DiscoverAinutlaatuiset majoitukset

Parhaat kylpylät Tukholmassa – rentoudu yksin, kaksin tai porukalla

Hyvinvointi on ruotsalaiselle tärkeää, ja sitä ilmentää maan rikas kylpyläkulttuuri. Kylpylät Ruotsissa tarjoavat mieltymyksistäsi riippuen huippumoderneja tai romanttisen klassisia elämyksiä, ja pelkästään Tukholman kylpylät tekevät vaikutuksen määrällään. Lisää spa-helmiä löytyy läheltä Tukholman saaristosta.

Nauti yksityisestä kylpylähetkestä kartanossa, chillaa paikallisten tapaan Tukholman kattojen yllä, tai rauhoitu japanilaisen kylpylän höyryävissä ulkoilma-altaissa. Kruunaa kokemus lasillisella kuohuvaa ja virkistävällä hieronnalla tai kasvohoidolla. Listasimme parhaat kylpylät Tukholmassa.

Lisää paikallisten vinkkejä Tukholmaan saat momondo places Stockholm -sovelluksella.

Njuta Spa

Njuta Spa on kylpylä Tukholmassa, ja se sijaitsee hurmaavassa miljöössä meren rannalla

Njuta Spa tarjoaa uniikin ja ylellisen kylpyläkokemuksen luonnonkauniissa kartanomiljöössä vain kivenheiton päässä Tukholman keskustasta. Harjanteelta avautuva kaunis maisema merelle ohi lipuvine risteilyaluksineen saa ajan pysähtymään, ja ystävällinen ja avulias henkilökunta kruunaa täyden kympin kylpyläkokemuksen.

Omaa rauhaa kaipaava voi varata kodikkaasta Njuta Spasta yksityisen kylpylähetken, ja kylpylän lempeistä löylyistä, porealtaista, hieronnoista ja hemmotteluhoidoista voi nauttia romanttisesti myös kahden kesken tai kaveriporukalla. Njuta Spa on erikoistunut laadukkaisiin kasvohoitoihin, joita kannattaa kokeilla, mikäli kukkaro sen sallii.

Day Spa -hinnat alk. 980 SEK (108 EUR) sisältäen yksityisen 1,5 tunnin spa-hetken, hedelmiä ja virvokkeita, sekä lounaan tai illallisen. Yöpyminen alk. 114 EUR / hlö läheisessä Hotel J:ssä.

Osoite: Fabrikörsvägen 16, Nacka Strand

Etsi huone Hotel J:stä

Selma City Spa, Clarion Hotel Sign

Selma city spa on kylpylä Tukholmassa, missä voit antaa tuulen puhaltaa hiuksiin ja siemaile juomaa lämmitetyssä altaassa kaupungin katolla

Tukholman Clarion Sign -hotellin 8. kerroksesta löytyy tyylikäs Selma City Spa, jonka ulkoallas lämpiää ympäri vuoden, ja muutamalla kympillä pääsee saunaan sekä nauttimaan Tukholman kattojen ylle altaalta levittäytyvästä maisemasta. Erillisiä hoitoja voi varata lisämaksusta.

Selma City Spa on myös paikallisten rakastama paikka, ja täällä jos missä pääsee kiinni tukholmalaiseen viikonloppufiilikseen, kun laseissa helmeilee kuohuva, iloinen puheensorina täyttää uima-altaan ja tunnelma nousee nousemistaan iltaa kohden. Hulppeista puitteistaan huolimatta Selma City Spa ei ole mikään rauhallinen luksuskylpylä, joten omaa rauhaa kaipaavan kannattaa tsekata muut kylpylät Tukholmassa.

Day Spa -hinnat alk. 295 SEK (33 EUR) sisältäen altaan, saunan ja kuntosalin käytön, sekä kylpytakin, pyyhkeen ja tohvelit. Hotellivieraat saavat kylpylän sisäänpääsyn alennettuun hintaan (95 SEK (10 EUR) arkisin, 195 SEK (21 EUR) viikonloppuisin). Yöpyminen Clarion Sign -hotellissa alk. 114 EUR / hlö.

