau tarjoaa ilmaisia peruutuksia autonvuokraukselle. Suosittelemme, että soitat suoraan Hertz vuokraamoon jos joudut tekemään viime hetken peruutuksen, koska joissain tapauksissa peruutuksiin liittyy maksuja. Luettelo Hertz puhelinnumeroista löytyy täältä Toimipisteet-välilehdeltä.

Shop 6 Fort Nassau Building on suosituin Hertz autonvuokrauksen toimipiste kaikista 4 toimipisteistä, joita kaupungista Nassau löytyy. Viimeisten 12 kuukauden aikana kerättyjen käyttäjätietojen perusteella 44 % momondon käyttäjistä, jotka ovat varanneet Hertz vuokra-auton tekivät sen osoitteessa Shop 6 Fort Nassau Building sijaitsevassa toimipisteessä.