Hotellit Fujian

Etsi hotellitarjoukset 4560 Fujian

Fujian
1. helmikuu — 2. helmikuu2
to 2/2
ma 6/2

Suositut Fujian hotellit

Löydä täydellinen hotelli vierailullesi kohteeseen Fujian
Hinta
€45
€254
Arviopisteet
0+
6+
7+
8+
9+
Hotelliluokka
0+
2
3
4
5

Parhaat kaupungit hotellin varaamiseen kohteessa Fujian

Alapuolelta löytyy keskimääräiset hotellihinnat suosituissa kaupungeissa alueella Fujian

Hinta

56 € - 83 €

HALVIN KAUPUNKI KOHTEESSA FUJIANQuanzhou22 % halvempiHotellit kohteessa Quanzhou ovat halvimpia alueella Fujian hinnan ollessa keskimäärin vain 56 € per yö
ALUEEN FUJIAN KALLEIN KAUPUNKIXiamen14 % kalliimpiFujian kalleimmat hotellihinnat löytyvät kohteesta Xiamen, jossa huoneiden hinnat ovat keskimäärin 83 € per yö
SUOSITUIN KAUPUNKI: FUJIANXiamen52 % useampi käyttäjä vierailiEnemmistö momondon käyttäjistä etsii hotelleja Xiamen kuin mistään muusta kaupungista kohteessa Fujian

Tekemistä naapurustossa Fujian


Hotellit suosituissa kaupungeissa Fujian alueella

Alapuolella ovat suosituimmat kaupungit Fujian alueella majoittumiseen sekä joitakin parhaista hotelleista kullakin alueella

Milloin varata hotelli kohteesta Fujian

Katso alla olevat tiedot löytääksesi paras tarjous hotellihuoneelle kohteessa Fujian
Matalasesonkiheinäkuuedullisin kuukausi yöpyä
Huippusesonkielokuukallein aika yöpyä
42 %odotettu hintojen lasku
62 %odotettu hinnannousu

Hinta

44 € - 201 €

Halvin viikonpäiväperjantaion viikon halvin päivä varata
Kallein viikonpäivätorstaion viikon kallein päivä varata
201 €on hotellin keskimääräinen yökohtainen hinta kyseisenä päivänä
55 €on hotellin keskimääräinen yökohtainen hinta kyseisenä päivänä

Kuinka paljon maksaa hotelli kaupungissa Fujian per yö?

Käytä alla olevia tietoja löytääksesi laadukkaita Fujian hotellihuoneita halpaan hintaan
2 tähteä tai vähemmän
3 tähteä
4 tähteä +

Osuvimmat momondo-sivuston käyttäjien löytämät hinnat viimeisten 24 tunnin ajalta.


Hostellit ja halvat hotellit kaupungissa Fujian

Näissä hotelleissa ja hostelleissa yöpyminen on yleensä edullista kaupungissa Fujian

Hotellit kaupungissa Fujian, joissa paras hinta-laatusuhde

Näillä Fujian hotelleilla on paras hinta-asiakasarvio suhde

Hyödyllisiä tärppejä Fujian hotelleista

Saat nopean yleiskatsauksen hinta- ja majoitustrendeistä vierailullesi kohteeseen Fujian

Halvin hotellihinta

15 €

Suosituin hotelli (5-tähteä)

Kempinski Hotel Fuzhou

Hotellit lähellä lentokenttää

97

Keskimääräinen oleskelun kesto

7 päivää
Halvin hinta huoneelle Fujian löydetty viimeisten 7 päivän aikana on 15 €/yö. Tämä hinta on saatavilla Quanzhou Dehua Haolaideng Hotel, 3-tähden hotelli.
Matkusta mukavasti, kun varaat huoneen Kempinski Hotel Fuzhou, suosituimmasta viiden tähden hotellista Fujian(8,9/10 luokitus - perustuu 56 arvosteluun).
Fujian löytyy 97 hotellia lähellä Fuzhou. Dolphin Bay Apartment on lähin 0,1 km etäisyydellä tältä lentoasemalta.
Ihmiset viipyvät keskimäärin 7 päivää majoittuessaan hotelleihin Fujian. Keskimääräinen majoitushinta 7 päiväksi Fujian viime viikolla on 932 €.

Tietoja majoittumisesta kohteessa Fujian

Lue nämä tärkeät matkavinkit ennen kuin varaat hotellin kohteessa Fujian

Kulttuurista kiinnostuneelle matkustajalle Fujianin maakunta Kiinan kaakkoisrannikolla tarjoaa paljon nähtävää ja koettavaa. Maakunnasta löytyy useita UNESCOn maailmanperintökohteeksi luokiteltuja nähtävyyksiä, kuten pohjoisosasta löytyvä suosittu Wuyi-vuoristo ja lounaassa sijaitsevat Fujian Tulou -asumukset. Mikäli haluat kohteeksi kaupungin, josta löydät ihmisvilskettä, yöelämää, hienoja temppeleitä ja paljon nähtävyyksiä, varaa hotelli Fujianin maakunnasta Xiamenin kaupungista. Kaupungin kenties hienoimmalta alueelta, Gulangyun hienoja rantoja ja komeaa arkkitehtuuria sisältävältä ja vain kävelijöille sallitulta saarelta löydät majoitukseksi esimerkiksi Xiamen Gulangyu Heitan Hotelin. Taiteiden ja kulttuurin ystäville Fujianin maakunnassa lähes pakolliseksi kohteeksi voitaneen laskea Fuzhoun kaupungissa Minjiang-joen varrella sijaitseva jättimäinen kulttuuri- ja taidekeskus. Maakunnan monista hienoista temppeleistä löytyy Fuzhousta myös hieno esimerkki: Tang-dynastian aikaan rakennettu Yongquan-temppeli. Oopperan ystäviä hemmottelee puolestaan Quanzhoun suuressa kaupungissa sijaitsevat kehutut Gaojia- ja Liyuan-oopperatalot. Rannikon suurista kaupungeista, kuten Quanzhousta, Fuzhousta ja Xiamenista, löydät kattavimman tarjonnan viihdettä, yöelämää ja erilaisia taiteen muotoja. Sisämaastossa pystyt puolestaan ottamaan eniten irti maakunnan komeista maisemista Wuyi-vuoriston lisäksi esimerkiksi Tainingin luonnonpuistossa ja idyllisissä pienemmissä kylissä.

