Parker Lane naapurustosta löytyvät Austin hotellit

Löydä parhaat tarjoukset 30 hotellille kaupungin Austin naapurustossa Parker Lane

Tulopäivä
Lähtöpäivä
Vertaile vs. momondo |

Suositut hotellit Parker Lane, Austin

Löydä täydellinen Austin hotelli Parker Lane naapurustosta
La Quinta Inn by Wyndham Austin Oltorf
La Quinta Inn by Wyndham Austin Oltorf
6,3
68 €
Näytä tarjoukset
Motel 6 Austin South Airport
Motel 6 Austin South Airport
5,4
77 €
Näytä tarjoukset
Wyndham Garden Hotel - Austin
Wyndham Garden Hotel - Austin
8,2
19 €
Näytä tarjoukset

Muut naapurustot Austin

Etkä ole varma yöpymisestä naapurustossa Parker Lane? Tutustu näihin lähellä sijaitseviin Austin naapurustoihin

Paras aika varata Parker Lane hotelli

Käytä alla olevia tietoja löytääksesi varmasti paras aika suunnitella majoittumista kaupungin Austin Parker Lane alueella
Halvin aika varata
Halvin aika varata hotelleita kohteessa Parker Lane on: 3 tähteä, samana päivänä, kun vierailusi alkaa.
1-2 tähteä
76 € - 100 €
3 tähteä
109 € - 132 €

Austin hotellien hinta naapurustossa Parker Lane

Käytä alla olevia tietoja löytääksesi laadukkaita Parker Lane hotellihuoneita kohtuulliseen hintaan

Halvat hotellit Parker Lane, Austin

Näissä hotelleissa ja hostelleissa yöpyminen on yleensä edullista Parker Lane naapurustossa
Wyndham Garden Hotel - Austin
Wyndham Garden Hotel - Austin
8,2
19 €
La Quinta Inn by Wyndham Austin Oltorf
La Quinta Inn by Wyndham Austin Oltorf
6,3
68 €
Motel 6 Austin South Airport
Motel 6 Austin South Airport
5,4
77 €

Varaa nämä korkeimmalle rankatut Austin hotellit naapurustossa Parker Lane

Näillä Parker Lane hotelleilla on paras hinta-asiakasarvio suhde
Wyndham Garden Hotel - Austin
Wyndham Garden Hotel - Austin
8,2
19 €
La Quinta Inn by Wyndham Austin Oltorf
La Quinta Inn by Wyndham Austin Oltorf
6,3
68 €
Motel 6 Austin South Airport
Motel 6 Austin South Airport
5,4
77 €

Tietoja majoittumisesta paikassa Parker Lane, Austin

Lue nämä tärkeät matkavinkit ennen kuin varaat hotellin kohteessa Parker Lane

Mitkä ovat Parker Lanen suosituimmat nähtävyydet?

Parker Lane on Yhdysvaltojen Texasin osavaltiossa sijaitsevan Austinin pienehkö kaupunginosa, joka sijaitsee kaupungin keskustasta jonkin matkaa etelään I-35-valtatien varrella. Kaupunginosan eteläisellä rajalla kulkee taasen valtatie 71. Parker Lanen hotellit ovat sijoittuneet suurilta osin kaupunginosan luoteiskulmaan, lähelle valtatietä. Majoitukseksi sopii hyvin esimerkiksi La Quinta Inn, joka on siisti ja edullinen. Vieraile momondon sivustolla ja buukkaa itsellesi sopiva hotelli. Suurien moottoriteiden reunoja lukuun ottamatta kaupunginosa on hyvin rauhallista ja hiljaista seutua, eikä alueella ole perinteisiä nähtävyyksiä, kuten monumentteja, historiallisia rakennuksia tai tunnettuja kulttuurikeskuksia. Kaupunginosan puisto, Mabel Davis District Park, on oiva paikka monen ikäisten ajanviettoon. Puistoon houkuttelevat sen suurehkot vehreät piknik-alueet, leikkikenttä, koripallokentät sekä laadukas uima-allas. Erityisen kehuttu on alueen loistavasti suunniteltu skeittipuisto, joka vetää rullalautailijoita puoleensa myös hieman kauempaa. Ulkoilmaihmisille mukavana lisänä kaupunginosasta löytyy suhteellisen lyhyt, mutta mukava vaeltelu- ja pyöräilyreitti Country Club Creek Trail.

