Globeville naapurustosta löytyvät Denver hotellit

Löydä parhaat tarjoukset 8 hotellille kaupungin Denver naapurustossa Globeville

Tulopäivä
Lähtöpäivä
Vertaile vs. momondo |

Suositut hotellit Globeville, Denver

Löydä täydellinen Denver hotelli Globeville naapurustosta
La Quinta Inn by Wyndham Denver Central
La Quinta Inn by Wyndham Denver Central
5,9
40 €
Näytä tarjoukset
Clarion Hotel Denver Central
Clarion Hotel Denver Central
5,5
68 €
Näytä tarjoukset
Radisson Hotel Denver Central
Radisson Hotel Denver Central
7,3
72 €
Näytä tarjoukset

Muut naapurustot Denver

Etkä ole varma yöpymisestä naapurustossa Globeville? Tutustu näihin lähellä sijaitseviin Denver naapurustoihin

Paras aika varata Globeville hotelli

Käytä alla olevia tietoja löytääksesi varmasti paras aika suunnitella majoittumista kaupungin Denver Globeville alueella
Halvin aika varata
Halvin aika varata hotelleita kohteessa Globeville on: 1-2 tähteä, 71 päivää ennen. 3 tähteä, 78 päivää ennen.
1-2 tähteä
92 € - 105 €
3 tähteä
96 € - 102 €

Denver hotellien hinta naapurustossa Globeville

Käytä alla olevia tietoja löytääksesi laadukkaita Globeville hotellihuoneita kohtuulliseen hintaan

Halvat hotellit Globeville, Denver

Näissä hotelleissa ja hostelleissa yöpyminen on yleensä edullista Globeville naapurustossa
La Quinta Inn by Wyndham Denver Central
La Quinta Inn by Wyndham Denver Central
5,9
40 €
Clarion Hotel Denver Central
Clarion Hotel Denver Central
5,5
68 €
Radisson Hotel Denver Central
Radisson Hotel Denver Central
7,3
72 €

Varaa nämä korkeimmalle rankatut Denver hotellit naapurustossa Globeville

Näillä Globeville hotelleilla on paras hinta-asiakasarvio suhde
Radisson Hotel Denver Central
Radisson Hotel Denver Central
7,3
72 €
La Quinta Inn by Wyndham Denver Central
La Quinta Inn by Wyndham Denver Central
5,9
40 €
Clarion Hotel Denver Central
Clarion Hotel Denver Central
5,5
68 €

Tietoja majoittumisesta paikassa Globeville, Denver

Lue nämä tärkeät matkavinkit ennen kuin varaat hotellin kohteessa Globeville

Mitkä ovat Globevillen suosituimmat nähtävyydet?

Globeville on Yhdysvaltojen Coloradon osavaltion pääkaupungissa, Denverissä, sijaitseva kaupunginosa. Perinteisesti aluetta kutsutaan Pohjois-Denveriksi. Suurelta osin asutuksiin ja teollisuuteen keskittyvällä alueella ei monia perinteisiä maamerkkejä, monumenttejä ja turistinähtävyyksiä ole. Globevillen erityisiin nähtävyyksiin voi laskea läheltä suurta, hiirenloukkunakin tunnettua, moottoritien liittymäkompleksista löytyvää Pyhän Joosefin puolalaista roomalaiskatolista kirkkoa. Myös hotellit Globevillestä löytyvät tasoliittymän lähistöltä. Yöpymiseen soveltuu hyvin esimerkiksi Clarion Hotel Denver Central. Lähistöltä löytyy myös teknisesti jo kaupunginosan ulkopuolelle jäävä Globeville Landing Park -puisto, jossa voi mukavissa joenedusmaisemissa harrastaa esimerkiksi frisbeegolfia. Puisto- ja ulkoilmaihmisille Globevillellä on tarjota muutama muukin mukava puisto, joissa viettää aikaa. Argo Park soveltuu mainiosti koko perheelle, eikä vähiten sen mukavan ja lapsille sopivan ulkoilma-altaan vuoksi. Hieman pohjoisemmasta löytyvillä Carpio Sanguinette -puiston ja Heron-lammen luontoalueilla on rentouttavat kävely- ja pyöräilymahdollisuudet luonnonmukaisemmissa maisemissa ja poissa keskustan vilinästä. Taiteen ystäville Globevillestä löytyy, nimensä mukaisesti South Platte -joen ääreltä, Globeville Riverfront Arts Center, jonka hauskan taitelijamaisesta miljööstä löytyy paljon erilaisia taideteoksia ihasteltavaksi.