Fujianin maakunta on historian saatossa tullut kuuluisaksi erityisesti äärimmäisen laadukkaasta teestä ja vielä 1800-luvulla maakunnan pääkaupunki Fuzhou oli Kiinan vilkkain teesatama. Lähes joka puolelta maakuntaa voit edelleen löytää monipuolisia teevalikoimia tarjoavia kuppiloita ja kauppoja. Kaikissa maakunnan kaupungeissa voit nauttia rannikkosijainnin vuoksi paljolti mereneläviin keskittyvästä tarjonnasta, jossa simpukat ja ravut näyttelevät suurta osaa. Fujianin alueella erilaiset keitot ovat myös todella suosittuja. Perinteisiin maakunnan annoksiin lukeutuvat muun muassa osterimunakkaat, kalapyörykät ja monenlaiset hapanimeläannokset. Muutenkin yksi maakunnan mielenkiintoisimmista ja antoisimmista kaupungeista, Xiamen, tarjoaa ravintolaruuan ystäville erinomaisen syyn vierailuun. Hotellit Fujianin maakunnassa ja Xiamenin kaupungissa ovat helppoja löytää. Hyvänä esimerkkinä toimii suositulla ja vilkkaalla alueella sijaitseva Liangzhu Lifestyle Hotel. Xiamenin laadukkaasta ravintolatarjonnasta löydät mainioita hapanimeläannoksia sekä upeita kalaruokia. Maakunnan suurin kaupunki Quanzhou ja alueen pääkaupunkina toimiva Fuzhou ovat myös erityisesti tarjontansa monipuolisuuden vuoksi laaturavintoloita etsiville matkustajille todella hyviä kohteita.

Fujian on Kiinan kaakkoisrannikolla, suhteellisen lähellä Taiwanin saarivaltiota sijaitseva maakunta, joka on erityisesti tunnettu rannikkokaupungeistaan ja vuoristaan. Hotellit Fujianissa voit löytää hyvin myös sisämaassa sijaitsevista kylistä ja kaupungeista, mutta suosituimpia kaupunkeja yöpymiselle ovat ilman muuta rannikolla sijaitsevat suuret kaupungit. Maakunnan suurin kaupunki, jo aikoinaan Marco Polon kehuma satamakaupunki Quanzhou, tarjoaa paljon nähtävää ja koettavaa aina kulttuurista yöelämään. Yöpymiseen kaupungissa soveltuu hienosti esimerkiksi keskeisellä paikalla sijaitseva ja lyhyet etäisyydet moniin kohteisiin tarjoava Vienna Hotel. Monista nähtävyyksistään tunnettu Xiamen ja sen hienoja siirtomaa-ajan kartanoita sisältävä Gulangyun saari, sekä maakunnan pääkaupunkina toimiva Fuzhou ovat ilman muuta myös kaupunkeja, joissa yöpyminen on suosittua ja joista on helppo löytää halvat hotellit Fujianissa. Liikkuminen suurissa rannikkokaupungeissa hoituu edullisesti monipuolisten linja-autoyhteyksien avulla ja esimerkiksi Fuzhoun kaupungissa metron kyydissä. Suuria rannikon kaupunkeja yhdistävää junarataa pitkin voi kulkea kaupungista toiseen kätevästi aina Zhangzhoun lounaisesta kaupungista koillisessa sijaitsevaan Ningdeen asti.


momondon suosikkihotellit kaupungissa Fujian

Lisätietoja näistä käyttäjien suosimista hotelleista kaupungissa Fujian
Hyatt Regency Xiamen Wuyuanwan

Hyatt Regency Xiamen Wuyuanwan

No. 5 Ri Yuan Er Li Road, Huli, Xiamen, China

8,2
91 €
Sheraton Xiamen Hotel

Sheraton Xiamen Hotel

386-1 Jiahe Road, Huli, Xiamen, China

8,0
87 €
Ji Hotel Xiamen Zhongshan Road Pedestrian Street

Ji Hotel Xiamen Zhongshan Road Pedestrian Street

A1 Building No. 244-248, Zhongshan Road, Siming, Xiamen, China

29 €
Langham Place, Xiamen

Langham Place, Xiamen

No. 4668 Xianyue Road, Huli, Xiamen, China

8,7
81 €
ibis Xiamen Kaiyuan

ibis Xiamen Kaiyuan

870 Xiahe Road, Siming, Xiamen, China

6,7
17 €
Jinjiang Inn Select Xiamen International Airport

Jinjiang Inn Select Xiamen International Airport

No 136-1 Xiangyun 3rd Road, Huli, Xiamen, China

7,8
38 €
ibis Style XM Zhongshan

ibis Style XM Zhongshan

318 Zhongshan Road, Siming, Xiamen, China

8,6
50 €
The Westin Xiamen

The Westin Xiamen

No.396-398, Xian Yue Road, Siming, Xiamen, China

7,5
97 €
Lohkah Hotel & Spa

Lohkah Hotel & Spa

No. 277 Penang Road, Huli District, Xiamen, Ch