Mitkä ravintolat ovat suosituimpia Parker Lanella?

Parker Lanen kaupunginosa on lähes kokonaan asutusaluetta, eikä se ole erityisen tunnettu korkeatasoisista fine dining -ravintoloista. Alueella on kuitenkin suhteellisen monta pienempää ja arkisempaa ravintolaa, jotka tarjoavat herkullisia annoksia. Parker Lanella toimii useita edullisia meksikolaista ruokaa tarjoavia ravintoloita, kuten eteläosan Don Juan ja useampikin ruokarekka, kuten maistuvia tacoja tarjoava La Tunita 512. Melko perinteisiä amerikkalaisravintolan makuja burgereineen tarjoaa taasen moottoritien varresta löytyvä ReVive. Lisäksi Parker Lanen itäisimmästä kulmasta löytyy perinteisten amerikkalaisten pikaruokaketjujen rykelmä, joten jos Wendy's tai Burger King houkuttelevat, niin suunnaksi kannattaa ottaa Montopolis Drive -katu. Parker Lanen kaupunginosan hotellit sijaitsevat myös lähellä ruokapaikkoja. Jos majoitukseksi valikoituu vaikkapa Motel 6, on vieressä esimerkiksi rento Donn's Barbeque. Mikäli matkailijan tekee mieli fine dining -ravintoihin, kannattaa Parker Lanelta tehdä retki pohjoiseen, kohti kaupungin ydintä ja keskustan ravintolavalikoimaa.

Mitkä suositut kaupunginosat lähistöllä ovat käymisen arvoisia?

Parker Lanen sijainti suurten teiden ympäröimänä auttaa hyvien julkisten kulkuyhteyksien suhteen huomattavasti. Läheisimmille alueille kulkeminen Parker Lanen kaupunginosasta onnistuu helposti myös kävellen, sillä matkat eivät ole hirmuisen pitkiä. Esimerkiksi koillisesta löytyvään Pleasant Valleyn kaupunginosaan ja sen mukavaan Roy Guerrero -puistoon pääsee helposti myös bussilla. Sama pätee myös läntiselle, St. Edward's -yliopiston sisältävälle Greater South River City -alueelle lähdettäessä. Pohjoiseen päin tulee Parker Lanen alueella majoittuneiden lähdettyä lähes varmasti ja esimerkiksi Riversiden kaupunginosan läpi kulkevalla linja-autolla pääsee keskustaan asti monta kertaa tunnissa ja suhteellisen nopeasti. Hotellit Parker Lanella sijaitsevat lyhyiden matkojen päässä julkisten kulkuvälineiden pysäkeistä ja majoittumalla esimerkiksi laadukkaaseen Casulo Hotelliin pääset bussipysäkille helposti. Linja-autoilla kulkeminen onkin kaupungissa edullista, ja jos niitä aikoo käyttää useammin kuin kerran, kannattaa hankkia käyttöön kuukausilippu tai vuorokausilippu. Austinissa on toiminnassa myös raitiovaunut, mutta ne kulkevat pääosin vain keskustan tuntumassa. Mikäli matkailijalla on tarkoitus kulkea pitkiä matkoja ja mieluusti täysin omassa aikataulussa, kannattaa ehdottomasti harkita auton vuokraamista esimerkiksi jostain I-35- ja 71-moottoriteiden risteyksestä löytyvistä vuokrapalveluista. Näin pystyy Austinin ympäristöä tutkimaan laajemminkin.

Kuinka monta päivää minun kannattaa yöpyä kohteessa Parker Lane, Austin?

Matkailijoiden vieraillessa kohteessa Parker Lane heidän tekemien varausten keskimääräinen pituus on 4 yötä.

Mikä on hotellihuoneen hinta kohteessa Austin Parker Lane?

Hotellihuoneen hinta kohteessa Parker Lane vaihtelee kysynnän, sijainnin ja tähtiluokituksen mukaan. Huoneet maksavat keskimäärin noin 77 € yöltä.


Muita suosittuja kaupunkeja lähellä Austin

Tutustu alueen Texas muihin kaupunkeihin, joista momondon käyttäjät tykkäävät