Old Las Palmas naapurustosta löytyvät Palm Springs hotellit

Löydä parhaat tarjoukset 97 hotellille kaupungin Palm Springs naapurustossa Old Las Palmas

Tulopäivä
Lähtöpäivä
Vertaile vs. momondo |

Suositut hotellit Old Las Palmas, Palm Springs

Löydä täydellinen Palm Springs hotelli Old Las Palmas naapurustosta
7 Springs Inn & Suites
7 Springs Inn & Suites
8,5
117 €
Näytä tarjoukset
Skylark Hotel
Skylark Hotel
8,4
130 €
Näytä tarjoukset
Alcazar Palm Springs
Alcazar Palm Springs
8,7
195 €
Näytä tarjoukset
Worldmark Palm Springs
Worldmark Palm Springs
8,5
111 €
Näytä tarjoukset

Muut naapurustot Palm Springs

Etkä ole varma yöpymisestä naapurustossa Old Las Palmas? Tutustu näihin lähellä sijaitseviin Palm Springs naapurustoihin

Paras aika varata Old Las Palmas hotelli

Käytä alla olevia tietoja löytääksesi varmasti paras aika suunnitella majoittumista kaupungin Palm Springs Old Las Palmas alueella
Halvin aika varata
Halvin aika varata hotelleita kohteessa Old Las Palmas on: 1-2 tähteä, samana päivänä, kun vierailusi alkaa. 3 tähteä, samana päivänä, kun vierailusi alkaa.
1-2 tähteä
136 € - 178 €
3 tähteä
165 € - 195 €

Palm Springs hotellien hinta naapurustossa Old Las Palmas

Käytä alla olevia tietoja löytääksesi laadukkaita Old Las Palmas hotellihuoneita kohtuulliseen hintaan

Halvat hotellit Old Las Palmas, Palm Springs

Näissä hotelleissa ja hostelleissa yöpyminen on yleensä edullista Old Las Palmas naapurustossa
Worldmark Palm Springs
Worldmark Palm Springs
8,5
111 €
Alcazar Palm Springs
Alcazar Palm Springs
8,7
195 €
7 Springs Inn & Suites
7 Springs Inn & Suites
8,5
117 €
Skylark Hotel
Skylark Hotel
8,4
130 €

Varaa nämä korkeimmalle rankatut Palm Springs hotellit naapurustossa Old Las Palmas

Näillä Old Las Palmas hotelleilla on paras hinta-asiakasarvio suhde
Worldmark Palm Springs
Worldmark Palm Springs
8,5
111 €
Alcazar Palm Springs
Alcazar Palm Springs
8,7
195 €
7 Springs Inn & Suites
7 Springs Inn & Suites
8,5
117 €
Skylark Hotel
Skylark Hotel
8,4
130 €

Tietoja majoittumisesta paikassa Old Las Palmas, Palm Springs

Lue nämä tärkeät matkavinkit ennen kuin varaat hotellin kohteessa Old Las Palmas

Mitkä ovat parhaimmat nähtävyydet Palm Springsin Old Las Palmasissa?

Old Las Palmasin kaupunginosa on Kaliforniassa sijaitsevan Palm Springsin kaupungin vanhimpia, ja se on tunnettu ja tunnetaan yhä elokuvatähtien ja muiden kuuluisuuksien asuinpaikkana. Alueella voikin ihan vain kierrellä ja tutustua varakkaan alueen hulppeaan tunnelmaan. Siinä missä Palm Springsin kaupungin varsinaiset nähtävyydet sijoittuvat pikemminkin Downtown Palm Sprinsin ja muiden kaupunginosien alueelle, niin täältä saattaa löytyä menneiden aikojen tähtien häämatkallaan käyttämiä piilopaikkoja. Tarjolla on myös hyvät mahdollisuuden ostoksiin, etenkin jos on valmis käyttämään hieman enemmän rahaa. Esimerkiksi The Shops at Thirteen Forty Five on arkkitehtonisesti tunnetussa rakennuksessa sijaitsevien luksusliikkeiden muodostama kokonaisuus. Löydät sieltä esimerkiksi vintagea, taidetta, vaatteita ja sisustustarvikkeita. Varaa hotellit Palm Springsin Old Las Palmasista ja nauti samasta miljööstä, johon myös lukuisat maailmanluokan tähdet ovat ihastuneet. Hotellit Old Las Palmasissa ovat hyviä vaihtoehtoja, etsitpä sitten hotellihuonetta, huoneistoa tai kokonaista taloa. Joukkoon mahtuvat esimerkiksi Arrive-hotelli ja Arthur Elrod's Escape 4 Bedroom Home, joka on hulppea neljän makuuhuoneen talo.

Mitkä ovat parhaimmat ravintolat Palm Springsin Old Las Palmasissa?

