Hotellit Bourgogne-Franche-Comté

Hotellit Bourgogne-Franche-Comté

Etsi  1440 hotellitarjousta Bourgogne-Franche-Comté

Bourgogne-Franche-Comté
28. helmikuu — 29. helmikuu2
pe 23/2
ti 27/2
Euroopan paras matkasovellus 2023 -voittaja

Suositut Bourgogne-Franche-Comté hotellit

Löydä täydellinen hotelli vierailullesi kohteeseen Bourgogne-Franche-Comté
Hinta
€39
€314
Arviopisteet
0+
6+
7+
8+
9+
Hotelliluokka
0+
2
3
4
5

Parhaat kaupungit hotellin varaamiseen kohteessa Bourgogne-Franche-Comté

Alapuolelta löytyy keskimääräiset hotellihinnat suosituissa kaupungeissa alueella Bourgogne-Franche-Comté

Hinta

45 € - 91 €

HALVIN KAUPUNKI KOHTEESSA BOURGOGNE-FRANCHE-COMTÉBesançon26 % halvempiHotellit kohteessa Besançon ovat halvimpia alueella Bourgogne-Franche-Comté hinnan ollessa keskimäärin vain 45 € per yö
ALUEEN BOURGOGNE-FRANCHE-COMTÉ KALLEIN KAUPUNKITournus33 % kalliimpiBourgogne-Franche-Comté kalleimmat hotellihinnat löytyvät kohteesta Tournus, jossa huoneiden hinnat ovat keskimäärin 91 € per yö
SUOSITUIN KAUPUNKI: BOURGOGNE-FRANCHE-COMTÉDijon69 % useampi käyttäjä vierailiEnemmistö momondon käyttäjistä etsii hotelleja Dijon kuin mistään muusta kaupungista kohteessa Bourgogne-Franche-Comté

Tekemistä naapurustossa Bourgogne-Franche-Comté


Hotellit suosituissa kaupungeissa Bourgogne-Franche-Comté alueella

Alapuolella ovat suosituimmat kaupungit Bourgogne-Franche-Comté alueella majoittumiseen sekä joitakin parhaista hotelleista kullakin alueella

Milloin varata hotelli kohteesta Bourgogne-Franche-Comté

Katso alla olevat tiedot löytääksesi paras tarjous hotellihuoneelle kohteessa Bourgogne-Franche-Comté
Matalasesonkimaaliskuuedullisin kuukausi yöpyä
Huippusesonkilokakuukallein aika yöpyä
41 %odotettu hintojen lasku
74 %odotettu hinnannousu

Hinta

74 € - 477 €

Halvin viikonpäivätorstaion viikon halvin päivä varata
Kallein viikonpäivätiistaion viikon kallein päivä varata
76 €on hotellin keskimääräinen yökohtainen hinta kyseisenä päivänä
477 €on hotellin keskimääräinen yökohtainen hinta kyseisenä päivänä

Kuinka paljon maksaa hotelli kaupungissa Bourgogne-Franche-Comté per yö?

Käytä alla olevia tietoja löytääksesi laadukkaita Bourgogne-Franche-Comté hotellihuoneita halpaan hintaan
2 tähteä
2 tähteä tai vähemmän
3 tähteä
3 tähteä
4 tähteä
4 tähteä +

Osuvimmat momondo-sivuston käyttäjien löytämät hinnat viimeisten 24 tunnin ajalta.


Hostellit ja halvat hotellit kaupungissa Bourgogne-Franche-Comté

Näissä hotelleissa ja hostelleissa yöpyminen on yleensä edullista kaupungissa Bourgogne-Franche-Comté

Hotellit kaupungissa Bourgogne-Franche-Comté, joissa paras hinta-laatusuhde

Näillä Bourgogne-Franche-Comté hotelleilla on paras hinta-asiakasarvio suhde

Hyödyllisiä tärppejä Bourgogne-Franche-Comté hotelleista

Saat nopean yleiskatsauksen hinta- ja majoitustrendeistä vierailullesi kohteeseen Bourgogne-Franche-Comté

Halvin hotellihinta

40 €

Suosituin hotelli (5-tähteä)

Grand Hotel La Cloche Dijon MGallery

Hotellit lähellä lentokenttää

350
Halvin hinta huoneelle Bourgogne-Franche-Comté löydetty viimeisten 7 päivän aikana on 40 €/yö. Tämä hinta on saatavilla hotelF1 Dijon nord.
Matkusta mukavasti, kun varaat huoneen Grand Hotel La Cloche Dijon MGallery, suosituimmasta viiden tähden hotellista Bourgogne-Franche-Comté(8,4/10 luokitus - perustuu 1 618 arvosteluun).
Bourgogne-Franche-Comté löytyy 350 hotellia lähellä Dole Tavaux. La Bonardière on lähin 1,2 km etäisyydellä tältä lentoasemalta.

Tietoja majoittumisesta kohteessa Bourgogne-Franche-Comté

Lue nämä tärkeät matkavinkit ennen kuin varaat hotellin kohteessa Bourgogne-Franche-Comté

Mitkä ovat parhaita alueita Burgundi-Franche-Comtéssa taiteen ja viihteen näkemiseen?

