Top-hotellit
Kaupungit
Oivalluksia
Usein kysyttyä (FAQ)
Hotellit Epeiros

Hotellit Epeiros

Etsi  464 hotellitarjousta Epeiros

Epeiros
19. July — 20. July2
Fri 19/7
Sat 20/7
Euroopan paras matkasovellus 2023 -voittaja

Suositut Epeiros hotellit

Löydä täydellinen hotelli vierailullesi kohteeseen Epeiros
Hinta
€62
€295
Arviopisteet
0+
6+
7+
8+
9+
Hotelliluokka
0+
2
3
4
5

Hotellit suosituissa kaupungeissa Epeiros alueella

Alapuolella ovat suosituimmat kaupungit Epeiros alueella majoittumiseen sekä joitakin parhaista hotelleista kullakin alueella

Kuinka paljon maksaa hotelli kaupungissa Epeiros per yö?

Käytä alla olevia tietoja löytääksesi laadukkaita Epeiros hotellihuoneita halpaan hintaan
2 tähteä tai vähemmän
3 tähteä
4 tähteä +

Osuvimmat momondo-sivuston käyttäjien löytämät hinnat viimeisten 24 tunnin ajalta.


Hostellit ja halvat hotellit kaupungissa Epeiros

Näissä hotelleissa ja hostelleissa yöpyminen on yleensä edullista kaupungissa Epeiros

Hotellit kaupungissa Epeiros, joissa paras hinta-laatusuhde

Näillä Epeiros hotelleilla on paras hinta-asiakasarvio suhde

Hyödyllisiä tärppejä Epeiros hotelleista

Saat nopean yleiskatsauksen hinta- ja majoitustrendeistä vierailullesi kohteeseen Epeiros

Halvin hotellihinta

34 €

Suosituin hotelli (5-tähteä)

Spyridonou House

Hotellit lähellä lentokenttää

3218

Keskimääräinen oleskelun kesto

7 päivää
Halvin hinta huoneelle Epeiros löydetty viimeisten 7 päivän aikana on 34 €/yö. Tämä hinta on saatavilla Ritual Greece Appartement 2.
Matkusta mukavasti, kun varaat huoneen Spyridonou House, suosituimmasta viiden tähden hotellista Epeiros(9,8/10 luokitus - perustuu 76 arvosteluun).
Epeiros löytyy 3 218 hotellia lähellä Préveza Aktion. Grecos apartment on lähin 1,4 km etäisyydellä tältä lentoasemalta.
Ihmiset viipyvät keskimäärin 7 päivää majoittuessaan hotelleihin Epeiros. Keskimääräinen majoitushinta 7 päiväksi Epeiros viime viikolla on 1535 €.

Milloin varata hotelli kohteesta Epeiros

Katso alla olevat tiedot löytääksesi paras tarjous hotellihuoneelle kohteessa Epeiros
Matalasesonkimaaliskuuedullisin kuukausi yöpyä
Huippusesonkilokakuukallein aika yöpyä
74 %odotettu hintojen lasku
84 %odotettu hinnannousu

Hinta

49 € - 1187 €

Halvin viikonpäivätiistaion viikon halvin päivä varata
Kallein viikonpäiväsunnuntaion viikon kallein päivä varata
49 €on hotellin keskimääräinen yökohtainen hinta kyseisenä päivänä
246 €on hotellin keskimääräinen yökohtainen hinta kyseisenä päivänä

Parhaat kaupungit hotellin varaamiseen kohteessa Epeiros

Alapuolelta löytyy keskimääräiset hotellihinnat suosituissa kaupungeissa alueella Epeiros

Hinta

62 € - 81 €

HALVIN KAUPUNKI KOHTEESSA EPEIROSIgoumenítsa10 % halvempiHotellit kohteessa Igoumenítsa ovat halvimpia alueella Epeiros hinnan ollessa keskimäärin vain 62 € per yö
ALUEEN EPEIROS KALLEIN KAUPUNKIPárga15 % kalliimpiEpeiros kalleimmat hotellihinnat löytyvät kohteesta Párga, jossa huoneiden hinnat ovat keskimäärin 81 € per yö
SUOSITUIN KAUPUNKI: EPEIROSPárga66 % useampi käyttäjä vierailiEnemmistö momondon käyttäjistä etsii hotelleja Párga kuin mistään muusta kaupungista kohteessa Epeiros

Tietoja majoittumisesta kohteessa Epeiros

Lue nämä tärkeät matkavinkit ennen kuin varaat hotellin kohteessa Epeiros

Mitkä ovat parhaita alueita Epeiroksessa taiteiden ja viihteen näkemiseen?