Osoite: Östra Järnvägsgatan 35 (Norra Bantorget)

Etsi huone Clarion Signista

Nordic Spa & Fitness, Grand Hôtel Stockholm

Grand Hôtel Stockholmin kylpyläosastolla Tukholmassa lepäävät niin mieli kuin keho

Paraatipaikalla sijaitsevan Grand Hôtelin Nordic Spa & Fitness on täyden palvelun kylpylä Tukholmassa, joka on useasti rankattu jopa maailman parhaaksi. Laaja valikoima laadukkaita spa-hoitoja, uniikit design-uima-altaat ja muut palvelut kuten kiropraktikon käsittely takaavat kokonaisvaltaisen nirvanan, ja sijainti meren rannalla kauniine näkymineen Tukholman saaristoon kruunaa tyylipuhtaan pohjoismaisen elämyksen.

Kylpylän Nordic-konsepti kuvastaakin periruotsalaista elämäntapaa, jonka kulmakiviä ovat terveys ja hyvinvointi sekä vahva yhteys luontoon. Kokeile kaunistavaa ja virkistävää Nordic Beauty -hoitoa, tai vaativampia Detox-hoitoja, jos olet kokeilunhaluisempi.

Kylpylästä ja kuntosalista voi nauttia maksutta hotellivieraana tai jos yövyt muualla, voit varata mieluisesi palvelut Day Spa -valikoimasta. Kuherruskuukautta viettävä pariskunta voi nauttia täällä olostaan poistumatta huoneesta laisinkaan, sillä hotellin sviiteissä on erilliset hierontahuoneet (hoidot varattava erikseen) ja ylelliset porealtaat.

Day Spa -hinnat alk. 1300 SEK (143 EUR), yöpyminen hotellissa alk. 178 EUR / hlö.

Osoite: Södra Blasieholmshamnen 8

Etsi huone Grand Hôtelista

Yasuragi

Yasuragi on ihana kylpylä Tukholman ulkopuolella, meren äärellä

Japanilainen Yasuragi-kylpylähotelli on keidas meren äärellä puolen tunnin päässä Tukholman keskustasta. Yasuragin hinnat ovat tukholmalaisittain huokeat: noin satasen arkihinnalla saa kylpyläpaketin, johon sisältyy saunomisen ja kylpemisen lisäksi japanilainen lounas tai illallinen, teetä ja hedelmiä, sekä mahdollisuus osallistua meditaatio- ja joogaharjoituksiin.

Kesämökiltä tuttu japanilainen hidas peseytymisrituaali riisuu mielestä pois turhan heti alkuun, jonka jälkeen voi pulahtaa uimaan, siirtyä höyryäville ulkoilma-altaille mäntypuiden katveeseen, tai nauttia erilaisista saunoista.

Vieras saa tullessaan yukata-kylpytakin, uima-asun ja tohvelit, eikä niiden lisäksi tarvita muita vaatteita pidemmälläkään visiitillä – tämä pukukoodi pätee myös hotellin ravintolassa!

Day Spa -hinnat alk. 950 SEK (n. 105 EUR), yöpyminen hotellissa sisältäen illallisen ja aamiaisbuffetin alk. 1570 SEK (174 EUR).

Osoite: Hamndalsvägen 6, Saltsjö-Boo

Etsi huone Yasuragista

Centralbadet

Centralbadet on yksi Tukholman vanhimmistä kylpylöistä, ja sen interiööri on herkullinen ja viehättävä

Vilkkaan ostoskadun varrelta Tukholman sydämestä löytyy Centralbadet, joka on vuodesta 1904 lähtien toiminut upea jugendkylpylä. Centralbadet on Tukholman vanhimpia yleisiä kylpylöitä, ja terveyskylpylän hengessä tänne tultiin kylpemisen ohella pelaamaan tennistä, ottamaan aurinkoa sekä ”elektronisia valokylpyjä”.