Mitkä ravintolat ovat suosituimpia Globevillessä?

Ravintolapuolella Globeville tarjoaa pääosin edullisemman hintaluokan herkuttelua, mutta erittäin monipuolisella ravintolatarjonnalla. Perinteistä amerikkalaista tienvarsiruokailua voi kokeilla esimerkiksi Old West Pancake House -ravintolassa. Autenttiseen meksikolaistyyliseen herkutteluun soveltuu taasen Casa Don Juan, josta monien kohtuuhintaisten meksikolaisherkkujen lisäksi saa näyttäviä drinkkejä. Globe Hall Live Music and BBQ onkin sitten mainio konstailematon saluuna, joka toimii paikkana, missä voi nähdä live-musiikkia ja nauttia herkullisista grilliherkuista. Myös suosittuja lounaspaikkoja ja katuruokaan keskittyneitä herkuttelupisteitä perinteisten suurketjujen lisäksi alueelta löytyy useampiakin. Esimerkkeinä toimii hyvin tuhdeista annoksistaan ja ystävällisestä palvelustaan tunnettu Mía Cocinita ja erittäin suosittu sekä monipuolinen lounaspaikka Comal Heritage Food Incubator. Globevillen hotellit sijaitsevat kaikki lähellä useita ravintoloita. South Platte -joen kaakkoispuolelta löytyvässä hienossa The Source -hotellissa majoittumalla pääsee käsiksi kätevästi myös lähialueiden ravintolatarjontaan. Mukavia illanviettopaikkoja varsinaisten ruokaan keskittyneiden ravintoloiden lisäksi kaupunginosassa edustaa lupsakasta tunnelmastaan tunnettu taverna, Fort Greene, sekä perinteistä urheilubaarin henkeä uhkuva Roo Bar.

Mitkä suositut kaupunginosat lähistöllä ovat käymisen arvoisia?

Edullisen hotellin Globevillestä löytää läheltä juna-asemaa, esimerkiksi Radisson Hotel Denver Centralin, joten kauemmaksi siirtyminen omalta hotellilta on suhteellisen helppoa. Hotellin läheltä on mahdollisuus vuokrata myös auto liikkumista varten, mutta tätä kannattanee harkita vain jos tiedossa on lukuisia matkoja moneen suuntaan, ja matkaajalla on suuri tarve saada kulkea täysin oman aikataulun mukaan. Nappaa itsellesi sopiva hotelli momondon kautta. Alueella toimii junaliikenteen lisäksi useita bussilinjoja. Etelään, kohti Five Pointsin siistejä ravintoloita ja rentoa menoa, pääsee näppärimmin linja-autolla. Kävelymatkakaan ei reippaalle kävelijälle ole liikaa. Sama pätee itään, Elyria-Swansean kaupunginosaan mennessä. Bussilla pääsee paikalle, mutta suorempi reitti on kävellen. Aivan Denverin keskustaankaan ei hirveän pitkä matka ole, mutta Confluence-puiston ja Millennium-sillan tienoille on ehkä silti helpoin mennä junalla tai vielä kätevämmin taksilla. Taksilla ja jalkaisin kulkeminen ovatkinkenties helpoimmat tavat liikkua Denverissä ja Globevillen alueella, elleivät lähtöpaikka ja määränpää satu olemaan suhteellisen lähellä hyvin toimivien paikallisjunien pysäkkejä.

Kuinka monta päivää minun kannattaa yöpyä kohteessa Globeville, Denver?

Matkailijoiden vieraillessa kohteessa Globeville on heidän yleisin vaihtoehtonsa 4 yön yöpyminen.

Mikä on hotellihuoneen hinta kohteessa Denver Globeville?

Hotellit kohteessa Globeville tarjoavat eri hintaluokan huoneita. Hinnat määräytyvät eri tekijöiden, kuten saatavuuden, sijainnin ja palveluiden perusteella. Huoneet maksavat keskimäärin 69 € yöltä.