Alueen ravintoloista suosituimpien joukkoon kuuluu Copley's on Palm Canyon, josta on upeat näköalat vuoristoon. Taitavien kokkien johdolla ravintola valmistaa laadukkaampia amerikkalaisia ruokia, joissa on mukana trooppisia ja eurooppalaisia vivahteita. Tämä vaativaan makuun sopiva ravintola sijaitsee North Palm Canyon Drivella. Aivan kaupunginosan rajalla on nimensäkin mukaisesti viineihin erikoistunut baari, V Wine Lounge. Tarjolla on paikallisia kalifornialaisia laatuviinejä, kansainvälisten viinitilojen viinejä, oluita ja cocktaileja. Jos etsit aamupala-, brunssi- tai lounaspaikkaa, Cheeky's North Palm Canyon Drivella tarjoaa hyviä ruoka-annoksia. Ravintola on avoinna aamusta varhaiseen iltapäivään. Jos et näistä esimerkeistä löytänyt vielä itsellesi sopivaa, vaihtoehtoja voi etsiskellä saman kadun, eli North Palm Canyon Driven varrelta. Vaikka Old Las Palmasista löytyy lukuisia ravintoloita, viinibaareja ja kahviloita, varsinaiset yökerhot sijaitsevat muissa kaupunginosissa. Jos haluat yöpyä hyvien ravintoloiden lähellä, Old Las Palmasin hotellit ovat hyviä vaihtoehtoja. Mainioita majapaikkoja ovat esimerkiksi Worldmark Palm Springs ja Skylark Hotel.

Millä läheisillä alueilla kannattaa käydä?

Old Las Palmas on verrattain pieni alue, jota rajaavat pohjoisessa West Stevens Road, etelässä West Alejo Road, idässä North Palm Canyon Drive ja lännessä Via Monte Vista. Naapurikaupunginosiin kuuluvat Chino Canyon pohjoisessa, Downtown Palm Springs etelässä, Vista Las Palmas lännessä sekä El Mirador ja The Movie Colony idässä. Chino Canyon pohjoisessa sijaitsee noin kahden-kolmen kilometrin päässä ja sinne pääsee 10 minuutissa tai varttitunnissa esimerkiksi bussilla numero 4. Downtown Palm Springs etelässä on niin ikään noin kahden kilometrin päässä ja sinne pääsee esimerkiksi bussilla numero 1 reilussa 10 minuutissa. Etenkin Downtown Palm Springsistä löytyy matkailijalle runsaammin nähtävää. Lännessä sijaitsevaan Vista Las Palmasin kaupunginosaan on tarkemmasta määränpäästä riippuen vajaan kilometrin-reilun kilometrin matka, joka taittuu nopeasti kävellen. Vastaavasti kävellen pääsee myös lähellä idässä sijatseviin El Miradoriin ja The Movie Colonyyn, joihin on matkaa muutamasta sadasta metristä kilometriin tai puoleentoista. Päivälipun busseihin ovat hinnaltaan todella edullisia, ja sama koskee kertalippuja. Myös taksit tarjoavat edullisen tavan matkustaa paikasta toiseen. Läheisiin kaupunginosiin taksi maksaa muutaman dollarin. Etsi halvat hotellit Palm Springsistä juuri Old Las Palmasista, niin voit levät rauhassa, mutta pääset helposti muihin, vilkkaampiin kaupunginosiin. Tarjolla on useita vaihtoehtoja, kuten 7 Springs Inn & Suites North Indian Canyon Drivella.

Kuinka monta päivää minun kannattaa yöpyä kohteessa Old Las Palmas, Palm Springs?

Keskimääräinen yöpymisen pituus kohteessa Old Las Palmas on 2 yötä.

Mihin aikaan vuodesta on paras varata hotelli kohteessa Old Las Palmas?

lokakuu on edullisin kuukausi varata hotelli kohteessa Old Las Palmas, ja paras aika löytää hyvä tarjous. Hinnat voivat olla jopa 21 % edullisempia kuin suosituimpina kuukausina.

Mikä on hotellihuoneen hinta kohteessa Palm Springs Old Las Palmas?

Hotellihuone kohteessa Old Las Palmas kustantaa yleensä 195 € per yö. Tämä luku on keskiarvo ja hinnat vaihtelevat sijainnin, palveluiden ja huoneen saatavuuden mukaan haluamassasi hotellissa.

Mikä on halvin viikonpäivä majoittua kohteessa Old Las Palmas?

Old Las Palmas hotellihuoneet ovat yleensä edullisimpia torstai ja kalleimpia perjantai.


Muita suosittuja kaupunkeja lähellä Palm Springs

Tutustu alueen Kalifornia muihin kaupunkeihin, joista momondon käyttäjät tykkäävät