Centralbadetin sisäänpääsymaksulla pääsee kylpemään, saunomaan ja uimaan, sekä käyttämään kylpylän meditaatio- ja joogatiloja että kuntosalia. Talvella pääsee yhä nauttimaan kirkasvaloterapiasta kylpylän talvipuutarhassa, ja kesällä pintaan tarttuu tukholmalainen päivetys kylpylän kattoterassilla. Lisämaksusta on valittavana koko joukko spa-hoitoja aina klassisista kasvohoidoista itämaiseen hierontaan ja samppanjakylpyihin. Miehet pääsevät päivittämään lookkiaan kylpylän Queen Street Barbers -parturissa, joka tarjoaa klassisen tyylikkäitä parturipalveluita kohtuullisin hinnoin.

Centralbadet on palanen Tukholman historiaa, jota ei voi ohittaa!

Day Spa -hinnat alk. 250 SEK (28 EUR) ilman erillisiä hoitoja.

Osoite: Drottningggatan 88

Sturebadet

Tukholman vanhin kylpylä Sturebadet tarjoilee seesteistä tunnelmaa

Keskustan Sturegallerian-ostoskeskuksen uumenissa sijaitseva 1800-luvun lopun Sturebadet on Tukholman vanhin kylpylä. Jugendpuitteet huokuvat historiaa, mutta Sturebadet on huippumoderni kylpylä ja kuntoklubi, ja Centralbadetia selvästi fiinimpi ja yksityisempi. Sturebadet on tukholmalaisten silmäätekevien suosikkikylpylä, ja kuukausijäsenyydestä saa täällä pulittaa pienen omaisuuden. Muun muassa prinsessa Madeleine on käynyt täällä ahkerasti.

Pistäytyminen Sturebadetissa on kuitenkin täydellinen valinta, kun kaipaat luksusta ja hemmottelua arkeen. Sturebadetin valttikortteja ovat sen kauniit puitteet, avulias henkilökunta, monipuolinen valikoima spa-palveluja, sekä seesteinen tunnelma, jota ei lasten mekastuskaan pilaa, sillä kylpylään on 18-vuoden ikäraja.

Päivähinnalla pääsee nauttimaan lämmitetystä uima-altaasta, porealtaasta, saunoista ja aromaterapiasta, sekä kuntosalista ja ohjatuista hyvinvointitunneista. Asiakas saa tullessaan kylpytakin, pyyhkeen ja tohvelit, ja vieraiden käytössä ovat myös kylpylän ylelliset ihonhoitotuotteet.

Day Spa -hinnat alk. 595 SEK (65 EUR) ilman erillisiä hoitoja.

Osoite: Sturegallerian 36

Blue Hamam Spa, Blue Hotel

Blue Hamam on moderni turkkilainen kylpylä Blue Hotel Lidingössä, noin puolen tunnin päässä Tukholman keskustasta. Kylpylässä voi nauttia höyrysaunan kosteasta lämmöstä, antaa lihasten lämmetä kuumilla marmoripedeillä ja rentoutua merenrantasaunassa, josta voi pulahtaa suoraan mereen. Höyryävä ulkovesipalju lämmittää viluista uimaria, ja ympärille avautuva karunkaunis luonnonmaisema katkaisee kiireen. Lisämaksusta varattavat hieronnat ja hoidot takaavat totaalirentoutuksen kylpylän taitavan, mutta hellävaraisen henkilökunnan käsittelyssä.

Tämä kodikas kylpylähotelli on erityisesti mutkaton pakopaikka pariskunnille, ja suhteen tilan voi testata hauskasti nimettyjen huoneiden mukaan: yöpyisikö For couples in love -, Deeply in love – tai Not in love -huoneessa, vai onko Give me some space kenties se paras valinta tällä kertaa?

Day Spa -hinnat alk. 650 SEK (71 EUR), sisältäen lounaan. Yöpyminen hotellissa alk. 88 EUR / hlö.

Osoite: Elfviks udde, Lidingö

Etsi huone Blue Hotelista

Jos Tukholman kylpylät eivät sittenkään puhuttele, ja kaipaat lisää vinkkejä rentouttavaan kylpylälomaan, tutustu ihaniin Viron kylpylöihin ja katsasta myös nämä romanttiset kylpylät Suomessa. Tsekkaa myös momondon vinkit ilmaiseen tekemiseen Tukholmassa – mikäli maltat poistua allasosastolta ollenkaan.

Katso Tukholman kaikki hotellit
Etsi lennot Tukholmaan

Liittyvät