Käyttäjäpalaute

Jos haluat lisätietoja käyttäjäpalautepyynnöistä, vieraile Apua-sivullamme saadaksesi lisätietoja. Jos et löydä vastausta Apua-osiosta, ota yhteyttä osoitteeseen feedback@momondo.com.

Euroopan komission verkkovälitteinen riidanratkaisufoorumi: www.ec.europa.eu/consumers/odr

Majoituspaikka

momondo käyttää KAYAK-sivustolta löytyviä hotellitietoja. Jos olet hotellin manageri, vuokraat kiinteistöäsi tai muuta tilaa matkailijoille ja haluat, että majoituspaikkasi on näkyvillä momondon sivuilla, vieraile KAYAKin hotellinomistajien sivulla saadaksesi lisätietoja. Samaa menettelyä sovelletaan, jos haluat muuttaa jo olemassa olevia tietoja majoituspaikasta, jonka olet lisännyt.

momondolle töihin?

Jos kiikarissa on työpaikka momondolla tai olet kiinnostunut avaamaan maailmaa kanssamme, löydät lisätietoja meidän työpaikkasivultamme.

Medialle

Lisätietoja medialle löydät täältä

Affiliate-kumppanuusohjelma

Jos olet kiinnostunut momondon Affiliate-kumppanuusohjelmastamme, vieraile Affiliate-sivustolla saadaksesi lisätietoja.

Mainonta ja myynti

Jos olet kiinnostunut mainonnasta ja mediamyynnistä, vieraile Mainosta meidän kanssa yhdessä -sivustolla.

Osaksi momondon tarjoamaa?

Jos olet lentoyhtiö tai nettimatkatoimisto, joka haluaa olla listattuna momondossa, ole hyvä ja kirjoita meille osoitteeseen bdcontact@kayak.com

Kumppanuudet

Jos olet organisaatio, kaupallinen alusta, media tai vaikuttaja, joka etsi kumppanuusmahdollisuuksia momondon kanssa, otathan yhteyttä osoitteeseen brandpartnerships@kayak.com