DiscoverLomavinkit ja niksit

Huoletonta reissaamista momondon laukkuskannerin avulla

Matkustustapamme ovat muutoksessa. Nykyään yhä useampi matkailija haluaa pitää asiat yksinkertaisina ja matkustaa vain käsimatkatavaroiden kanssa. Siksi onkin tärkeää tietää lentoyhtiöiden matkatavaroiden kokovaatimukset,  ettei lentokentällä odota yllättävä lisälasku liian isosta laukusta.

Vältä ikävät yllätykset lähtöportilla

Tämä momondon uusi työkalu käyttää hyväkseen lisättyä todellisuutta (AR) skannatakseen ja mitatakseen nopeasti käsimatkatavaroidesi leveyden, pituuden ja korkeuden valintasi mukaan joko tuumina tai senttimetreinä. Sen jälkeen saat tiedon eri lentoyhtiöiden matkatavaroiden kokorajoituksista ja voit tarkistaa, onko laukkusi sopivan kokoinen.

Käsimatkatavaroita koskevat kokovaatimukset vaihtelevat lentoyhtiöittäin, ja laukkuskannerin avulla on kätevä  selvittää, hyväksyykö valitsemasi lentoyhtiö matkalaukkuasi käsimatkatavaraksi. Näin voit valmistautua matkaan rauhallisin mielin. Skanneri toimii myös rinkkoihin!

Kokeile laukkuskanneria

Löydät laukkuskannerin päivitetystä momondon sovelluksesta. Eikö sinulla ole vielä sovellusta? Lataa se nyt suosimastasi sovelluskaupasta:

App Store
Google Play

 

Liittyvät