Alue koostuu kahdesta alun perin erillisestä alueesta Burgundista ja Franche Comtésta. Ne yhdistyivät vuonna 2016. Alue sijaitsee Keski-Ranskassa ja sillä on pitkä ja monivaiheinen historia. Hotellit Burgundi-Franche-Comtéssa ovat viihtyisiä. Besançon kaupungin Ranskan itäisellä laidalla tiedetään olleen olemassa jo antiikin Rooman aikaan, koska se on mainittu antiikin ajoilta säilyneissä kirjoituksissa ja kirjeissä. Kaupunki on tunnettu esimerkiksi kellojen valmistuksesta. Tämän lisäksi se on nimetty taiteen ja historian kaupungiksi sen värikkään historiallisen ja kulttuurisen perinnön sekä uniikin arkkitehtuurin vuoksi. Kaupungissa voit yöpyä esimerkiksi Hôtel Fontainen Argent - Center Villessä. Se sijaitsee melko lähellä Cité de Archin kulttuurikeskuksesta. Halvat hotellit Burgundi-Franche-Comtésta voit löytää momondon kautta ja näin pääset tutustumaan historiallisiin nähtävyyksiin tai nauttimaan raikkaasta ilmasta alueen kauniissa luonnossa. Alue on kuin luotu pyöräilyretkille kauniilla maaseudulla. Pyöräretkeen voi myös helposti yhdistää viininmaistelun paikallisella viinitilalla. Voit lähteä myös tutustumaan tryffelikoirien työhön. Kierrokseen kuuluu lisäksi paljon tietoa tryffeleistä ja pieniä maistiaisia tästä harvinaisesta herkusta.

Mitkä kaupungit Burgundi-Franche-Comtéssa ovat parhaita ruokailemiseen?

Ranskalainen keittiö on kulinaristin taivas. Se hyväksyttiin vuonna 2010 Unescon aineettoman kulttuuriperinnön luetteloon ensimmäisenä yksittäisen maan gastronomiana. Maa on tunnettu siitä, että laadukasta ruokaa arvostetaan ja sen eteen jaksetaan nähdä vaivaa – unohtamatta tietenkään maailmallakin tunnettuja ranskalaisia viinejä. Varaa hotelli Burgundi-Franche-Comtén alueelta ja lähde katsastamaan, mitä makuelämyksiä juuri tällä alueella on tarjota. Etenkin Burgundin alue on tunnettu viinitarhoistaan. Viinitiloille pääsee myös tutustumiskierroksille, joilla pääsee perehtymään tarkemmin siihen, miten alueen kuuluisat viinit valmistetaan. Toinen tunnettu viininviljelyalue on Saint-Amour-Bellevuen kunta. Kunnasta löytyy myös kahden Michelin tähden tunnelmallinen Au 14 Fevrier -ravintola. Se hurmaa asiakkaat ranskalaisella ruualla, jossa on vivahteita japanilaisesta ruokakulttuurista. Kunta sijaitsee lähellä Mâconin kaupunkia, josta löytyy mukavia hotelleja. Oma elämyksensä on esimerkiksi Hôtel de Bourgogne - Mâcon, jonka huoneet ovat ylelliseen tyyliin sisustettu. Ranskassa ei voi myöskään vierailla nauttimatta juustoja, joista maa on tunnettu. Tapana on nauttia juustoja pääruuan jälkeen ennen jälkiruokaa. Esimerkiksi Petit Pierre -ravintola Besanconissa on saanut kiitosta hyvistä juustoista.

Missä suosituissa kaupungeissa Burgundi-Franche-Comtéssa kannattaa vierailla?

Dijon on alueen pääkaupunki. Se sijaitsee hyvien kulkuyhteyksien päästä monista merkittävistä kaupungeista Ranskassa, kuten Pariisista tai Lyonista. Sinne on siis helppo pistäytyä vaikka vain yhdeksi yöksi, ja alueella on annettavaa myös pidemmälle vierailulle. Etsi halvat hotellit Burgundi-Franche-Comtésta ja voit jäädä sinne vaikka viikoksi. Dijonista löytyy useita historiallisia nähtävyyksiä, kuten esimerkiksi riemukaari eli Guillaumen portti Darcy-aukiolla aivan kaupungin keskustassa. Dijonissa kannattaa yöpyä esimerkiksi Residence Du Pre Aux Clercs -hotellissa aivan kaupungin suurien nähtävyyksien lähellä. Kävelymatkan päästä löytyy esimerkiksi Magnin museo, josta on merkittävä kokoelma taidetta. Kaupungissa ollessaan kannattaa vierailla myös mahtavassa Dijonin katedraalissa. Burgundi-Franche-Comten hotellit ovat monipuolisia. Jokaiseen makuun ja budjettiin sopivia hotelleja voit varata momondon kautta. Beaune on yksi alueen historiallisista kaupungeista, joka on säilynyt hyvässä kunnossa. Kauniin arkkitehtuurin lisäksi kaupungissa kannattaa herkutella paikallisella ruualla ja viinillä. Etenkin Musee de l’Hotel-Dieu on näkemisen arvoinen. Rakennus on jo pelkästään ulkoapäin mahtava ilmestys. Sisälleen se kätkee entisen sairaalan, joka on muutettu museoksi.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii hotellia Bourgogne-Franche-Comté?

11 472 toimijaa on valittavissa hotellia Bourgogne-Franche-Comté helmikuuta 2024 alkaen.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt hotellia Bourgogne-Franche-Comté hinnat?

hotellia Bourgogne-Franche-Comté hinnat päivitettiin viimeksi tänään.