La Gorce naapurustosta löytyvät Miami Beach hotellit

Löydä parhaat tarjoukset 18 hotellille kaupungin Miami Beach naapurustossa La Gorce

Tulopäivä
Lähtöpäivä
Vertaile vs. momondo |

Muut naapurustot Miami Beach

Etkä ole varma yöpymisestä naapurustossa La Gorce? Tutustu näihin lähellä sijaitseviin Miami Beach naapurustoihin

Paras aika varata La Gorce hotelli

Käytä alla olevia tietoja löytääksesi varmasti paras aika suunnitella majoittumista kaupungin Miami Beach La Gorce alueella
Halvin aika varata
Halvin aika varata hotelleita kohteessa La Gorce on: 3 tähteä, 77 päivää ennen.
3 tähteä
86 € - 122 €

Tietoja majoittumisesta paikassa La Gorce, Miami Beach

Lue nämä tärkeät matkavinkit ennen kuin varaat hotellin kohteessa La Gorce

Mitkä ovat parhaimmat nähtävyydet Miami Beachin La Gorcessa?

Oletko varaamassa hotellia Miami Beachin La Gorcesta? La Gorce on muutamasta saaresta koostuva alue Miami Beachin keskivaiheilla, Mid-Beachillä, South Beachin ja North Beachin välissä. Monet tulevat Miami Beachille rantalomalle, mutta kaupungissa on tarjolla matkailijalle myös muuta ajanvietettä, esimerkiksi hyvät ostosmahdollisuudet ja ennen kaikkea hyvät puitteet harrastaa eri liikuntamuotoja. La Gorcen alueella on golfkenttä, mutta se on yksityinen ja kuuluu paikalliselle La Gorce Country Clubille. Golfin harrastamiseen voit kysyä mahdollisuutta esimerkiksi Miami Beach Golf Clubilta Bayshoren alueelta. Hotelleita Miami Beachin La Corgessa ei ole monia, mutta voit majoittua erittäin mukavasti Bluebird Suites Monte Carlo Miami Beach -hotellissa. Hotelli huoneistoineen tarjoaa suoran pääsyn rannalle ja esimerkiksi kaksi ulkouima-allasta. Voit harrastaa tennistä ja käydä hotellin kuntosalilla. Nähtävyyksiä löydät hieman kauempaa, esimerkiksi South Beachin alueelta, jossa sijaitsevat muun muassa koko Miami Beachin tunnetuimmat rannat, Art Deco -tyylisuunnan rakennuksistaan tunnettu alue Art Deco Historic District, kasvitieteellinen puutarha Miami Beach Botanical Garden ja The Bass -taidemuseo ja veistospuisto. Ostoksille voit suunnata vaikka South Beachin kuuluisalle ostoskadulle Lincoln Roadille. Tutustu La Gorcen alueen hotellitarjontaan momondon sivuilla ja tee varaus kätevästi jo tänään.

Mitkä ovat parhaimmat ravintolat Miami Beachin La Gorcessa?

La Gorcessa ei ole ravintoloita Country Clubin yksityistä tarjontaa lukuun ottamatta. Lähin ravintola on kenties Bayshoren puolella sijaitseva kiinalainen ravintola Mike's China Beach Chinese Restaurant. Miami Beachin ravintolatarjonta yleisesti ottaen on värikästä ja voit nauttia useiden eri maanosien ja keittiöiden antimista. Esimerkiksi melko läheltä Miami Beachin keskivaiheilta, Mid-Beachin alueelta, löydät kiinaisravintola Hakkasan Miamin, sushia tarjoilevan Nobu Miamin ja grilliruokaan keskittyvän Lola Restaurant & Grillin. Ravintoloita löytyy myös North Beachilta ja South Beachilta hieman etäämmältä. North Beachillä sijaitsevat esimerkiksi pihviravintola New Campo Argentino Steakhouse ja kolumbialainen ravintola Mi Colombia. South Beachilla voit illastaa esimerkiksi argentiinalaista ruokaa tarjoilevassa Leynia Restaurant -ravintolassa tai pihviä ja mereneläviä valmistavassa LT Steak & Seafood -ravintolassa. Etenkin South Beach muuntuu illan edetessä myös vilkkaaksi yöelämän keskukseksi. Löydät sieltä klubeja ja baareja, joissa voit tanssia, nauttia drinkin tai pari ja jutustella paikallisten kanssa. Etsi halvat hotellit Miami Beachin La Gorcessa ja sen lähettyvillä, niin voit nauttia rantaelämästä huvituksineen pikkutunneille saakka. Varaamisessa voit käyttää momondon kätevää sivustoa.

Millä läheisillä alueilla kannattaa käydä?

Miami Beachin La Gorcen hotellit tarjoavat hyvät puitteet lomalle Miamissa. Pääset liikkumaan helposti myös muille alueille. Läheiselle Bayshoren saarelle La Corgen eteläpuolella on matkaa vain parinkymmenen minuutin verran. Jos et halua taittaa matkaa kävellen, melko harvakseltaan kulkeva bussi 115 vie perille vajaassa parissakymmenessä minuutissa. Mikäli kohteenasi on Mid-Beach ja esimerkiksi sen ravintolat ja rantaviiva, matkaa kertyy jo reilummin. Perille pääset esimerkiksi kahden tai kolmen bussin yhdistelmällä noin puolessa tunnissa. Voit valita alkumatkalle esimerkiksi bussin 115 ja vaihtaa sitten bussiin numero 110. Lähtöjä on muutama tunnin aikana. Myös South Beachille, sen kehutuille rannoille, nähtävyyksiin, ravintoloihin ja yöelämään on hieman enemmän matkaa. Pääset perille bussilla puolessa tunnissa tai tunnissa. Valittavissasi on muutamia eri busseja tai bussien yhdistelmiä. Suoraan perille vievät bussit 115 ja 120. North Beachin suuntaan puolestaan pääsee esimerkiksi bussilla 115 toiseen suuntaan. Matka vie vajaat parikymmentä minuuttia. Voit matkustaa Miami Beachin busseissa joko muutaman dollarin kertalipulla tai ostaa yhden päivän tai seitsemän päivän lipun.

Kuinka monta päivää minun kannattaa yöpyä kohteessa La Gorce, Miami Beach?

Ihmiset yöpyvät keskimäärin kohteessa La Gorce yhteensä 6 yötä.

Mikä on hotellihuoneen hinta kohteessa Miami Beach La Gorce?

Hotellihuone kohteessa La Gorce kustantaa yleensä 140 € per yö. Tämä luku on keskiarvo ja hinnat vaihtelevat sijainnin, palveluiden ja huoneen saatavuuden mukaan haluamassasi hotellissa.


Muita suosittuja kaupunkeja lähellä Miami Beach

Tutustu alueen Florida muihin kaupunkeihin, joista momondon käyttäjät tykkäävät