Epeiros Kreikan luoteisosassa on tunnettu erityisesti monipuolisista ja komeista luontokohteistaan, niiden tarjoamista vaellus- ja aktiivilomailun mahdollisuuksista sekä Joonianmeren rannikon lukuisista rantakohteistaan. Maakunta on tästä huolimatta myös kulttuurianniltaan varsin rikas, eikä esimerkiksi historiasta kiinnostuneen matkustajan tarvitse retkillään pettyä. Epeiroksessa hotellit voi taide- ja kulttuurimatkailija varata vaikka alueen pääkaupungista Ioanninasta. Hotel Antique kaupungin upeassa vanhassa osassa tarjoaa loistavat mahdollisuudet tutustua muureilla ympäröityyn Ioanninan linnaan ja sen alueella sijaitseviin linnoituksiin sekä lukuisiin museoihin. Hintataso on alueella varsin kohtuullinen ja on suorastaan erikoista, mikäli et löydä halpoja hotelleja Epeiroksesta. Kulttuurianniltaan oiva kohde löytyy pääkaupungin lisäksi myös maakunnasta esimerkiksi sen lounaisosassa sijaitsevan Prevezan kaupungin muodossa, jossa kävijät voivat kuvankauniiden rantojen lisäksi ahmia historiaa Nikopoliksen arkeologisessa museossa ja saman alueen lukuisissa raunioissa, Pantocratorin linnassa sekä St. George -linnoituksessa.

Mitkä kaupungit Epeiroksessa ovat parhaita ateriointiin?

Hyvää ruokaa nauttiakseen voi matkailija valikoida hotellit Epeiroksen maakunnasta melkein mistä vain. Alueelle ominaista ovat hyvin maitopohjaiset ruuat, jugurtit ja juustot. Paikallisia juustoja tarjotaan useissa pienemmissäkin ravintoloissa ja juustonystäville riittää maisteltavaa. Mainio paikka majoitukselle löytyy esimerkiksi Pargan ihastuttavan värikkäiden kujien seasta, keskeisellä paikalla kaupungissa sijaitsevassa Palatino Hotellissa. Hienojen maisemien, mielenkiintoisen kaupungin ja komeiden rantojen lisäksi kaupungin ravintolat, kuten majoituksen läheltä löytyvät Victoria ja Sakis, ovat mainio esimerkki alueen laadukkaista ravintoloista. Palvelu on mukavaa, valikoimaa riittää, hintataso on varsin edullinen, ja laatu annoksissa on varsin kohdallaan. Muita hienoja kaupunkeja ruuan ystäville on vaikka kuinka paljon. Näistä esimerkkeinä toimikoon alueen pääkaupunki Ioannina ja Joonianmeren rannalla sijaitseva Igoumenitsa. Epeiroksessa on myös mahdollisuus tutustua viinitiloihin. Ioanninasta luoteeseen löytyvällä Glinavos-viinitilalla pääsee esimerkiksi tekemään opastettuja kierroksia, maistelemaan paikallisesti tuotettuja viinejä, ja hankkimaankin paikan päällä pullotettuja tuotteita.

Missä suosituissa Epeiroksen kaupungeissa on parasta yöpyä?

Epeiros, joka tunnetaan kansainvälisesti nimellä Epirus, on Kreikan luoteisosassa sijaitseva maakunta, jota rajaa pohjoisessa Albania ja lännessä Joonianmeri. Alue tarjoaa matkailijoille paljon erilaisia vaihtoehtoja lomailuun ja halvat hotellit Epeiroksessa voikin valikoida omien mieltymyksien mukaan eri alueilta. Kohteita löytyy erityisesti luontomatkoista kiinnostuneille, mutta mahtavia rantakohteitakin on hyvin tarjolla. Parhaimmillaan loman aikana voi yhdistää nämä kaikki sopivassa kohteessa tai kiertämällä esimerkiksi vuokra-autolla useita paikkoja. Varaa hotellit maakunnan vilkkaasta pääkaupungista Ioanninasta, esimerkiksi Kentrikon Hotellista, ja anna itsellesi mahdollisuus kokea eläväisen kaupungin hienouksien lisäksi alueelle ominaisesti upeaa luontoa, historiallisia nähtävyyksiä ja kulttuurikohteita. Maakunnan pohjoisosassa ja Ioanninan eteläpuolella löydät puolestaan upean jylhiä maisemia ja lähes loputtomasti aktiiviloman mahdollisuuksia vaeltamisesta koskenlaskuun. Sivotan kaupunki alueen länsilaidalla tarjoaa ihanan lomaparatiisin rannoista ja luonnosta nautiskelijalle. Hotellit Epeiroksesta tulee monesti valittua myös suosituista kohteista Igoumenitsa ja Parga, jotka sijaitsevat myös Joonianmeren rannikolla. Alueen suuremmissa kaupungeissa löydät julkisen liikenteen kulkumahdollisuuksista edulliset linja-autot, mutta monesti liikkuminen on erityisesti lyhyillä etäisyyksillä helpointa kävellen tai taksilla. Epeiroksen lomalla vuokra-auto on erinomainen liikkumistapa kaupunkien välillä, vaikka busseja liikennöi pidemmilläkin matkoilla. Autoa itse ajellen voi tutustua vielä laajemmin alueen idyllisiin kyliin ja nähtävyyksiin.

Kuinka monen toimijan joukosta momondo etsii hotellia Epeiros?

Valittavissa olevien toimijoiden määrä hotellia Epeiros osiossa on 3 214 heinäkuuta 2024 alkaen.

Milloin momondo on viimeksi päivittänyt hotellia Epeiros hinnat?

hotellia Epeiros hinnat päivitetaan jokaisena päivänä.

Sijaitseeko nähtävyyden Sarakiniko Beach lähellä hotelleja?

Jos suunnittelevat yöpyväsi momondon suosittelemassa hotellissal kaupungin Epeiros alueella, jotka ovat lähinnä Sarakiniko Beach voit olettaa maksavasi noin 100 €/yö. Tämä hinta vaihtelee vuodenajan mukaan. Yleensä hinta, joka on alle 100 €/yö on hyvä tarjous momondon käyttäjien keskuudessa, jotka yöpyvät lähellä nähtävyyttä Sarakiniko Beach. Hotellit lähellä Sarakiniko Beach ovat tyypillisesti 26 % kalliimpia kuin hotellit keskimäärin kaupungissa Epeiros, missä keskihinta on 73 €.

Paljon hotellit maksavat keskimäärin lähellä Valtos Beach?

Alapuolella on 11 käyttäjien suosittelemaa hotellia kaupungin Epeiros alueella, jotka ovat lähimpänä nähtävyyttä Valtos Beach. Keskimääräinen hotellihinta lähellä nähtävyyttä Valtos Beach on 97 €/yö. Hinnat vaihtelevat useiden tekijöiden perusteella mukaan lukien vuodenaika. Hotellit lähellä Valtos Beach ovat tyypillisesti 24 % kalliimpia kuin hotellit keskimäärin kaupungissa Epeiros, missä keskihinta on 73 €.

Kuinka paljon maksaa hotelli lähellä Port of Igoumenitsa nähtävyyskohdetta?

momondon käyttäjät suosittelevat 6 hotellia niille, jotka haluavat yöpyä lähellä nähtävyyttä Port of Igoumenitsa. Tämän alueen hotellit maksavat keskimäärin 61 € per yö. Hinnat vaihtelevat useiden tekijöiden perusteella mukaan lukien vuodenaika. Hotellit lähellä Port of Igoumenitsa ovat tyypillisesti 16 % halvempia kuin hotellit keskimäärin kaupungissa Epeiros, missä keskihinta on 73 €.


Miksi käyttää momondo?

Miksi minun pitäisi varata majoitus kohteessa Epeiros momondon kautta?

Majoituksen tai hotellit varaaminen kohteessa Epeiros on helppoa momondon avulla. Sivustomme käyttöminen on ilmaista, eikä meillä ole piilokuluja tai maksuja. momondo vertailee satoja verkkosivustoja ja tarjoaa sinulle kaikki Epeiros hotellit ja muut majoitusvaihtoehdot yhdessä paikassa.

Miten momondo auttaa minua löytämään hyvän majoituspaikan kohteessa Epeiros?

Momondon avulla voit löytää loistavan majoituspaikan kohteesta Epeiros. Voit järjestellä kaikki majoitusvaihtoehdot löytääksesi juuri sinulle sopivan paikan. Etsitkö majoitusta, jossa on uima-allas tai 24h-vastaanotto? Meillä on suodattimet sitä varten. Ilmainen aamiainen? momondo löytää ne myös sinulle. Suodata arvostelun, hinnan ja monien muiden tekijöiden perusteella, kaikki ilmaiseksi, kaikki momondon sivuilla.


Säästä rahaa, kun varaat hotelleja momondosta
Parhaat hotellitarjoukset
Parhaat hotellitarjoukset
Katso yli 3 miljoonan hotellien ja majoituspaikkojen tarjoukset yhdestä paikasta.
Ilmainen peruutus
Ilmainen peruutus
Käytä suodattimia löytääksesi majoituksia ilmaisella peruutuksella.
Miljoonia arvosteluja
Miljoonia arvosteluja
Tarkista asiakasarviot miljoonien todellisten vierasarvostelujen perusteella.
Hintavahdit
Hintavahdit
Etkö ole vielä valmis varaamaan? seurataksesi hintoja.

Helpompi tapa hallita matkaa kohteeseen Epeiros

Teemme aikataulujen, järjestämisen ja matkustamisen ystävien tai perheen kanssa erittäin helpoksi. Trips-palvelu on ilmainen — ja pääset niihin käsiksi missä tahansa oletkaan tai riippumatta siitä, mitä kautta teit varauksen.

Saat ilmoituksen, jos hinta laskee

Päivittäiset hinnanmuutokset postilaatikkoosi - hintavahtien avulla.
Fri 19/7
Sat 20/7
Haluan, että momondo ja matkakumppanit lähettävät minulle tietoa palveluista ja tuotteista sekä hyvistä tarjouksista ja erikoishinnoista.

Löydä parempia tuloksia majoitukselle kohteessa Epeiros

Suosittuja kaupunkeja Epeiros alueella
Näytetään saman alueen kaupungeissa sijaitsevat hotellit